Пирин ГД - Черно море - 1:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин ГД - Черно море - 1:0
По добре ТИМ да обявят фалит на отбора и да напуснем Първенството,отколкото да приживеем унижението, мъките и агонията,които ни чакат до края на сезона 

Срам, тотален срам
Какво ги оправдавате тези 4алга-кокони, наре4ени футболисти на Великия 4ерно море...и на мен не ми се ба4ка за 400-500лв. и аз съм демотивиран, ама ще ме изгонят шефовете като мръсна мастия. Нещо се крият колегите, които ни обясняваха, 4е нищо фатално не е станало, 4е с тези футболисТКи пак ще ма4каме и т.н. Този отбор имаше само трима-4етирима футболисти, които играеха със сърце и двама от тях, и то най-добрите ги подарихме на наши братски отбори. И за пореден път ще дам съвет на вси4ки ме4татели - махнете си зелените о4илца, за вас самите ще е по-добре, по-спокойно и нормално ще приемате резултати и игра като днешната. А за ТИМ - или нищо, или само хубаво, като за мъртъвците.

Какво ги оправдавате тези 4алга-кокони, наре4ени футболисти на Великия 4ерно море...и на мен не ми се ба4ка за 400-500лв. и аз съм демотивиран, ама ще ме изгонят шефовете като мръсна мастия. Нещо се крият колегите, които ни обясняваха, 4е нищо фатално не е станало, 4е с тези футболисТКи пак ще ма4каме и т.н. Този отбор имаше само трима-4етирима футболисти, които играеха със сърце и двама от тях, и то най-добрите ги подарихме на наши братски отбори. И за пореден път ще дам съвет на вси4ки ме4татели - махнете си зелените о4илца, за вас самите ще е по-добре, по-спокойно и нормално ще приемате резултати и игра като днешната. А за ТИМ - или нищо, или само хубаво, като за мъртъвците.
-
- Контакти:
Чисто футболно ако говорим - изиграхме един ужасно слаб мач!Ама ужасно,като основни играчи,които минаваха за звезди есенния полусезон днес се бяха изпокрили на терена като мишки.Като махнем вездесъщия Котев и Бакари останалите опитни могат да се скрият някъде.След последната контрола предупредих,че Китанчето много голямо самочувствие е налял за годините си - днес единствената му нескопосана изява ни струваше загубата.Дали Сашо бека,или оня каруцар щеше да я нацепи кво от туй?Китана реагира като някакъв аматьор,досущ като на мача с Левски,онази топка дето я изтърва през краката си...Хареса ми как се включи Сашо Попов,много агресивен е и повратлив,някак си поне злоба имаше и хъс.Докато Наско...усещам,че ще загуби почва под краката си дори за сметка на 16 годишния Йосков,пак влезе на дежурната си разходка,не става тъй.Иначе и Гонзо влзе в тон с неадекватни смени и още по-безумни ротации по терена....като най-голямото безумие беше забиването на Божилов на крилото при все,че 2 паса не можем да си дадем!Божилов беше НУЖЕН зад Бакари и толкова!Паланков - аут,Еденилсон на неговото място-толкоз!Навместо бразилеца отпред беше най-слабия на терена и логично първия сменен,а Паланков си ходеше с ЧК в джоба.Нямам претенции към съдията....ама онзи ИЗОРД от Неврокоп,дето влезе с двата крака и бутоните в глезена на Бакари в края на ПП беше за 3 ДИРЕКТНИ ЧК НАВЕДНЪЖ!Тъпите съдии не знам докога ще позволяват подоба СЕЧ,ясно е,че сме слаби,ясно е,че не сме съдийски фаворит...но такъв ДЕБИЛ трябва да бъде гонен директно и без обяснения.Аман от селяндури
ПС:Причините да сме на това дередже са ясни.Нищо не може да се направи по въпроса.И да ги плюем и да не ги плюем - все тая.Остава ни да се борим и толкоз.
