ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец
Браво ! Лудогорци може да ги бъзикам доста, но си играят отвсякъде. Невероятен удар на Безяк 

Леевски, оле

FCH написа:love_hurtz написа:Всички хейтъра да пикаят ГАЗ. Евала Лудогорец !!!!
На Домузчиев чак косата му се повдигна от горделивост, вече няма нужда и от гел...
И финал да стигнат, този селски отбор ще си остане без почит и една преходна пералня.
Мислех , че си точен човек , хубави теми и мнения имаше за мачове и сезони от изторията и за малки дори селски отбори . Но явно като при 90% от лефскарите си имаш доста злоба .
- валидол за теб
- Контакти:
Шнур за всички Не Българи, които са за селското отборче от рим 

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Empty написа:Голяма радост ми доставят Лудогорец!Няма как да мразя отбор, който играе така в Европа и защитава българския футбол.Безяк е много голям!
Не обичам изказвания като това, което ще напиша, обаче: +1
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
- Контакти:
gzagorov написа:Empty написа:Голяма радост ми доставят Лудогорец!Няма как да мразя отбор, който играе така в Европа и защитава българския футбол.Безяк е много голям!
Да имаме 1 отбор да играе Футбол и да има такова хранене към него. Определено трябва всички да сме зад тях, браво и за мненията ви

gzagorov написа:Empty написа:Голяма радост ми доставят Лудогорец!Няма как да мразя отбор, който играе така в Европа и защитава българския футбол.Безяк е много голям!
Много добро представяне на разградчани. Сякаш този отбор играе в Европа от години. Нека продължават по същия начин.
Харесва ми да мачкаме капиталистите

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Изпусната дузпа още тежи... да видим сега големия спец Стою дали ще върне отбора да се защитава.
shotgun blues написа:ЗЕЛЕНИ БОГОВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!БЕЗЯК >>>>>>>МЕСИ
Така се прави мачкаш ги насред РИМ ,който си го може си го може велики зелени богове

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Добра игра на нашите момчета, тия лациали май не им се получава... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- shotgun blues
- Контакти:
Тези жабари трябва да бъдат довършени и заради Сани Жекова !
Бой по римските смешници 0-2 поне трябва да е
ЗЕЛЕНИ БОГОВЕ

ЗЕЛЕНИ БОГОВЕ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]