ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 21 фев 2014 02:13

Мисля ,че Дяков беше по - близо от Тоти .. :lol: Сега ми е смешно , но през целия мач си мислех как можеше да я вкара и да се ряазвие по съвсем различен начин мача . Дори още си го мисля ..

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 02:14

mark1926 написа:
Ивайло Лудогорец написа:
Eminem написа:Браво на Лудогорец. Лацио са много зле. Цял мач една свястна атака нямаха, нито имаха идея какво да правят на терена. Заслужена победа на Лудогорец.

Тези тук, които обясняват как трябва да се подкрепя българския отбор, са лицемери, защото когато играе Левски, се счупват от молитви Левски да загуби и се скъсват да омаловажават победите му.

Не е вярно , всеки нормален запалянко подкрепя българските отбори . Винаги съм викал когато играе Левски ,ЦСКА , Локо Сф , Литекс , Берое и Локо Пд (май това са последните ни участници , извинявам се ако пропускам някой) а особено много подкрепях Ботев Пд миналото лято . Не сме толкова футболна нация като Англия , Испания ,Италия ,Германия за да подкрепяме чужди отбори когато играят срещу български такива .

Честито на Лудогорец- страхотна игра.

Как да викам за левски или цска в Европа.Съдиите в България ритуално ни режат главите , когато играем срещу тях- Европа е наказанието им.Смеем се от сърце на подвизите им в Европа.През последната година се поправиха съдиите, значи след още четвърт век ще забравя за гаврата с моя ЛОКОМОТИВ и може да си променя отношението.

Недей така,викаш и това е.В Испания подпират Барса и Реал,в Англия Ман.Юн допреди 2-3 год. яко подпиране,в Германия знаеш,в Европа видя дузпата на Меси,а и тука знаеш какво се говори за Лудогорец.Може би така ни се струва,защото ни са слаби отборите и винаги намираме кусури.Абе на крив уй вълната му пречи :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 02:23

Parmalat написа:^Истина е.Държа против вас само в А група. :lol: Иначе дузпата на Светослав Дяков ми пропомни едно изпълнение на Франческо Тоти преди няколко години :arrow:

Франческо Тоти

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J6LqnUlYgmw[/youtube]

Светослав Дяков

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJNO235X3eY[/youtube]

Дяков вече набира популярност в мрежата :)

Едно към едно са двете дузпи,иначе по-време на мача мислех,че ми се е сторило но сега виждам че не е,какво гледа Дяков у лево преди да изпълни дузпата?

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 фев 2014 02:24

sin4ec написа:Слаб мач за Лацио. На реванша сме на националния, за да подкрепим сините и да видим победата!

:lol: Пак ще я видите..победата. :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 фев 2014 02:25

Черният козел написа:
Parmalat написа:^Истина е.Държа против вас само в А група. :lol: Иначе дузпата на Светослав Дяков ми пропомни едно изпълнение на Франческо Тоти преди няколко години :arrow:

Франческо Тоти

Светослав Дяков

Едно към едно са двете дузпи,иначе по-време на мача мислех,че ми се е сторило но сега виждам че не е,какво гледа Дяков у лево преди да изпълни дузпата?

Гледа съдията, чака сигнала за изпълнението...

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 фев 2014 02:26

Хъш написа:
love_hurtz написа:
Хъш написа:Очаквано, на Лацио ще им отпадне едно досадно задължение, тях ги вълнува Серия А, гостите надъхани на живот и смърт ..... логично.

Брутално празен стадион, илюстриращ прекрасно интереса на Лацио към този двубой.

Смях !!! Еми кой е виновен, че е стадиона е празен, нали много велика публика. Да не е като многомилионите фенове в България където не събират 2000 на мачове.

"Виновен" е безинтересният мач, Лацио очевидно не ги вълнува. За тях си е важна Серия А.

Защо? Нито ще се класират за евротурнирите, още по-малко да се борят да не изпаднат. :lol: Доиграват сезона.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 21 фев 2014 02:30

Phoenix_bird написа:
sin4ec написа:Момчета, без паника! Днес загубихме, след седмица има реванш! Този мач тепърва започва, да видим кой ще се смее накрая. Лацио не играе добре, но да ги подкрепим, пък каквото сабя покаже! Сините в атака!

Лацио са голяма работа,поне имат сектор А на стадиона,дали знаят и другите начини?

Очевиден провокатор. Не му обръщайте внимание.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 02:39

kartago написа:
Черният козел написа:

Франческо Тоти

Светослав Дяков

Гледа съдията, чака сигнала за изпълнението...

Е това му изигра лоша шега,разконцентрация може би.Трябваше само да слушка :roll:

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 21 фев 2014 02:51

Честито! Изображение
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 03:22

Безяк има рожден ден днес 21.02.1989.Много добър подарък си направи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”