Преиграват Черноморец - Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Преиграват Черноморец - Литекс?
айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни 

samolitex написа:айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни
Айде стига форумни хулиганино!
[center]
[/center]

samolitex написа:айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни
Яд те е , че сега всички симпатизират на Черноморец и ги хвалят !!! И същевременно много хора в момента ненавиждат Литекс

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
аз не ги ненавиждам.. просто те за нищо не стават 

Siegfried написа:samolitex написа:айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни
Яд те е , че сега всички симпатизират на Черноморец и ги хвалят !!! И същевременно много хора в момента ненавиждат Литекс
След няколко години като почнете да се намесвате в работите на Левски и Цска да ги биете както ние , и вас ще ви ненавиждат помни ми думата !!

Converse написа:samolitex написа:айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни
Айде стига форумни хулиганино!
хаха преди 2 год. влязаха в "А' група и се правят на важни...

samolitex написа:Siegfried написа:samolitex написа:айде айде преди 2 год. влязахте в "А" група и вече станахте много важни
След няколко години като почнете да се намесвате в работите на Левски и Цска да ги биете както ние , и вас ще ви ненавиждат помни ми думата !!
Ако нямаш какво да кажеш - не казвай !!! Явно е , че се изчерпа

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Ако нямаш какво да кажеш - не казвай !!! Явно е , че се изчерпа
Добре ще видим ! Точно така ще стане , за това сега нас така ни мразят..

samolitex написа:Siegfried написа:Ако нямаш какво да кажеш - не казвай !!! Явно е , че се изчерпа
Добре ще видим ! Точно така ще стане , за това сега нас така ни мразят..
кой ви мрази бе човек?? вие сте просто един посредствен отбор. Гришата ви купи 2 титли и започнахте да се мислите за голям отбор!!!
Стига глупости, мачът няма да се преиграва. Само си чешете езиците.
ПП. Я ми дайте пример за преигран мач в България, заради формално нарушение.
ПП. Я ми дайте пример за преигран мач в България, заради формално нарушение.