sin4ec написа:Хм, за чест на феновете на Лудогорец, нито един от тях не се заяде с мен. Да, бях единствен в тази тема, който е за Лацио, причините съм изтъкнал. Смятам, че бях честен и откровен, за разлика от лицемерите, на които мога да извадя сума мнения, в които хранят разградчани до възбог. Но не ми се занимава-вие можете сами да го направите.
Като цяло нападките на няколко евтини червени сурогата не ме бригат. Боклукът си е боклук навсякъде. Любопитно е да видите именно същите какви са ги говорили за Лудогорец, ще ви е интересно.
Още веднъж-поздравления за победата . Ако продължите напред, вече ви желая искрено успех!
Но другата седмица съм си за своите. Това е.
Не мога да разбера проблема на "червените". Имат си един псевдожурналист и само него четат, по - лошо даже - част от тях му вярват. Защо? Да не би да говори само истини този човек? Той всичко свежда през своята призма и накрая винаги "громи" футболен клуб "Левски". Нали уж "Ливърпул", "Нотингам", "Аякс"? Това са безспорни факти, но този невежа само за тях говори под път и над път и за Бисер Иванов. А дали помни знаменитите победи на ужким любимия си отбор? Дали ги е гледал?
След т. нар. "промени" ЦСКА няма по много причини това, което получаваше преди. И не само този отбор беше облагодетелстван, но най-вече си беше така. Както и да е. Въпросът е, че за да няма постижения като едно време, вината е много комплексна. Атанасов обаче е лесен и плюе основно по "врага".
Лудогорец сложи всички в джоба. Няма никой като тях и няма да има. Представят се като голям отбор във всяко едно ниво, Ще стават и още по-добри. За жалост действителността се води най - вече от парите. "Лудогорец" знае така да ги използва, че и най - големите клубове в света могат да им завидят.