Играете ли Hattrick ?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alexandar
Контакти:

Re: Играете ли Hattrick ?!?

Мнениеот Alexandar » 29 дек 2013 13:17

Nasko 1 написа:Предполагам, че доста от потребителите във форума се изживяват като футболни менидджъри в Hattrick. Нека в тази тема да коментираме играта. За тези, които все още не знаят за тази велика игра, нека да се включат на hattrick.org.

Футболните мениджъри ги деля на Хеттрик и всички останали.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 19 фев 2014 19:06

колеги, искате ли да си направиме турнир форум гонг, ако някой иска да пише и да се организираме, моят отбор е в 5-та дивизия и се казва South_division_kula
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 15 мар 2015 13:38

Най-добрия трансферен пазар,а и не трябва да даваш реални пари за да прогресираш.Идеална занимавка при това не ти отнема много време.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 16 мар 2015 11:44

Вече 4 години и половина играя и не ми е омръзнало, даже станах платинен поддръжник и сега управлявам и допълнителен отбор в Италия, така плюс двата юношески отбора, управлявам общо 4 тима. Доста добре ми вървяха нещата докато не ми хрумна да играя само с българи и малко трябваше да "развея бялото знаме", много са ни скъпи играчите, а не са толкова добри, та се принудих и собствените играчи да развивам повече, но сега един сезон в шеста дивизия, за натрупване на капитал и после отново в петта и живот и здраве нагоре.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Игри и забавления”