Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:23

shotgun blues написа:[]
Parmalat написа:14 треньора сте сменили за 5 години номер 15 се задава.Такова нещо не съм виждал. :o Вярвайте си че треньора ви е най-големия проблем.

те имаха шанс за добър треньор,но го съблякоха :geek:

Петев ли е добър треньор? Не ме разсмивай :x
На мен ми прави впечатление, че някои цесекари повече обичат "Левски", отколкото в ЦСКА. Онзи ден явно за тях "Левски" игра в Европа, след като се заяждаха. Браво!
В последните години "Левски" смениха доста треньори и имаше само един кадърен - Ясен Петров. Може би и Николай Костов. Това е. Другите бяха пълен майтап. Дори и Славиша Йоканович.
Последна промяна от daniel875 на 22 фев 2014 20:24, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 20:23

Не знам Здравков на какво е тренирал отбора цяла зима, но явно не е на футбол. Може би на ръгби, но и там няма такава блъсканица както в играта на Левски. Жалка, трагична игра на Левски през целия мач, за какво добро второ полувреме говорят. С тази смешна игра е срамно да се говори за титла или купа. По-добре да си мълчат. батков пак говори глупости, но това е нормално, както е нормално слънцето да изгрее.
Радуканов какво реве, постоянно виждаме съдиите какви грешки правят в ШЛ и в големите първенства. Там защо не реват така ? Няма такива ревльовци каквито има тук. Тук явно съдиите трябва да са безгрешни и всяка тяхна грешка е с цел подпиране.
"Много ми липсваше" некадърното излъчване на мачовете.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 22 фев 2014 20:25

zlobul написа:А сухия кърти: Били сме проспали първото полувреме. Ами нали тва е твоя работа бе лукова главо. Аз ли да вляза в съблекалнята и да ги мотивирам. Или аз да отида на тренировка и да почна да ги уча , как се изнася топката по различен начин от "бабиното" темпо ?

Ама вие сте си виновни привържениците изгонихте ПЕТЕВ ся му яжте попарата на сухия.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2014 20:26

Стига сме правили драми! Това е един мач! Двата гола в нашата врата са изцяло по вина на Ангелов, въпреки това имахме достатъчно положения да спечелим, но не успяхме да ги реализираме! Цел трябва да ни е Купата и отстраняване на ФК Цецо Василев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:26

Eminem написа:Не знам Здравков на какво е тренирал отбора цяла зима, но явно не е на футбол. Може би на ръгби, но и там няма такава блъсканица както в играта на Левски. Жалка, трагична игра на Левски през целия мач, за какво добро второ полувреме говорят. С тази смешна игра е срамно да се говори за титла или купа. По-добре да си мълчат. батков пак говори глупости, но това е нормално, както е нормално слънцето да изгрее.
Радуканов какво реве, постоянно виждаме съдиите какви грешки правят в ШЛ и в големите първенства. Там защо не реват така ? Няма такива ревльовци каквито има тук. Тук явно съдиите трябва да са безгрешни и всяка тяхна грешка е с цел подпиране.
"Много ми липсваше" некадърното излъчване на мачовете.

Коментаторите не говореха глупости, както го правят на други телевизии. Радуканов много знае да говори, но иначе в друга държава не се чува :x
Т. нар. "млади специалисти" си нямат представа от футбола, но на думи са големи разбирачи. То школа няма за треньори в България, а искаме да има ТРЕНЬОРИ. Как да стане?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 фев 2014 20:27

W84me написа:Стига сме правили драми! Това е един мач! Двата гола в нашата врата са изцяло по вина на Ангелов, въпреки това имахме достатъчно положения да спечелим, но не успяхме да ги реализираме! Цел трябва да ни е Купата и отстраняване на ФК Цецо Василев!

Ако играехме срещу добър отбор, щях да се съглася. Срещу Славия обаче... някак си не ми се връзва.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 20:29

Не можем да бием никой и това се видя в контролите , а сухия е време да спре да се прави на тренер. Аман ...Левски не е училище за тренери.

ПС: ще изчакаме Левски да загуби абсолютно всички възможни шансове за трофей и тогава ще го махнем.Този филм вече сме го гледали няколко пъти.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:29

siniq_fen написа:
W84me написа:Стига сме правили драми! Това е един мач! Двата гола в нашата врата са изцяло по вина на Ангелов, въпреки това имахме достатъчно положения да спечелим, но не успяхме да ги реализираме! Цел трябва да ни е Купата и отстраняване на ФК Цецо Василев!

Ако играехме срещу добър отбор, щях да се съглася. Срещу Славия обаче... някак си не ми се връзва.

Малко да вмъкна полезна информация - "Левски" победи ЦСКА с 3:1 при мъжете. Кой сега е номер едно?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2014 20:30

За Петков каквото и да кажем ще е малко! Да сереш там, откъдето си изкарвал хляба си е меко казано отвратително! Тоя всяко падане му беше "контузия", всеки аут му беше по 1 минута, поне тия номера можеше да ги спести...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 фев 2014 20:30

Честно казано въобще не съм оптимист за мачовете с жълтурците. Ще ги видим и тях утре какво представляват ,но едва ли са по-зле от нас. :lol:
Това днеска ни се водеше лек мач. В следващия кръг играем с Локото и след това почват само тежки мачове.
Впрочем и в "Надежда" ще ни е доста трудно... :oops:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”