tsonpen написа:Parmalat написа: "Разузнахме съперника много добре. Това е един много добре организиран отбор. Имат един много силен словенски нападател (Безяк). Също Марселиньо и Дани Абало, които са много добре технически и притежават скорост. Лудогорец е лидер в българското първенство, представи се добре в квалификациите на Шампионска лига и в групите на Лига Европа", допълни той.
Май са чели статистика. Абало вкара два гола в един мач (със Слован), Безяк е с 4 попадения в ЕКТ през този сезон

Аз се надявам повече на други играчи за утре.
И на мен това ми звучи супер несериозно. Ако бяха гледали отбора щеше да им е ясно, че Абало най-вероятно няма да играе. Според мен се опитват да прикрият собственото си отношение към мача. При едно по-добре наблюдение, каквото направи Якин например, щеше да им е ясно че съвсем на друго място трябва да търсят ключовите играчи. Базел още преди първия мач им беше ясно, че Дяков е човекът, който трябва да обезвредят. Нека си пазят Марселиньо и Безяк, в това време не казват и дума за Мисиджан, Мишо, Луму и Златински.