boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Робен остава на 1 метър от празната врата, а вратаря го спъва. Това е червен картон. Всичко друго е тракане по клавиатурата от лаици.Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Bourgas написа:Само пълен аматьор може да каже, че е имало дузпа за Барселона и че е нямало такава за Байерн, че и на два пъти.
Bourgas написа:Само пълен аматьор може да каже, че е имало дузпа за Барселона и че е нямало такава за Байерн, че и на два пъти.
superspiro написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Робен остава на 1 метър от празната врата, а вратаря го спъва. Това е червен картон. Всичко друго е тракане по клавиатурата от лаици.Факт.
boabbb написа:fcb_bg написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Чети бе: последният в защита извършва нарушение, наказанието е изваждане от игра.
Ама не, тука боба, моба и още куп квалифицирани анализатори викат, че не е така.
Пас зад защитата, нападател и вратар тръгват за топката, нападателя го изпреварва и я чуква, след което вратаря го подсича. В колко случая на този класически сценарии си виждал червен картон, беНе ме карай да ти вадя сега положения, само защото си фен на съдииски отбор
fcb_bg написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Чети бе: последният в защита извършва нарушение, наказанието е изваждане от игра.
Ама не, тука боба, моба и още куп квалифицирани анализатори викат, че не е така.
boabbb написа:superspiro написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
От друга страна овладява топката като бутоните са му на 50 см от главата на вратаря при спорна топка - карате ударНе е ли факт?
Alexx написа:fcb_bg написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Я прочети пак футболния правилник! Там пише ясно,че има две условия за червен картон(когато не става дума за грубо нарушение). Трябва играчът да е последен в защитата и топката да движи директно към вратата. Когато топката отива настрани, а не към вратата, картонът е жълт. Капиш?
Alexx написа:fcb_bg написа:boabbb написа:Четете, беМного ясно, че има дузпа, според мен фаула не е за червен картон
Я прочети пак футболния правилник! Там пише ясно,че има две условия за червен картон(когато не става дума за грубо нарушение). Трябва играчът да е последен в защитата и топката да движи директно към вратата. Когато топката отива настрани, а не към вратата, картонът е жълт. Капиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта