Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 22 фев 2014 18:34

"Белите" пак се оказаха черна котка за нас. :roll:
Мнението ми е, че в офанзивен план изглеждаме една идея по-добре, явно конкуренцията наистина повишава качеството.
В дефанзивен нещата отново не са на ниво - защитата ни е тромава и неорганизирана.
Добри думи за Макриев, стара се повече от обикновено. Бру също с нелоши изяви, да не повярваш. Прекрасен гол на Крумов, добре, че този път играч на Берое уцели правилната врата. :oops:
Иначе Петков бе традиционно дразнещ и неприятен, забрави къде прекара най-бляскавите си времена този неблагодарник.
Респект за Курдов.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2014 18:37

Laetitia написа:Респект за Курдов.

Евала, и за мача, и за интервюто след него, това момче заслужава да сбъдне мечтата си. Не е ясно обаче засега дали мечтата му заслужава това.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2014 18:41

Laetitia написа:Мнението ми е, че в офанзивен план изглеждаме една идея по-добре, явно конкуренцията наистина повишава качеството.

Не мисля че в атака изглеждаме... То даже няма изглед.

2 гола от статични положения, нито една свястна/замислена атака.
То когато единственият що-годе приличен от към техника и пас халф е забит на крилото, друго и не може да се очаква.

На мен надеждите ми са в новият бразилец, ама той докато влезе във форма и ритъм, ще останат 2-3 кръга до края на първенството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 фев 2014 18:43

"Сухият" футбол продължава да властва на Герена!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 фев 2014 19:37

THE G.A.M.E написа:
Laetitia написа:Мнението ми е, че в офанзивен план изглеждаме една идея по-добре, явно конкуренцията наистина повишава качеството.

То когато единственият що-годе приличен от към техника и пас халф е забит на крилото, друго и не може да се очаква.
Това си видял ти, аз казвам своето мнение. ;)
Виждам лек прогрес и повече хъс у нападателите ни. Макриев, например, изглеждаше доста по-адекватен днес и само липсата на малко точност и късмет му попречи да се разпише два пъти. Божи игра що-годе прилично като за първи мач. Както казах, конкуренцията няма как да не повиши поне малко качеството.
Иначе на всеки е ясно, че чудеса и 5 гола на мач няма как да очакваме.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 22 фев 2014 19:48

THE G.A.M.E написа:

На мен надеждите ми са в новият бразилец, ама той докато влезе във форма и ритъм, ще останат 2-3 кръга до края на първенството.

Няма как да изглеждаме добре в нападение при положение ,че за момента разполагаме само с един офанзивен халф като Миро Иванов,Бастос е без картотека,а и нещата по двата фланга не изглеждат изобщо добре.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 фев 2014 19:59

Бесен съм! Иска ми се да обеся некадърното нещо със свирката на червата на Урсула! Никога не бях виждал, да се показва (на два пъти) червен картон за втори жълт с 30-40сек закъснение! Да свириш край на мача в 95:12 е обида за всички, които бяха на стадиона! За подобни некадърници трябва да следва моментална професионална смърт!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 20:42

:lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 фев 2014 20:45

Eminem написа:

Много смешно, да не се напикаеш само.
И не вади цитати избирателно, много е лесно така.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 20:49

Laetitia написа:
Eminem написа:

Много смешно, да не се напикаеш само.
И не вади цитати избирателно, много е лесно така.

Може би имаш предвид, че индивидуалните качества на централните ни нападатели са се подобрили, не знам. Но играта в офанзивен план е нещо друго. В него са включени нападатели, халфове, крила.... и според мен този план е плачевен. Ти имаш право на мнение, но пък не е забранено да се засмея.
Последна промяна от Eminem на 22 фев 2014 20:50, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”