rhaegar написа:По стъпките на Нюкясъл и право в Чемпиъншип, дай Боже
И аз тва имах предвид! Заедно със съдийското отборче от с.Манчестър!Вчера Евънс направи опит за убийство(буквално) срещу Дрогба, за което получи жълт картон!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:По стъпките на Нюкясъл и право в Чемпиъншип, дай Боже
Cesc Fabregas написа:rhaegar написа:По стъпките на Нюкясъл и право в Чемпиъншип, дай Боже
И аз тва имах предвид! Заедно със съдийското отборче от с.Манчестър!Вчера Евънс направи опит за убийство(буквално) срещу Дрогба, за което получи жълт картон!![]()
![]()
fabregas_949 написа:Cesc Fabregas написа:rhaegar написа:По стъпките на Нюкясъл и право в Чемпиъншип, дай Боже
И аз тва имах предвид! Заедно със съдийското отборче от с.Манчестър!Вчера Евънс направи опит за убийство(буквално) срещу Дрогба, за което получи жълт картон!![]()
![]()
То май само ние ще останем в Премиершип
Cesc Fabregas написа:И всички други останали редовни отбори, тоест 18! Тия два отбора да си направят тяхно първенство, тъкмо всяка седмица ще си играят страшното дерби!
fabregas_949 написа:Cesc Fabregas написа:И всички други останали редовни отбори, тоест 18! Тия два отбора да си направят тяхно първенство, тъкмо всяка седмица ще си играят страшното дерби!
Само те двата ли ;( На Юнайтед ще им омръзне да купуват един и същ мач![]()
styopa написа:fabregas_949 написа:Cesc Fabregas написа:И всички други останали редовни отбори, тоест 18! Тия два отбора да си направят тяхно първенство, тъкмо всяка седмица ще си играят страшното дерби!
Само те двата ли ;( На Юнайтед ще им омръзне да купуват един и същ мач![]()
това май е мисъл на по посредствените треньори в бг
тия дето ни бият да си правят собствено първенство... защото съдията ми дадоха 2 тъча примерно
иначе по темата нищо лошо няма
то вече е практика на много отбори
Само те двата ли ;( На Юнайтед ще им омръзне да купуват един и същ мач
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Много почнахте да се надървяте вие двамата ей да не кажа нещо.Само те двата ли ;( На Юнайтед ще им омръзне да купуват един и същ мач
И на вас си личи че ви омръзна да гледате през Май един и същи отбор да вдига титлите докато тънете зад невероятните френски проекти за бъдещето ама на.

[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост