"A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 2:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: "A"група,24 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
След драмата вчера си затвърждавам мнението за мача. Не очаквам да победим - и на равен без контузии ще съм доволен. Предполагам, че ще съхраним голяма част от титулярите, защото ако вчера е било трудно, то другата седмица ще е още по-трудно! Дано да стане хубав мач, нямам претенции за резултат.

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
D.Georgiev написа:След драмата вчера си затвърждавам мнението за мача. Не очаквам да победим - и на равен без контузии ще съм доволен. Предполагам, че ще съхраним голяма част от титулярите, защото ако вчера е било трудно, то другата седмица ще е още по-трудно! Дано да стане хубав мач, нямам претенции за резултат.
Надявам се да ви победим, а иначе - да добавиш зачеркнатата емблема на Лацио към подписа си другата седмица

- slash1912
- Контакти:
Всички билети за мача между Ботев и Лудогорец утре са разпродадени. Целият капацитет на съоръжението в Коматево е зает и утре няма да се продават билети за срещата.
По оградите пък вече са окачени рекламни пана и запалянковците, които не са се сдобили с билети, трудно ще могат да гледат от там. Единственият вариант за тях остава телевизионния екран.
По оградите пък вече са окачени рекламни пана и запалянковците, които не са се сдобили с билети, трудно ще могат да гледат от там. Единственият вариант за тях остава телевизионния екран.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- D.Georgiev
- Контакти:
Армейче написа:D.Georgiev написа:Армейче написа:И на най-заден план да е, истинските фенове, ще са на мачаЕднодневки....
Трябва да си човек без работа и с много пари, за да можеш да си позволиш времето и парите за една седмица да бъдеш в Рим, Пловдив, София и Разград и то осноновно в делнични дни...
Целия град ли ходи до Рим? И къде за една седмица, да бъдеш в Рим, Пловдив, София и Разград, като имате 2 гостувания на първите 2 града![]()
И да кажем, че ти си бил и на 2-та мача има други, които не са и нищо им не пречи да отидат. Просто вие истински фенове нямате, само когато е платено сте там.
[offtopic]Помисли си добре върху това, коети си написал и си представи, че работиш в Разград за средно 500 лв./месец. Имаш семейство и предстои седмицата от 20-ти до 27-ми. Хайде сметки в колко града трябва да бъдеш, ако успееш да вземеш отпуска да кажем само за Рим. Ако искаш си сметни колко пари трябва да дадеш и колко време ти е пътя до София и Пловдив. После си направи простата сметка, че ако трябва да избираш, в масовия случаи ще предпочетеш мачовете от ЕКТ.[/offtopic]

- slash1912
- Контакти:
В днешно време на криза,безработица и изобщо с нашите корави заплати,всеки фен посетил гостуване на отбора си е достоен за уважение.Левскари и цесекари да не се правят на много отворени,защото ако не са местните им фенове,които ходят на мач 1 път в годината,едва ли ще са повече от 100 човека!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- ludogorets razgrad
- Контакти:
според мен нещо от рода 0:1; 1:1; 0:0
А в четвъртък мачкаме Лацио 

▒▓█▀▄▀▄Лудогорец▀▄▀▄█▓▒
Аз пък го виждам победа за Пловдив и по-късно една хубава победа за Рим. Селяните когато и да пукнат, все ще е късно 

Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил
usta6a написа:Аз пък го виждам победа за Пловдив и по-късно една хубава победа за Рим. Селяните когато и да пукнат, все ще е късно
Аз пък виждам две убедителни победи за Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Победа с 1-3 за Лудогорец с резервите
D.Georgiev написа:Армейче написа:И на най-заден план да е, истинските фенове, ще са на мачаЕднодневки....
Трябва да си човек без работа и с много пари, за да можеш да си позволиш времето и парите за една седмица да бъдеш в Рим, Пловдив, София и Разград и то осноновно в делнични дни...
Явно не съм си дописал коментара, или нещо съм се объркал, но това не е всичко от него.
Къде сте били в Рим, Пловдив и София за 1 седмица? И да кажем, че имате 100 човека, които са били в Рим, има такива дето не са и нищо не им пречи да отидат в Пловдив. Едва ли всичките фенове на лдгц, са 100 човека от Разград, които са били в Рим и привършиха парите

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....