ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 20.02 |22:05
Браво на Лудогорец и честита победа! Лацио са слаби, трябва да ги отстраните. Цял мач блъскаха топката.
ralka_levskarka написа:По- слаб Лацио скоро не съм виждала. Никаква идея в атака, страхотен хаос в защита, центъра никакъв го няма. Лудогорец води заслужено.
Все едно чета цесекарите, когато коментираха вашите мачове в Европа преди 7-8 години, не ставай, като тях.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Поредната рутинна победа на Лудогорец. Браво! Малоумен съдия, може и да е сляп. Не знам какво очакват някои от Лацио на реванша, но в този отбор няма никъкв талант, камо ли мисъл, а да не говорим пък за скорост. И второ тогава наистина ще дойдат с резервите, защото чудесно знаят, че нямат никакви шансове
Валенсия е прекалено силен отбор, но ще е интересно как ще се противопоставите на тях

- kikooo1912
- Контакти:
Браво машини! Незнам откъде го изкараха това самочувствие Лудогорец, но още от началото на мача си личеше, че са отишли само за победа. Много ще ни е трудно срещу вас в Неделя, но се надявам да си почините и да се пазите за реванша, а в София цяля България ще ви подкрепи и се надявам да им покажете кои са по - големите орли, както го направихте в Рим.
drvasko98 написа:Поредната рутинна победа на Лудогорец. Браво! Малоумен съдия, може и да е сляп. Не знам какво очакват някои от Лацио на реванша, но в този отбор няма никъкв талант, камо ли мисъл, а да не говорим пък за скорост. И второ тогава наистина ще дойдат с резервите, защото чудесно знаят, че нямат никакви шансовеВаленсия е прекалено силен отбор, но ще е интересно как ще се противопоставите на тях
Не прорукувайте за бъдещето ! ! ! Това го правите от миналото лято !

С Валенсия ще помолим пророците да помогнат.
Браво Лудогорец. Продължавайте да мачкате. Браво Стоев, знаеш кое как се прави. Браво всеотдайни момчета

Браво на Лудогорец!

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Браво на Лудогорец ! Показаха наистина характер. Дяков трябва да спре да си изкарва ЧК във важни мачове, защото явно му стана навик, а при дуспата се помисли за Пирло.. Иначе невероятен Владислав Стоянов !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aG4_RAzeats&feature=youtu.be[/youtube]
По-слабо изпълнение на дуспа не бях виждал , а иначе поздрави на Лудите за победата. Все пак мисля, че не трябва да се възгордяват от една победа над резервите на Лацио. Успех.
пп: Дяков загуби титулярно място и капитанска лента снощи..лично мнение
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:По-слабо изпълнение на дуспа не бях виждал , а иначе поздрави на Лудите за победата. Все пак мисля, че не трябва да се възгордяват от една победа над резервите на Лацио. Успех.
Има на ПИРЛО.
6-1-0 до сега , дай боже резерви до финала !
пп:Погледни стартовите 11 на Лацио , може и да забележиш нещо !
ПОДКРЕПА ЗА КАПИТАНА