Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Байерн Мюнхен |19.02.2014г. 21:45ч.|
100% дузпи, 100% ЧК на Счесни, но и спестен нарисуван втори ЖК на Боатенг.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
gikahadji написа:100% дузпи, 100% ЧК на Счесни, но и спестен нарисуван втори ЖК на Боатенг.
Няма кой да даде втори жълт, при положение, че нарушението е до пеналта на Арсенал и нарушението не е грубо...

gikahadji написа:100% дузпи, 100% ЧК на Счесни, но и спестен нарисуван втори ЖК на Боатенг.
При положение,че първия беше незаслужен
- ZinedineZidane
- Контакти:
Безобразно съдийство за пореден път... Арсенал игра прекрасно до чк, но оттук ще е много трудно. Йозил е пълен безхаберник... Повтарят се историите от Реал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Der Führer
- Контакти:
Empty написа:gikahadji написа:100% дузпи, 100% ЧК на Счесни, но и спестен нарисуван втори ЖК на Боатенг.
Няма кой да даде втори жълт, при положение, че нарушението е до пеналта на Арсенал и нарушението не е грубо...
Абсолютно ... Боатенг дори не посегна , краката му бяха един до друг . Просто стоеше на пътя на играча на Арсенал , който малко преигра ... но и това е част от играта . Иначе поздравления за Венгер и момчетата му.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
За мен дузпа нямаше.Преди нарушението на Счесни ( не знам как е точно
) имаше опасна игра на Робен и не трябваше изобщо да се стига до нарушението на вратаря.
Иначе правят добър мач,не очаквах така да играят Арсенал.Приятно съм изненадан от тях.

Иначе правят добър мач,не очаквах така да играят Арсенал.Приятно съм изненадан от тях.

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
KOPScousers написа:arsenvengerin написа:Не желая швабите да продължат , искам в следващият кръг Арсенал -Дуспалона да гледам
Успех, но определено ако ги отстраните, ще е както Интер и Челси отстраниха Барса, с автобуса пред вратата. Пък и Барселона е прекалено голямо стъпало за всеки английски отбор вмомента, вижда се, че дори Ман Сити, който има най-много потенциал към момента, не можа да им се противопостави, въпреки всичко. Успех в мача с Байерн и дано да нямате нещастието да срещнете Барса в следващата фаза, все пак си мисля, че тоя мач е 1:3...
Моу знае как се спира Барса и може да го направи.

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Der Führer
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Безобразно съдийство за пореден път... Арсенал игра прекрасно до чк, но оттук ще е много трудно. Йозил е пълен безхаберник... Повтарят се историите от Реал.
Какво не ти харесва съдийството . Освен 2 пуснати тънки засади за Арсенал , аз други грешки не видях . Дузпите и картоните бяха по учебник .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Empty написа:gikahadji написа:100% дузпи, 100% ЧК на Счесни, но и спестен нарисуван втори ЖК на Боатенг.
Поне 20-30 такива картони съм виждал да се дават, няма значение, че фаула е толкова напред, спира опасна атака в зародиш. Не казвам задължителен картон, просто от 10 такива положения поне в 5 ще има картон.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- Der Führer
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:За мен дузпа нямаше.Преди нарушението на Счесни ( не знам как е точно) имаше опасна игра на Робен и не трябваше изобщо да се стига до нарушението на вратаря.
Къде я видя опасната игра , бе приятелю . Счесни беше много далеч от топката и въобще нямаше шанс да играе с нея . Малшанс за него че удари опорния крак на Робен .
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...