Пирин ГД - Черно море - 1:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Олимпи Сараев
Re: Пирин ГД - Черно море
Я, Гоцето водят ли? Това е добре - един от най-дървените отбори с най-изровения терен ще падне!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

- South_Park
Олимпи Сараев написа:Я, Гоцето водят ли? Това е добре - един от най-дървените отбори с най-изровения терен ще падне!
+1

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Re: Пирин ГД - Черно море - 1:0
ПОЗОР
Не стига че отборът е осакатен, ами и Гонзо извърши най-малоумните възможни смени, като останахме без среда на терена. Как няма да оставиш опитните си футболисти срещу тия рогачи, все пак владеехме положението и сигурно щяхме да бием или поне равен при липса на късмет. Подарихме им 3 точки, както преди си подарихме и футболистите

Не стига че отборът е осакатен, ами и Гонзо извърши най-малоумните възможни смени, като останахме без среда на терена. Как няма да оставиш опитните си футболисти срещу тия рогачи, все пак владеехме положението и сигурно щяхме да бием или поне равен при липса на късмет. Подарихме им 3 точки, както преди си подарихме и футболистите

South_Park написа:Олимпи Сараев написа:Я, Гоцето водят ли? Това е добре - един от най-дървените отбори с най-изровения терен ще падне!
+1
Не се радвайте толкова.И като започна първенството първия кръг паднахме от Черноморец,но после видяхте какво стана.Спокойно! Малко сме неориентирани,но бъдете сигурни,че нататък ще мачкамеее!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Освен фамозния автогол на Сашо, шокиращо беше и как Наско Илиев на половин метър пред голлинията вместо да си протегне протезата и да вкара гол се дръпна,за да не го удари топката и тя мина покрай гредата
До края не виждам моряците да вземат точка, а в мачовете от първата седмица ще падаме с двуцифрени резултати.
По добре във В група без ТИМ,отколкото унижения,подигравки и мъка в А група с ТИМ
Вън ТИМ от Черно море и Варна
ТИМ погребаха Черно море 

До края не виждам моряците да вземат точка, а в мачовете от първата седмица ще падаме с двуцифрени резултати.
По добре във В група без ТИМ,отколкото унижения,подигравки и мъка в А група с ТИМ

Вън ТИМ от Черно море и Варна

Селски стадион,Селски терен,Слаб мач,трагични футболисти
НАще немогат да вържат 2 паса,слаби юноши.Браво на Бакари и Котев.
И да благодарим на М.Митев и ръководството дет го няма,че за спестени пари колкото 1 джип,разби отбора и го подари.
НАще немогат да вържат 2 паса,слаби юноши.Браво на Бакари и Котев.
И да благодарим на М.Митев и ръководството дет го няма,че за спестени пари колкото 1 джип,разби отбора и го подари.
Единствения отбор без ръководство,единствения който си подарява играчите..
Пълни пълни смешници...поне като не даваш пари продавай,не подарявай.
Пълни пълни смешници...поне като не даваш пари продавай,не подарявай.
И на мен ми е мъчно че паднахме от Гоцето, ам това е само един мач. Вярно, разделиха се моряците с няколко играча, но както разбрах, те сами са искали да се пробват в чужбина. Новите са малко зелени, но ще се справят, хубаво е че им дават шанс, особено с треньор като Гонзо. Ако не беше тоя нелеп автогол на Сашо, нещата щяха да са доста по-розови. Нататък ще са по-добре нещата, сигурен съм.
-
- Контакти:
Така ми се гледаше футбол след страхотния мач, който изнесоха вчера момчетата от Лудогорец, но това "представление" уби желанието ми за футбол... Изключително слабо представяне, толкова накъсана игра не бях гледал скоро и то какъв съперник Гоце Делчев? Даже смея да твърдя, че заслужено ни биха. Да хубаво е юношите да изместят батковците но затова се иска талант, не да висиш по моловете и чалготеките а много труд и талант!
-
- Контакти:
Живков написа:И на мен ми е мъчно че паднахме от Гоцето, ам това е само един мач. Вярно, разделиха се моряците с няколко играча, но както разбрах, те сами са искали да се пробват в чужбина. Новите са малко зелени, но ще се справят, хубаво е че им дават шанс, особено с треньор като Гонзо. Ако не беше тоя нелеп автогол на Сашо, нещата щяха да са доста по-розови. Нататък ще са по-добре нещата, сигурен съм.
Ма какво му е розовото не говорим за резултата, ти на това футбол ли му викаш?