НИЕ ДАВАМЕ СЪРЦЕТО СИ ЗА ЦСКА, ДАЙТЕ ГО И ВИЕ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НИЕ ДАВАМЕ СЪРЦЕТО СИ ЗА ЦСКА, ДАЙТЕ ГО И ВИЕ!
И мен ме е срам 

redshit написа:И мен ме е срам
И ми се наричате Фенове на ЦСКА. ЛЕлел до тук само ПОПКОРН е казал ясно САМО ЦСКА!! КАзвам го и аз САМО ЦСКА В събота на стадиона ви чакам. Да ги разбием дано. Дано се получи мача.

Еми да си фен на някакво копие на комунистически отбор, създането пак от комунисти... И да си толкова смотан,че това дали те е срам се определя от представянето на някакъв псевдоотбор, а не от самия теб... - свинска работа.
Измислени сте през 48ма, измислени сте за да ви ебем
Измислени сте през 48ма, измислени сте за да ви ебем

- plamen etov
- Контакти:
dask написа:Относно Гунди, че е бил майор от МВР. Той насила бе направен член на БКП. А е кощунство да се дава тоя пример, тъй като след неговата гибел семейството му бе подложено на терор ...Явно и вие сте малък и не си спомняте събитията.
СПОКО НИКОЙ НЕ ВЛИЗА НАСИЛА ПРИМЕР СОКОЛЕТО

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- rostheboss
- Контакти:
Eй rostheb0ss [color=#FF0000]rostheboss[/color . Явно имаш комплекси за избиване , щом почна да копираш никове и да пишеш фалшиви мнения . Оценявам това , че си избрал точно мен .

smurt za milko balev smurt za c(*ka...............!
- POPCORN
- Контакти:
rostheboss написа:Eй rostheb0ss да му ядеш к*ра на rostheboss , тъпак . Явно имаш комплекси за избиване , щом почна да копираш никове и да пишеш фалшиви мнения . Оценявам това , че си избрал точно мен .
хаха и мене някой ме е копирал, евалата говедааааааа само толкова ли можете беееееее хахахахах смешници
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
dask написа:Относно Гунди, че е бил майор от МВР. Той насила бе направен член на БКП. А е кощунство да се дава тоя пример, тъй като след неговата гибел семейството му бе подложено на терор ...Явно и вие сте малък и не си спомняте събитията.
Къв терор бе пич? Да не са ги пратили в Белене. Аз съм свидетел на събитията и бих казал, че на "терор" ги подложиха привържениците на Левски, които с нищо не и помогнаха. Само с едни съболезнования не може да се живее.