ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Браво на Лудогорец за победата! Успех на реванша!
- Red Warrior
- Контакти:
sin4ec написа:Някой има ли още да сипва, че съм тука още 15 минути! Давайте, не се свенете!
И запомнете-30 минути след края на мача в София ще съм тук. Ако Лудогорец е победил-за да ги поздравя, както днес. Но ако Лацио е продължил... вие тук ли ще сте?
Съмнявам се, дребни душички. Но всеки има своите 15 минути слава, както беше казал един ********.
Тук ще сме братле. Гледай как на римските пилци ше им оскубят перата. Егати набедените футболери са тия. Дори аз не мислех, че са толкова жалки.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Черният козел
- Контакти:
Parmalat написа:shotgun blues написа:С този коефициент Лудогорец и поставени в ШЛ могат да са ?
Другата година не,но по-другата най-вероятно да.Ето например Динамо Загреб беше поставен 2 поредни години в последния кръг.
Това са коефициентите му за последните пет години![]()
4.6000* 5.8250* 4.7500* 5.8750* 2.8750
Това направи Лудогорец този сезон в евротурнирите до момента![]()
14.0750
Ето и Бате Борисов в последните 5 години![]()
5.6750* 10.1750* 6.6250* 9.9000* 1.3500*
Направо ги отвя и двата Лудогорец.Ако всичко се развие благоприятно Лудогорец ще го видим в групите на Шампионската Лига до 2 години.
Да стягат гъза и другите 3-ма участника.Дай Боже да видим два в групите на Шампионската Лига .
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Аз много отдавна казах, че Лудогорец са евробоеца на България ! Тази вечер отново го доказаха. Отидоха в Рим и им показаха.
Страхотен ден за българския футбол, благодарение на Лудогорец и траур за левскарите
Страхотен ден за българския футбол, благодарение на Лудогорец и траур за левскарите

- Saint Etienne
- Контакти:
Хъш написа:Очаквано, на Лацио ще им отпадне едно досадно задължение, тях ги вълнува Серия А, гостите надъхани на живот и смърт ..... логично.
Брутално празен стадион, илюстриращ прекрасно интереса на Лацио към този двубой.
Я ми кажи, какво точно ги вълнува Лацио в Серия А???Шампиони ли ще стават,в Лига Европа ли ще се класират или ще изпадат.
Черният козел написа:Parmalat написа:shotgun blues написа:С този коефициент Лудогорец и поставени в ШЛ могат да са ?
Другата година не,но по-другата най-вероятно да.Ето например Динамо Загреб беше поставен 2 поредни години в последния кръг.
Това са коефициентите му за последните пет години![]()
4.6000* 5.8250* 4.7500* 5.8750* 2.8750
Това направи Лудогорец този сезон в евротурнирите до момента![]()
14.0750
Ето и Бате Борисов в последните 5 години![]()
5.6750* 10.1750* 6.6250* 9.9000* 1.3500*
Направо ги отвя и двата Лудогорец.Ако всичко се развие благоприятно Лудогорец ще го видим в групите на Шампионската Лига до 2 години.
Да стягат гъза и другите 3-ма участника.Дай Боже да видим два в групите на Шампионската Лига .
Не сме дорасли за 2 отбора в Шампионската лига и едва ли скоро ще сме там.Освен ако не се появят още 2 силни отбора като Лудогорец и да трупат коефициент.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Браво на Лудогорец. Лацио са много зле. Цял мач една свястна атака нямаха, нито имаха идея какво да правят на терена. Заслужена победа на Лудогорец.
Тези тук, които обясняват как трябва да се подкрепя българския отбор, са лицемери, защото когато играе Левски, се счупват от молитви Левски да загуби и се скъсват да омаловажават победите му.
Тези тук, които обясняват как трябва да се подкрепя българския отбор, са лицемери, защото когато играе Левски, се счупват от молитви Левски да загуби и се скъсват да омаловажават победите му.
Eminem написа:Браво на Лудогорец. Лацио са много зле. Цял мач една свястна атака нямаха, нито имаха идея какво да правят на терена. Заслужена победа на Лудогорец.
Аз Левски ги подкрепям в Европа.Дразни ме обаче надменността на левскарите преди всеки съперник и едва ли не щом сте Левски противника трябва да падне.Много пъти ви е изяло главата това отношение.
[center]R.I.P[/center]
Що да е траур? Я виж колко левскари сме писали поздравления за Лудогорец.Reckless написа:Аз много отдавна казах, че Лудогорец са евробоеца на България ! Тази вечер отново го доказаха. Отидоха в Рим и им показаха.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".