ПС:Причините да сме на това дередже са ясни.Нищо не може да се направи по въпроса.И да ги плюем и да не ги плюем - все тая.Остава ни да се борим и толкоз.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Чисто футболно ако говорим - изиграхме един ужасно слаб мач!Ама ужасно,като основни играчи,които минаваха за звезди есенния полусезон днес се бяха изпокрили на терена като мишки.Като махнем вездесъщия Котев и Бакари останалите опитни могат да се скрият някъде.След последната контрола предупредих,че Китанчето много голямо самочувствие е налял за годините си - днес единствената му нескопосана изява ни струваше загубата.Дали Сашо бека,или оня каруцар щеше да я нацепи кво от туй?Китана реагира като някакъв аматьор,досущ като на мача с Левски,онази топка дето я изтърва през краката си...Хареса ми как се включи Сашо Попов,много агресивен е и повратлив,някак си поне злоба имаше и хъс.Докато Наско...усещам,че ще загуби почва под краката си дори за сметка на 16 годишния Йосков,пак влезе на дежурната си разходка,не става тъй.Иначе и Гонзо влзе в тон с неадекватни смени и още по-безумни ротации по терена....като най-голямото безумие беше забиването на Божилов на крилото при все,че 2 паса не можем да си дадем!Божилов беше НУЖЕН зад Бакари и толкова!Паланков - аут,Еденилсон на неговото място-толкоз!Навместо бразилеца отпред беше най-слабия на терена и логично първия сменен,а Паланков си ходеше с ЧК в джоба.Нямам претенции към съдията....ама онзи ИЗОРД от Неврокоп,дето влезе с двата крака и бутоните в глезена на Бакари в края на ПП беше за 3 ДИРЕКТНИ ЧК НАВЕДНЪЖ!Тъпите съдии не знам докога ще позволяват подоба СЕЧ,ясно е,че сме слаби,ясно е,че не сме съдийски фаворит...но такъв ДЕБИЛ трябва да бъде гонен директно и без обяснения.Аман от селяндури
Стрелец, то4но заради такива думи на примирение като твоите - нищо не може да се направи по въпроса, сме в това положение, въобще цялата държава, не само 4ерно море и футбола. А ти уж правиш впе4атление на голям пи4...да ама не, дето викаш - все тая.
-
- Контакти:
Дай предложения,ама адекватни,не идващи от висок адреналин,градус или нерви.Нещо конструктивно...ама изключващо самозакопаване в селските групи и изтриване на клуба от картата на футбола.Точно сега от това да си посипем главата с пепел и да плюем какъв ще е ефекта?Най-много да внесем напрежение,да заредим една страшна поредица от поражения и да смачкаме няколко юноши за големия футбол.Замисли се....особено Наско,Бекир,тези от тях,дето влизат по-честичко,само това ни трябва.Някой правил ли си е илюзии,че ще е лесно тази пролет?Аз не съм.Както виждаш не съм коментирал преди мача,очаквах си да паднем,просто сме слабички за навън и особено ако съдията позволи да ни ритат като магарета,което и стана
.За загуби и слаба игра съм се подготвил,надявам се младите да понавлязат в нещата и доколкото може да няма разни катастрофални настроения....и да ни убият от бой в седмицата...ще е в първата!Всеки точен пас,всеки добър удар на младок е плюс за Черно Море...поне да си вярвам 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Дай предложения,ама адекватни,не идващи от висок адреналин,градус или нерви.Нещо конструктивно...ама изключващо самозакопаване в селските групи и изтриване на клуба от картата на футбола.Точно сега от това да си посипем главата с пепел и да плюем какъв ще е ефекта?Най-много да внесем напрежение,да заредим една страшна поредица от поражения и да смачкаме няколко юноши за големия футбол.Замисли се....особено Наско,Бекир,тези от тях,дето влизат по-честичко,само това ни трябва.Някой правил ли си е илюзии,че ще е лесно тази пролет?Аз не съм.Както виждаш не съм коментирал преди мача,очаквах си да паднем,просто сме слабички за навън и особено ако съдията позволи да ни ритат като магарета,което и стана.За загуби и слаба игра съм се подготвил,надявам се младите да понавлязат в нещата и доколкото може да няма разни катастрофални настроения....и да ни убият от бой в седмицата...ще е в първата!Всеки точен пас,всеки добър удар на младок е плюс за Черно Море...поне да си вярвам
Нямаш проблеми, 4ове4е - запо4вам...
