Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Антикомунист » 20 фев 2014 00:57

Тъй като комунистическите престъпници оспамиха най-полезната тема във форума , ще дам линк на последното си предаване , за да може да стигне до съзнанието на нормалните хора - http://www.youtube.com/watch?v=6uQbmpeKDhE !
Бог да пази България от комунисти!

petqbg

Мнениеот petqbg » 20 фев 2014 01:00

Антикомунист написа:Тъй като комунистическите престъпници оспамиха най-полезната тема във форума , ще дам линк на последното си предаване , за да може да стигне до съзнанието на нормалните хора - http://www.youtube.com/watch?v=6uQbmpeKDhE !

Levskar_90 престанете да се представяте за Георги Жеков! АЗ съм истинския Цар Жеков.
Георги Жеков ще накаже комунистите!

Потребителски аватар
ГеоргиЖеков
Контакти:

Мнениеот ГеоргиЖеков » 20 фев 2014 01:08

Неуважаеми комунистически престъпници, спрете да се правите на Георги Жеков. Аз съм цар Жеков и ще управлявам царство България.
Хаштаг Антикомунизъм!
#Антикомунизъм

haha

Мнениеот haha » 20 фев 2014 01:10

Антикомунист, концлагерите не са ли съветско изобретение? Защо такъв яростен борец срещу комунизма постоянно говори за тях с такова умиление...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 06:13

Антикомунист написа:Кой сте вие неуважаемо комунистическо нищожество , че си позволявате най-нагло да ме имитирате?
И между другото не успявате така да ме имитирате , прекалено много си личи!
Ако БАП дойде на власт ще ви проследя от къде пишете и ще влезете в концлагер да чукате камъни докато издъхнете!

Замълчи долно комунистическо нищожество такова. Кървавата съветска рубла се срива и затова си в мензис.
Лагер трябва за болшевишки кадри като теб, ЛАГЕР!! Да ти избият всички сърпове, петолъчки и тям подобни от главата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 06:19

Антикомунист написа:Тъй като комунистическите престъпници оспамиха най-полезната тема във форума , ще дам линк на последното си предаване , за да може да стигне до съзнанието на нормалните хора - http://www.youtube.com/watch?v=6uQbmpeKDhE !

Твоето поведение има за цел да очерни святата идея на БАП. Ти си комунистически престъпник и болшевишки провокатор, който има за цел да предизвика присмех към най-великата партия в Космоса - БАП и заслужаваш да бъдеш натикан в Белене за поне 2 живота!! Твоето поведение е подигравка с БАП и Царство България и е наистина жалко, че едно комунистическо нищожество като теб се е продало за шепа кървави съветски рубли, напечатани на кървавия и злокобен 09.09.1944 във враждебния на цял свят болшевишки концентрационен лагер СССР!!
Когато БАП дойде на власт и стана заместник-цар болшевишки престъпници като теб ще бъдат затваряни в лагер за да не може да пръскат отровната си комунистическа пропагадна !!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 фев 2014 07:57

Какви са тези глупости в хубавата ми тема? Всеки знае, че АЗ СЪМ ГЕОРГИ ЖЕКОВ (вечния зрител и слушател на комунистическите парцали, наречени телевизии и радиа). Комунистическите утайки пак пълнят с бацили главите на невинните български граждани. Но това не е от сега - от злокобния кървав 09.09.1944г. болшевишко-комунистическите престъпници управляват милата ни родина. Но скоро Георги Жеков ще стане ЦАР на Княжество България и ще накаже всички комуняги!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 фев 2014 10:07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME[/youtube]

Жеков, изгледай горното видео и ще разбереш кой е виновен за мъките на страната ти, но не вярвам да си промениш мнението и да се откажеш от пещерния ти антикомунизъм.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2014 10:56

Alexx написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2GLLJMfNBME[/youtube]

Жеков, изгледай горното видео и ще разбереш кой е виновен за мъките на страната ти, но не вярвам да си промениш мнението и да се откажеш от пещерния ти антикомунизъм.

Алексиии ама ти още ли продължаваш да водиш диалог .. такова де, монолог с Жеков?
Горкия...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 20 фев 2014 12:28

petqbg написа:ЕЙ ЖЕКОВ МАЙКА ТИ ЩЕ ЕБА 8-)

Поредния червен комунистически трол във форума, койото има наглостта да ме псува!Виждате ли какво е възпитанието на комунистическите престъпници!

Върни се в “Свободна зона”