ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец
Тоз Дяков нямам думи
Дяков от началото на мача е неадекватен... оставя колегите с 10 човека................
Дяков провали отбора, вместо мача да е заспал вече той прави същите глупости както в националния.
На фона на отличното(засега,а дано и до края на мача) представяне на Лудогорец,малко в повече ми идва отразяването на мача от БНТ.Това,че за първи път е в HD формат - много добре - НО..........водещ в студиото Сашо Йовков - Джокондата,с гост Владо Манчев-Елеоноров...?! А какво да кажем за наследника на проф. д-р к.ф.н. Юлиан Вучков - Ивайло Ангелов...?! Това момче в най-скоро време трябва задължително да бъде освидетелствано за вменяемост.Опитите на Валери Генов да внесе някакъв порядък в коментара за мача,срещат натрапчивото прекъсване от страна на Ангелов и дразнещия му диалект.Крайно време е БНТ да се отърве от всички некадърници,които само в спортната редакция на националната телевизия са цяла прогимназия.
Казах,че този Дяков е опасен за отбора си!
Ще ми се да не бях такъв пророк относно Дяков, ама то където е текло...
- shotgun blues
- Контакти:
ДЯКОВ му спестяват всеки мач картони в А група ,ама в ЕКТ и Армения няма туй онуй ....баси
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Тука, определено треньора има грешка!Вчера изкараха Боатенг и Мандужкич набързо-това е пример как се прави.Сега, Дяков трябваше да бъде сменен на полувремето, прегоря...
Последна промяна от Empty на 20 фев 2014 23:20, променено общо 1 път.
сега 35 минути ще гледаме опълченците на Шипка 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Някой да е изненадан от червения картон?