ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец
Пичове , някой запознат ли е дали Валенсия се интересува от ЛЕ ,че вече не ми е интересно или да питам в синия форум те там ги знаят тези неща?
-
- Контакти:
sin4ec написа:Слаб мач за Лацио. На реванша сме на националния, за да подкрепим сините и да видим победата!
Все пак трябва да заслужите името си Евроидиоти ! По-голяма идиотия от това няма да има !
Между другото малкото хора днес са заради протест на феновете на Лацио срещу ръководството. 

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
sin4ec написа:Слаб мач за Лацио. На реванша сме на националния, за да подкрепим сините и да видим победата!

Браво на Лудогорец.Успех в реванша!!! Поздрави за всички българи,които се радват на победата!
Наздраве

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Спомняте ли си злобата, която се изля по Левски, след като смазахме Киево... били слаби, били на нз си кое място в класирането и т.н... Сега гледам някаква всенародна любов :D :D
[center]
[/center]

Браво момчета
Страхотен мач на Владо Стоянов, мъжки се бориха и останалите.
Иначе на полувремето, всички бяхме убедени че Дяков ще си изпроси втори жълт картон, не знам защо Стоев не го извади. Накрая можеше и да се потърси втори гол, Лацио бяха много зле, но и така е добре. Дано в реванша всичко да е под контрол, успех

Иначе на полувремето, всички бяхме убедени че Дяков ще си изпроси втори жълт картон, не знам защо Стоев не го извади. Накрая можеше и да се потърси втори гол, Лацио бяха много зле, но и така е добре. Дано в реванша всичко да е под контрол, успех

Lubaka1892 написа:Бе друго си е да играят с 16-годишни юношии да се хвалиш, че си ги бил!
Юношите на Лацио не са това, което са! Там възрастта е относително понятие!
Много интересен за гледане мач с добро темпо на игра, положения, дузпи, червени картони, портиерски намеси и един хубав гол.
Браво на Лудогорец за победата! Успех на реванша!
Последна промяна от Groucho на 21 фев 2014 00:18, променено общо 1 път.
IvanGit написа:Пичове , някой запознат ли е дали Валенсия се интересува от ЛЕ ,че вече не ми е интересно или да питам в синия форум те там ги знаят тези неща?
Тях ако питаш, всички са отписали Лига Европа и "играят" за Лудогорец! Няма такива тъпунгери!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
IvanGit написа:Пичове , някой запознат ли е дали Валенсия се интересува от ЛЕ ,че вече не ми е интересно или да питам в синия форум те там ги знаят тези неща?
Основната им цел е класиране за ШЛ , чрез Примера.От около месец правят много добри резултати(на прима виста Барса-Валенсия 2:3 и Валенсия-Бетис 5:0).Ще си дадат зор и в Лига Европа.С нов собственик са.
Последна промяна от bultras4e на 21 фев 2014 00:20, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
russia написа:IvanGit написа:Пичове , някой запознат ли е дали Валенсия се интересува от ЛЕ ,че вече не ми е интересно или да питам в синия форум те там ги знаят тези неща?
Тях ако питаш, всички са отписали Лига Европа и "играят" за Лудогорец! Няма такива тъпунгери!![]()
![]()
хахаха