Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|

Мнениеот Udoji90 » 20 фев 2014 10:55

Нищо неочаквано не се случи. Всъщност очаквах да сме много по-зле, но при 11 на 11 стояхме учудващо добре. В някои моменти дори успяхме да притиснем Байерн, но може би го карахме повече на ентусиазъм. За дузпата даже се радвам, че я пропуснахме, защото Йозил беше в засада при атаката и щеше да е тъпо да поведем по такъв начин. След това при първата сериозна колективна грешка на защитата се стигна до дузпа с червен картон (и двете абсолютно правилни според мен) и бяхме дотам, въпреки че Алаба не я вкара. Здраве да е.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 фев 2014 11:12

vg_vasilev написа:
donDiego написа:Проблема на Арсенал е, че разчита прекалено много на ефекта от трансфера на Йозил, а реално нямат лидер в отбора. На времето имаха Бергкамп, Анри, Пирес, Виейра - играчи лидери, а сега имат един куп талантливи играчи, но няма един, който да изпъква над останалите като капитан, лидер..Един Йозил не е достатъчен, трябва класа и лидер във всяка линия, а Йозил е талантлив играч, но лидер никога не е бил 8-)

Прав си но до някъде. Това, че са талантливи не означава че са много добри . Добри са , но не могат да се нарекът зезди или да обърнат мача, както беше ван Перси . И да, Йозил си е дупка, Начо не става, Алекс Окслейд-Чембърлейн играе , но според мен не може да се мери например с Тио Уолкът . Санти Касорла според мен трябва да е неизменен титуляр и да си играе на един пост, а не Венгер да го използва да пълни дупки. Подолски и Росицки са играчи с много голям опит, а не играят в такива важни мачове .

Прав съм изцяло, не донякъде. Аз Арсенал ги гледам от над 20 години и за пръв път виждам отбора с толкова млади и перспективни футболисти. Огромната грешка на Венгер е, че взе само един Йозил през лятото, а трябваше да има поне още двама скъпи и класни футболисти в отделните линии. Така и Йозил щеше да е по-спокоен , а сега на практика е под голямо напрежение, че едва ли не трябва сам да решава всички срещи на отбора. Това е очевидно, той играе с някакво притеснение, а в Реал играеше много спокойно и сигурно. Едва ли скоро ще се намери втори Бергкамп, но един Стеван Йоветич би бил чудесно допълнение към Арсенал...примерно. Мертезакер е висок като пътен знак и играе като такъв в защитата, а там не се вземат попълнения..защо :?: Саня иска да бяга, защо :idea: Напред само с Жиру и от време на време Подолски..защо, Тио липсва, но защо отбора е поставен в зависимост от качествата на един или двама футболисти :idea: , липса на класа в останалите ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 15:56

tevez написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Тевез, колко центрирания има дзвездата от аватара ти, бе :? :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 фев 2014 16:03

boabbb написа:

3 мача, 3 асистенции, що?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 16:06

tevez написа:
boabbb написа:

3 мача, 3 асистенции, що?

Кюскането в полета асистенция ли се води вече :? :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 фев 2014 16:11

Не разбирам защо сменяш темата.
Сега Йозил е в центъра на вниманието.
Факт е, че напоследък играе много слабо, на какво се дължи не знам, но това е статистиката, не си ги измислям аз числата.
Може би сега разбирам защо Реал ви го продадоха - непостоянството му в играта.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 16:13

tevez написа:Не разбирам защо сменяш темата.
Сега Йозил е в центъра на вниманието.
Факт е, че напоследък играе много слабо, на какво се дължи не знам, но това е статистиката, не си ги измислям аз числата.
Може би сега разбирам защо Реал ви го продадоха - непостоянството му в играта.

Целият отбор играе слабо - не е само той ;) Снощи, например, Уилшър не се чу ! Истината е, че Рамзи трябва да се връща - ВЕДНАГА :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 фев 2014 16:15

Жиру трябваше да играе според мен.
Този Саного е много зле, имаше моменти, в които не можеше да си спре топката, аз във Висшата лига не съм го виждал да играе, а сега изведнъж го пуска Венгер срещу Байерн. Доста странно решение.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 20 фев 2014 19:17

Като изключим фенчетата на другите английски отбори, които си хейтят "по дифоулт" повечето привърженици на футбола снощи видяха един Арсенал, който заслужава да се нареди до най-добрите отбори в Европа. За разлика от "мастодонтите" Челси и Сити, който паркират автобуса, когато срещнат някой измежду грандовете, снощи Арсенал не само се надиграваха с "големия" Байерн, но и си го надиграха и само малшансът(и Нойер) им попречи да направят нещо, което малцина преди мача очакваха, че може да се случи. Естествено след като останаха с човек по-малко просто нямаше какво да направят, все пак не играят срещу кой да е, но до червеният картон имаше един отбор на терена и това беше Арсенал. Респект на артилеристите и късмет в реванша.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “Арсенал”