Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?
Щом казваш,мисълта ми бе че и 2-та отбора играеха за победа...Това ако беше мач в Англия нямаше грам внимание да обръщат на резултата!
Досега чета в темата за мача във форума на Локо Пд. Най-лошото е че 97-98% си вярват, че са играли супер, че имат невероятно талантливи юноши... Бих ги посъветвал да направят разбор на положенията и начините по които реализираха 3-те си гола, на нашата защита и нейното поведение, с оглед допуснатите 9 гола срещу отборите от горната половина на таблицата за 11 кръга, и тези 3 гола в един мач от "убийственото" нападение на предпоследния в класирането !?!?!?!?!? , а не да се ядосват кви смени е правил техния треньор... 

valdi написа:Щом казваш,мисълта ми бе че и 2-та отбора играеха за победа...Това ако беше мач в Англия нямаше грам внимание да обръщат на резултата!
Успя ли да гледаш първото полувреме? Ако не си е разбираемо мнението ти за мача.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- goalkeeper
- Контакти:
ilian12 написа:valdi написа:Щом казваш,мисълта ми бе че и 2-та отбора играеха за победа...Това ако беше мач в Англия нямаше грам внимание да обръщат на резултата!
Успя ли да гледаш първото полувреме? Ако не си е разбираемо мнението ти за мача.
Не съм..обаче сега като гледам класирането тоя хикс не върши никаква работа и на 2та отбора..Общо взето не ми изглежда да има уговорка.И Миньор и Локото имаха нужда от победа-1те да се борат за УЕФА а 2-те за излизане от изпадащите..та не знам какво са играли но за един Х уговаряне..не знам.
valdi написа:ilian12 написа:valdi написа:Щом казваш,мисълта ми бе че и 2-та отбора играеха за победа...Това ако беше мач в Англия нямаше грам внимание да обръщат на резултата!
Не съм..обаче сега като гледам класирането тоя хикс не върши никаква работа и на 2та отбора..Общо взето не ми изглежда да има уговорка.И Миньор и Локото имаха нужда от победа-1те да се борат за УЕФА а 2-те за излизане от изпадащите..та не знам какво са играли но за един Х уговаряне..не знам.
Даже 1цата имаше по голям коефициент....
Не бъркайте Х с точен резултат 3-3.
Та..затова хора спрете да търсите под вола теле
Хубавото ни на първенството е че става интересно,лошото обаче е ниското качество на игра..

valdi написа:Та..затова хора спрете да търсите под вола телеХубавото ни на първенството е че става интересно,лошото обаче е ниското качество на игра..
Пич аз не коментирам мачовете на Левски, щото не съм компетентен, а и не ми е работа. И ти си спести коментарите за този мач... щото не си прав. Ние перничани имаме наблюдения върху играта на любимия отбор и твърдим, че това не беше Миньор. И затова нашите фенове си тръгнаха доста преди края на мача.
- barabata.cska
- Контакти:
demy26 написа:krum_kravov написа:Фен съм на Левски, а не на Локомотив, да уточня...
Няма нужда да уточняваш. Като видят каква глупост си написал, всички ще разберат от кой отбор си. Виж, малко по-трудно ще е да се разбере от кое село си.