Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 13:14

bilyaletdinov написа:
matador написа:Малко да не само от съдиите и от слабия футбол очаквах много повече.Няма какво да се спори за дузпата на Байерн беше си 100% както и червения картон.Днес може би ще станат по хубави мачове дано ЮВЕ,АЯКС и Бетис да бият.

Aaa Бетис - не :evil: Да си гледат оцеляването, нямат работа в Лига Европа :evil: Рубинчетата трябва да направят поне равен :mrgreen:

Важно е Йовентус да отпадне :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 20 фев 2014 13:32

boabbb написа:Здравейте, колеги, интересно ми е какво ви е мнението за първите мачове от елиминациите в Шампионската лига. Аз лично не съм изненадан от резултатите, но съм крайно разочарован от меко казано неадекватните съдииски решения, които предрешиха изходите на най-интересните мачове още през първото полувреме.

Аз пък очаквах мача на Барселона с голяма вътрешна убеденост, че съдиите ще порежат Ман. Сити и така стана, въпреки това ми беше кофти. В останалите мачове бих се задоволил с обяснението, че съдиите са хора и им се случва да грешат, но все пак повечето отсъждания си бяха точни.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 фев 2014 13:48

Явно тук хората не са чели футболния правилник. :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 13:51

Станалото- станало, всяка година стават цигании в ШЛ - лошото е, че специално Барса винаги са отгоре :roll: Което не е добре и затова са доста мразен отбор

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 20 фев 2014 13:54

boabbb написа:
oldcapital написа:
Точно-Робен я повежда и вратаря го връхлита и го фаулира,не може да достигне до топката по никакъв начин,топката си е на Робен отвсякъде....а освен футболът и вицовете не ти се получават ;)

А може ли да спре :? Ако може да спре, съм съгласен, че е умишлено и е червен картон ...

Какво значи,че си съгласен,че е умишлено-мислиш ли,че Шчесни е искал нарочно да го фаулира,много ясно,че не му е била това целта,но какво значение има,тръгва за топката,Робен го изпреварва и той го фаулира-при положение,че е чиста голова ситуация,друго освен червен картон щеше да е грешка...ако вратаря беше играл с топката и се бяха сблъскали щеше да има фаул за Арсенал 100 %,но той дори нямаше шанс да докосне топката...като вижда,че няма шанс да стигне до топката да си стои на голлинията и да чака Робен да го уцели или да не уцели вратата,всичко е възможно,не знам какво има да коментираме повече...ти се опитваш от 100 кладенеца вода да извадиш,а то е толкова очевадно,че чак не знам...
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 14:00

oldcapital написа:
boabbb написа:
oldcapital написа:
Точно-Робен я повежда и вратаря го връхлита и го фаулира,не може да достигне до топката по никакъв начин,топката си е на Робен отвсякъде....а освен футболът и вицовете не ти се получават ;)

А може ли да спре :? Ако може да спре, съм съгласен, че е умишлено и е червен картон ...

Какво значи,че си съгласен,че е умишлено-мислиш ли,че Шчесни е искал нарочно да го фаулира,много ясно,че не му е била това целта,но какво значение има,тръгва за топката,Робен го изпреварва и той го фаулира-при положение,че е чиста голова ситуация,друго освен червен картон щеше да е грешка...ако вратаря беше играл с топката и се бяха сблъскали щеше да има фаул за Арсенал 100 %,но той дори нямаше шанс да докосне топката...като вижда,че няма шанс да стигне до топката да си стои на голлинията и да чака Робен да го уцели или да не уцели вратата,всичко е възможно,не знам какво има да коментираме повече...ти се опитваш от 100 кладенеца вода да извадиш,а то е толкова очевадно,че чак не знам...

Ами очевадно е - такива положения са дузпа + жълт картон за вратаря :!: За мен за червен картон са умишлените фаулове в подоби ситуации, т.е ако Робен излезе и го финтира, и вратаря го спъне. Нещо от рода на фаула на Леман на финала през 2006 - умишлен фаул и чао ;) В случая вратаря се е засилил вече към топката, а когато осъзнава, че няма начин да играе с нея, е вече късно да спре. Надявам се, че тоя път го разбра, щото се връщаме към вица :lol:

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 20 фев 2014 14:12

boabbb написа:
oldcapital написа:
boabbb написа:
oldcapital написа:

Ами очевадно е - такива положения са дузпа + жълт картон за вратаря :!: За мен за червен картон са умишлените фаулове в подоби ситуации, т.е ако Робен излезе и го финтира, и вратаря го спъне. Нещо от рода на фаула на Леман на финала през 2006 - умишлен фаул и чао ;) В случая вратаря се е засилил вече към топката, а когато осъзнава, че няма начин да играе с нея, е вече късно да спре. Надявам се, че тоя път го разбра, щото се връщаме към вица :lol:

Ееее,неее...това какво е за теб червен картон кой го интересува-за теб червен картон може да е като му счупи крака само...кое от предотвратяване на чиста голова ситуация не можеш да разбереш пък ти....казах ти нищо не разбираш от футбол,няма да изпадам в подробности и да ти обяснявам,каквото и да е...сигурен съм,че топка си виждал само на снимка....някога занимавал ли си се с футбол или със спорт въобще,по какъвто и да е начин
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 20 фев 2014 14:18

Абе нещо не мога да ви разбера спора на последните двама. Защо толкова много държите да сте отгоре и да убедите другия, че той греши. Аз съм сигурен че от 100 съдии 50 ще дадат ЧК, другите 50 ЖК. А това означава, че е въпрос на тълкувание. Хората не са машини и исторически е доказано че не сме правени по калъп. Различен човек - различно разбиране и виждане за нещата. Що толкова държите на това само вашто да е правилно???

Идеята тук е дали е тенденциозно показан ЧК, което съм сигурен че не е така. Голям спор, я по-добре вземете пийте по една бира вместо да се обиждате кой колко е некомпетентен!!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 14:23

Бил съм капитан на националния отбор по жмичка - скрий се, ако обичаш ;) ( както искаш, така го разбирай последното ). За тенденциозност не мисля, че може да се говори, друг е въпроса дали същото положение би се отсъдило по същия начин пред другата врата :?

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 20 фев 2014 14:27

boabbb написа:Бил съм капитан на националния отбор по жмичка - скрий се, ако обичаш ;) ( както искаш, така го разбирай последното ). За тенденциозност не мисля, че може да се говори, друг е въпроса дали същото положение би се отсъдило по същия начин пред другата врата :?

Друг е въпроса ако беше пред другата врата, факт. Само че би ли ми казал от къде знаеш отговора на този друг въпрос, без дори да е зададен?
Откровено не харесвам Арсенал, а Байерн направо си ги мразя, но тук ми се струва че търсиш под вола теле. За мен снощния мач си беше съвсем нормален, като както беше написал някой по-рано единствените виновници за този развой на мача са си футболистите на Арсенал.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”