1.Крайно време е и изклю4ително важно е да се приклю4и с това информационно затъмнение, наложено от ТИМ още от идването им в 4ерно море. Уж отдавна ве4е се разделиха с мутренското си минало, пък пак се държат като мутри. Да излязат като мъже и да кажат кое, кога, защо и как, а не ние постоянно да гадаем и да се 4удим какво става с отбора.
2.Да се назна4ат и привлекат в ръководството футболни хора, професионалисти, по възможност наши бивши кадри. Това разбира се, ако ТИМ ще остават, защото до сега не е направено толкова много години.
3.Нямам никакво намерение и желание да ги ма4кам Наско и Бекир, те самите са си сма4кани и схванати отвсякъде и няма кой да ги съвземе, да ги надъха. А Китанов рано-рано се помисли за голяма звезда и също така няма кой да му помогне да слезе на земята. Аз или който и да е било не внасяме никакво напрежение, те футболистКите ни сами си го правят, а и липсата на адекватно ръководство.
4.Естествено, 4е е възможно да ни убиват от бой само в първата седмица. Как си представяш да ни разгромяват Любимец, 4ерноморец или Нефтохимик

Още искаш ли...
-
- Контакти:
Подкрепм с двете си ръце
Най-добрия начин да покажем какво мислим за случващото се в клуба е само един-пълен бойкот на мачовете.Нямаме нормално ръководство,няма кого да питаш,няма информация,няма обяснение защо така и защо това и т н .То в тоя град и нормален спортен журналист няма,няма кой да се разрови,да пита да се интересува,всички пишат и говорят каквото им кажат от клуба и ги е страх да поразровят.Случващото се НЕ Е НОРМАЛНО.СЛУЧВАЩОТО СЕ Е ПОДИГРВМКА И ГАВРА С ПОЛОВИНАТА ГРАД.Това е показване на среден пръст на всеки запалянко,ултрас,пенсионер,семкаджия,стари млади.на всички.Докато това ръководство продължава да управлява клуба по този начин,аз лично няма да стъпя на стадиона.Че те с действията си през годините почти успяха да убият емоцията и искрата в мен.Когато на мач останат 100-ина зрители,може би ще се светнат.Не знам,може да не съм прав,но на мен ми писна да ми се подиграват.
- ralimavridov
- Контакти:
Мисля,че не е правилно след всяка загуба да се нахвърляме на отбора.В началото когато дойде Гонзо,след няколко мача без гол много хора не спираха да плюят по всички,а после изведнъж отбора стана кандидат за медали.
Сега след тази загуба се вижда отново,че публиката ни е една от най-смешните в света.
Този отбор в момента има нужда от
ПАРИ
и поне малко подкрепа.Пари е ясно,че нямаме,подкрепата мисля,че и тя липсва.
Отборът на Варна няма място в по-долните групи,така че ако на някой му се гледа отбор от този тип да го потърси в "Цветния" !
Сега след тази загуба се вижда отново,че публиката ни е една от най-смешните в света.
Този отбор в момента има нужда от

Отборът на Варна няма място в по-долните групи,така че ако на някой му се гледа отбор от този тип да го потърси в "Цветния" !
-
- Контакти:
До тук с подкрапата след 34 години ходене на Гагарин и Тича. Ако ТИМ се махнат пак ще ходя на стадиончето. Първо разрушиха стадиона, а сега и отбора.