Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Разочаровани ли сте от първите мачове за сезона в ШЛ ?

Мнениеот MCMXIII » 20 фев 2014 12:47

bilyaletdinov написа:Арсенал какви претенции към съдията имат? Могат да имат претенции към Йозил или към защитата, която изпусна Робен. Чиста дузпа и червен картон, ако не беше Шчесни, Робен вкарваше. Манчестър Сити показаха ли, че са нещо повече от Барселона, която е на светлинни години от онзи отбор на Пеп? Не :!: Аз не съм специалист и не знам правилниците на УЕФА и инструкциите към съдиите, но червен картон имаше. Въпросът е, че фаворитите вземат своето, а хейтърите винаги ще намерят за какво да се хванат. Английските отбори вече не са този доминант и ще бъда доста изненадан, ако някой прокопса до 1/2-финал.

+1913
Според правилникът нарушението на Шчесни е за червен картон. Факт!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 20 фев 2014 12:50

boabbb написа:
oldcapital написа:
boabbb написа:
Alexx написа:
fcb_bg написа:
boabbb написа:Четете, бе :!: Много ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон :!:

Чети бе: последният в защита извършва нарушение, наказанието е изваждане от игра.
Ама не, тука боба, моба и още куп квалифицирани анализатори викат, че не е така.

Я прочети пак футболния правилник! Там пише ясно,че има две условия за червен картон(когато не става дума за грубо нарушение). Трябва играчът да е последен в защитата и топката да движи директно към вратата. Когато топката отива настрани, а не към вратата, картонът е жълт. Капиш?

Мани ги, не им обяснявай, явно няма смисъл ;) А Греъм Пол - перлата в селекцията на Манчестър Юнайтед, няма смисъл да го коментираме тоя :lol: Положението е със спорна топка - Робен я пипа за 1-ви път 1 сек преди сблъсъка, абсолютно сте неадекватни в изказванията си. Нямам никакво намерение да изкривявам каквото и да било, десет пъти съм споменал, че съм привърженик и на двата отбора, и ми е ясно кой колко е класен ;)

Каква спорна топка....лелелелелелеле....наистина няма смисъл,но от твоя страна-едно си баба знае,едно си бае...опитай се да коментираш нефенски на нещата,ще си по-адекватен

Колко пъти я повежда Робен преди фаула, бе :evil: Ти ми се струваш олицетворение на вица за оня дето го питали какъв иска да го направят - гей или инженер, и той отговорил, че е по-добре да е гей, щото по-лесно ще му влезе нещо в г*за, отколкото в главата :mrgreen: :lol:

Точно-Робен я повежда и вратаря го връхлита и го фаулира,не може да достигне до топката по никакъв начин,топката си е на Робен отвсякъде....а освен футболът и вицовете не ти се получават ;)
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 20 фев 2014 12:53

Но приключвам спора с теб,защото няма смисъл...щом твърдиш,че това не е за червен картон ми е ясно колко разбираш от футбол,а май и не само от футбол...
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 12:53

oldcapital написа:
Точно-Робен я повежда и вратаря го връхлита и го фаулира,не може да достигне до топката по никакъв начин,топката си е на Робен отвсякъде....а освен футболът и вицовете не ти се получават ;)

А може ли да спре :? Ако може да спре, съм съгласен, че е умишлено и е червен картон ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 20 фев 2014 12:55

Малко да не само от съдиите и от слабия футбол очаквах много повече.Няма какво да се спори за дузпата на Байерн беше си 100% както и червения картон.Днес може би ще станат по хубави мачове дано ЮВЕ,АЯКС и Бетис да бият.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 фев 2014 12:59

Ама тука феновете на инглизите продължават да си говорят за съдиите..вчера съдийството беше перфектно, Дузпата и червения при Робен няма кво да се коментира, а онзи ден в мача на Сити си беше 50/50 сгрешена дузпа, но неправилно отменен гол за Барса и 100 % недадена за играта с ръка на Клиши...

Иначе ме кефи как инглизите и жабите отпадат един след друг...само така, на 1/4 финалите ако няма жаби ще е безценно, така че Атлетико най-добре да се класират, въпреки баса :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 13:01

kingofpop написа:Ама тука феновете на инглизите продължават да си говорят за съдиите..вчера съдийството беше перфектно, Дузпата и червения при Робен няма кво да се коментира, а онзи ден в мача на Сити си беше 50/50 сгрешена дузпа, но неправилно отменен гол за Барса и 100 % недадена за играта с ръка на Клиши...

Иначе ме кефи как инглизите и жабите отпадат един след друг...само така, на 1/4 финалите ако няма жаби ще е безценно, така че Атлетико най-добре да се класират, въпреки баса :mrgreen:

Ти не си пристрастен - Неееее :lol: :mrgreen: Как ще е 50 процента сгрешена, бе - какво е това по дефиниция :?: Ако е*еш жената на комшията, 50 % ли си сгрешил :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 фев 2014 13:03

boabbb написа:
kingofpop написа:Ама тука феновете на инглизите продължават да си говорят за съдиите..вчера съдийството беше перфектно, Дузпата и червения при Робен няма кво да се коментира, а онзи ден в мача на Сити си беше 50/50 сгрешена дузпа, но неправилно отменен гол за Барса и 100 % недадена за играта с ръка на Клиши...

Ти не си пристрастен - Неееее :lol: :mrgreen: Как ще е 50 процента сгрешена, бе - какво е това по дефиниция :?: Ако е*еш жената на комшията, 50 % ли си сгрешил :lol:

абе пич не дузпата а съдийството като цяло беше 50/50...дузпа е ясно, че нямаше, но тая с Клиши беше неуспорима, така че горе долу нещата са изравнени...а за отменения гол на Пике да не говорим :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 фев 2014 13:10

kingofpop написа:
boabbb написа:

абе пич не дузпата а съдийството като цяло беше 50/50...дузпа е ясно, че нямаше, но тая с Клиши беше неуспорима, така че горе долу нещата са изравнени...а за отменения гол на Пике да не говорим :shock:

Гола - да, но Клиши - не. Аз такива дузпи не одобрявам, не може оня да я изпука от 2 метра в ръката ти и да дадат дузпа :lol: Като цяло бях сигурен, че Барса ще ги бие

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 фев 2014 13:12

matador написа:Малко да не само от съдиите и от слабия футбол очаквах много повече.Няма какво да се спори за дузпата на Байерн беше си 100% както и червения картон.Днес може би ще станат по хубави мачове дано ЮВЕ,АЯКС и Бетис да бият.

Aaa Бетис - не :evil: Да си гледат оцеляването, нямат работа в Лига Европа :evil: Рубинчетата трябва да направят поне равен :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Футбол - Свят”