Антикомунист написа:Имам сериозни подозрения , че зад този профил стои комуистическия престъпник Levskar_90!
Колко червени копейки ви плащат от комунистическа Москва, за да клеветите по такъв начин хората?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Антикомунист написа:Имам сериозни подозрения , че зад този профил стои комуистическия престъпник Levskar_90!
sin4ec написа:Антикомунист написа:Имам сериозни подозрения , че зад този профил стои комуистическия престъпник Levskar_90!
Колко червени копейки ви плащат от комунистическа Москва, за да клеветите по такъв начин хората?
hajitsu написа:Сега вече се обърках кой ще е цар...
Антикомунист написа:Имам някакво усещане , вие сте комунистическия престртъпник Levskar_90!Ако БАП дойде на власт ще бъдете натикан в затвора , за да не може да пръскате болшевишко-комунистическата си зараза! Вие сте долен комунистически престъпник от най-нисш ранг!Вие трябва да изтечете в канализация, както всички комунистически престъпници като вас!
petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.
ЦАР ЖЕКОВ ще накаже комунистите!
petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.
ГеоргиЖеков написа:petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.
Вие сте комунистически престъпник! Бетонната ви глава е пълна само със сръпове, чукове и петолъчки. Очевидно празнувате и черния и злокобен ден 09.09.1944, когато комунизма се спуска като лястовица над България и я обладава с болшевишко- комунистическо влияние. Заради хора като вас, неуважаеми комуинстически престъпнико и до ден днешен сме колония на пияната съветска сган, известна като СССР. Те пръскат комунистическите си бацили и затова народът е така зомбиран с болшевизъм- комунизъм.
Бог да пази България от комунисти!
ГеоргиЖеков написа:Антикомунист написа:Имам някакво усещане , вие сте комунистическия престртъпник Levskar_90!Ако БАП дойде на власт ще бъдете натикан в затвора , за да не може да пръскате болшевишко-комунистическата си зараза! Вие сте долен комунистически престъпник от най-нисш ранг!Вие трябва да изтечете в канализация, както всички комунистически престъпници като вас!
Освен комунистически престъпник, вие сте и комунистически лъжец, неуважаем комуноид такъв! Вие се правите на антикомунист, но всъщност разваляте божествената аура на БАП с цел да попречите на тази свята партия да вземе властта. Също така, вие зомбирате хората с болшевизъм- комунизъм! А този индивид Levskar_90 няма нищо общо с мен, дори не го познавам! Явно и вие, подобно на комунистическите медии за манипулация и масова дезинформация разпростирате навсякъде комунистически лъжи!
petqbg написа:ГеоргиЖеков написа:petqbg написа:Аз съм истинския Георги Жеков жалки комунистически отпадъци такива. Аз съм ЦАР повтарям ЦАР ГЕОРГИ ЖЕКОВ.
Вие сте комунистически престъпник! Бетонната ви глава е пълна само със сръпове, чукове и петолъчки. Очевидно празнувате и черния и злокобен ден 09.09.1944, когато комунизма се спуска като лястовица над България и я обладава с болшевишко- комунистическо влияние. Заради хора като вас, неуважаеми комуинстически престъпнико и до ден днешен сме колония на пияната съветска сган, известна като СССР. Те пръскат комунистическите си бацили и затова народът е така зомбиран с болшевизъм- комунизъм.
Разкрит сте! Вие сте комунистическия престъпник Levskar_90! Когато БАП дойде на власт всички комунистически престъпници, ще чукате камъни до последен дъх.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 7 госта