Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2014 18:45

Ако не бъркам, Рамос помагаше доста в защита.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 21 фев 2014 18:59

futbolqga написа:
zlobul написа:
blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата :)

тук вече не говорим , че Левски има нужда от точно тоя. Просто тук нещата опират до схема с цел спестяване на пари. Иначе видяхме Рамос , какво може :)).....футболист за Гоце Делчев -ок , но за Левски ........

Не мога да се съглася. Рамос е класен играч, особено за нашето първенство - бърз, рязък старт, много добра техника. Отделно пасовете и центриранията му са повече от прилични, с нищо не са по-лоши от тези на Ларсен Туре.

Ако не се лъжа ти беше фен на Сирака, но не го защитавай. Много се нaсра при последното си връщане.

И аз съм на същото мнение . Рамос за нашето първенство си е класа много се движи и покрива голям периметър. ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 фев 2014 19:09

futbolqga написа:
zlobul написа:
blue atak написа:Има разговори с Кристовао Рамос, една от опциите е. Kоя ли е другата :)

тук вече не говорим , че Левски има нужда от точно тоя. Просто тук нещата опират до схема с цел спестяване на пари. Иначе видяхме Рамос , какво може :)).....футболист за Гоце Делчев -ок , но за Левски ........

Не мога да се съглася. Рамос е класен играч, особено за нашето първенство - бърз, рязък старт, много добра техника. Отделно пасовете и центриранията му са повече от прилични, с нищо не са по-лоши от тези на Ларсен Туре.

Ако не се лъжа ти беше фен на Сирака, но не го защитавай. Много се нaсра при последното си връщане.

Би ли ми обяснил какво значи фен на Сирака ? ....аз все си мисля че съм фен на Левски.

ПС: Фен на Тоньо ли трябва да стана ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2014 20:21

Не се карайте. И Сирака, и Тоньо са един дол дренки. Ицо е светлият лъч. Хубавото е, че сглобихме някакъв отбор. По-хубавото е, че се появиха пари. Лошото е, че трудно ще се обиграем така, че да търсим повече от трето място. Но надеждата умира последна-Лц имат гостувания на Ботев и Литекс. Вземем ли си мачовете, можем да посъкратим дистанцията.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 фев 2014 21:59

zlobul написа:
futbolqga написа:
zlobul написа:

Би ли ми обяснил какво значи фен на Сирака ? ....аз все си мисля че съм фен на Левски.

ПС: Фен на Тоньо ли трябва да стана ?

Означава, че го защитаваш, дори когато очевидно се е върнал в Левски, за да се насмуче, като кърлеж. Съгласен съм с колегата горе, Тоньо и Сирака са същата работа. Ицо наистина дава надежда за нещо хубаво в бъдеще, дано продължава добрата работа.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 22:28

"Kris_men2000", какво стана, нали Христов от Ботев щеше да идва при нас ? Вътрешна информация имаше, ала-бала... че и два пъти го написа. Пеша ли е тръгнал към София ? А и сега с този португалец, който взехме, тази твоя информация наистина ще да е вътрешна ама от едно друго вътрешно място. :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 фев 2014 23:12

Eminem написа:"Kris_men2000", какво стана, нали Христов от Ботев щеше да идва при нас ? Вътрешна информация имаше, ала-бала... че и два пъти го написа. Пеша ли е тръгнал към София ? А и сега с този португалец, който взехме, тази твоя информация наистина ще да е вътрешна ама от едно друго вътрешно място. :lol:

Нали имаше и за някакъв от Славия и Димов да ходи там :lol: :lol:

Иначе просто чудесно, Рамос ще дойде за 3 месеца, докато се оправи Огнянов, а всъщност съм сигурен, че ще направи същото, което и Огнянов от вкъщи пред телевизора, демек едно нищо. Не е играл от много време, никаква подготовка, а тъкмо може да влезе във форма през май месец и ще е време да си ходи.
Дано поне от парите се откаже, които му дължим, ама и това ще стане трудно.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 фев 2014 23:24

tevez написа:Иначе просто чудесно, Рамос ще дойде за 3 месеца, докато се оправи Огнянов, а всъщност съм сигурен, че ще направи същото, което и Огнянов от вкъщи пред телевизора, демек едно нищо. Не е играл от много време, никаква подготовка, а тъкмо може да влезе във форма през май месец и ще е време да си ходи.

Кой го е казал това?
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 фев 2014 23:25

siniq_fen написа:
tevez написа:Иначе просто чудесно, Рамос ще дойде за 3 месеца, докато се оправи Огнянов, а всъщност съм сигурен, че ще направи същото, което и Огнянов от вкъщи пред телевизора, демек едно нищо. Не е играл от много време, никаква подготовка, а тъкмо може да влезе във форма през май месец и ще е време да си ходи.

Кой го е казал това?

Кое?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 фев 2014 23:27

Че Рамос ще дойде (за 3 месеца)?
Само Левски!

Върни се в “Архив”