ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Всички в Ботев взеха пари

Мнениеот botev_1912 » 09 ное 2009 16:40

Botev74 написа:Никой от нас не знае вече на кого да вярва. След толкова години лъжи и обещания е нормално. Дайте да не се караме кой на какво вярва и т.н. Всеки има право на мнение.
Аз също съм песимист, макар че ходя и подкрепям отбора с тайната надежда, но ще видим......
Преди време писах, че за мен играта продължава само че с нови лица. Целта е да се продадат малко италианчета на грандовете и навън. Въпроса който ме тревожи е какво ще стане с парите от трансферите, ще се инвестират ли обратно или дх-с и аверите му ще ги лапнат? Така мисля, дано не съм прав!

Аз не искам да казвам на някого как да мисли!

НО ако всички започнат да мислят като този върли песимисти за които всичко е една голяма измама - то тогава БПФК вече няма да го има!

Ако няма надежда - какво остава тогава?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 ное 2009 16:47

BultraStyle написа:Замазали са им очите с по 500 лева а лековерниците продължават да вярват :lol:

А според теб заслужават ли едни юнуши на клуба които с нищо недпопирнасят за отбора да получат повече. Колко е твойта заплата? Масово хората взимат по толкова така че айде, моля ти се. 500 лв си цяла заплата за некадърни футболсти като Караманов например
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 09 ное 2009 16:51

botev_1912 написа:
Botev74 написа:Никой от нас не знае вече на кого да вярва. След толкова години лъжи и обещания е нормално. Дайте да не се караме кой на какво вярва и т.н. Всеки има право на мнение.
Аз също съм песимист, макар че ходя и подкрепям отбора с тайната надежда, но ще видим......
Преди време писах, че за мен играта продължава само че с нови лица. Целта е да се продадат малко италианчета на грандовете и навън. Въпроса който ме тревожи е какво ще стане с парите от трансферите, ще се инвестират ли обратно или дх-с и аверите му ще ги лапнат? Така мисля, дано не съм прав!

НО ако всички започнат да мислят като този върли песимисти за които всичко е една голяма измама - то тогава БПФК вече няма да го има!

подкрепям те напълно надеждата умира последна
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 09 ное 2009 16:53

botev_1912 написа:

Когато оная мискинка Пандора отворила кутията и от там излетели всички злини, единствена на дъното на кутията останала, сам самичка надеждата.
Хм. Мъдри са пустите му елини! Дали надеждата е противоотровата на злото или сама по себе си е зло? :idea:
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 09 ное 2009 17:39

В същото време в касата на „жълто-черните” е постъпила сумата от 50 хиляди лева, коятое използвана за погасяване на стари задължения към играчите и служителите на Ботев. Парите обаче не са дошли от Италия, а от български бизнесмен, научи Гонг.

Как да го разбираме това ?
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 09 ное 2009 17:49

portokal написа:В същото време в касата на „жълто-черните” е постъпила сумата от 50 хиляди лева, коятое използвана за погасяване на стари задължения към играчите и служителите на Ботев. Парите обаче не са дошли от Италия, а от български бизнесмен, научи Гонг.

Как да го разбираме това ?

Разбирай го като Цецо Василев.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 09 ное 2009 17:52

Тамън щях това да напиша и аз... ама нали "уж" го изключихме него от играта ? А бе много объркана ми се вижда работата.Ако Цецо Василев е дал тия пари наистина значи просто той ще си вземе отбора.Просто няма как той да дава пари за нещо , което не е негови ( или няма да бъде негово ) . Ако имаш някакво инфо или ако някой има инфо нека сподели.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 09 ное 2009 17:56

[quote="portokal"]В същото време в касата на „жълто-черните” е постъпила сумата от 50 хиляди лева, коятое използвана за погасяване на стари задължения към играчите и служителите на Ботев. Парите обаче не са дошли от Италия, а от български бизнесмен, научи Гонг.

от същата статия-Българите са взели по 450-500,а Италианците по 1500-2000лв
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 09 ное 2009 18:00

Да прочетох го това , но интересното в статията е "български бизнесмен"
Katochimoto!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Езикова бариера

Мнениеот gogova4o » 09 ное 2009 18:05

child in time написа:Няма страшно те щели да местят Ботев във серия "С"! Там езиковия проблем няма да е толкова страшен! :) :) :) :)

вас ви докараха от Кюстендил,ама сега като ви гледам шефката може да ви премести в Перник
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Върни се в “Ботев”