CSKA 78 написа:Е,и?Не съм ли бил прав,ако не беше Стоянов какъв щеше да бъде резултата!??
Не казвам да не се радвате и не ви омаловажавам успеха,само казвам да се радвате с мярка,защото има още много работа за вършене!
За да ме разбереш правилно ще ти дам пример:ЦСКА-Блекбърн.
Там завършихме наравно(1:1) и си мислехме,че в София ще победим,но първото полувреме тук резултатът беше 3:0 за Блекбърн.Второто полувреме изравнихме
резултата(стана страхотен мач,който ще се помни още много дълго време) и малко не ни стигна за да победим,но в крайна сметка бяхме елиминирани.
Има и още доста примери за български отбори(и не само български) в европейски мачове,при това с добър резултат от първия мач,които отбори в последствие биват отстранявани.
Сега ще ми кажеш,че вие не сте ЦСКА и правилно,наистина не сте, само се опитвате да приличате на ЦСКА от времето на Костадинов,Стоичков и Пенев!(както ви сравняват някои журналя).
Хубавото е,че ЦСКА тогава беше съставен от българи,които после направиха националният отбор силен?
Няма такова нещо като "ако" във футбола. Ако Дяков беше решил да скъса мрежата вместо да прави Паненка, ако Марселиньо беше малко по-точен, ако Кишада не се бе подхлъзнал...Работата на Стоянов е да пази и той се справи, както и във всеки мач от ЛЕ досега, просто защото ако не е той то някой от защитниците се намесва и спасява отбора. Ама ако не бил спасил пхахахаха
НЕ мисля, че е сериозно да сравняваш ЦСКА от 2003 с този на Лудогорец - най-малкото нашия е доста по-класен. Как успя да намесиш Костадинов, Стоичков и Пенев нямам представа, но ще завършва с това, че вчера 4 български национали бяха на терена - Стоянов, Минев, Дяков, Александров. Чворович също е в национала.