Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот AN71 » 19 фев 2014 18:29

И аз си мисля, че Рамос няма да дойде и умишлено ни хвърлиха в духовата музика Батков и Здравков.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 фев 2014 18:50

това е най-голямата глупост в последните три месеца Рамос-тоя Мокрия чухте ли го днес-нямам нищо против Рамос да той играе отдясно ама аз мога да го използвам и отляво-малоумник.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 фев 2014 19:38

zlatan написа:това е най-голямата глупост в последните три месеца Рамос-тоя Мокрия чухте ли го днес-нямам нищо против Рамос да той играе отдясно ама аз мога да го използвам и отляво-малоумник.

Какво очакваш от него, много слаб треньор. Свестните треньори ги гоним по бързата процедура, а некадърници като тоя ги оставяме, за да ни провалят цял един сезон.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 фев 2014 20:33

Eminem написа:
zlatan написа:това е най-голямата глупост в последните три месеца Рамос-тоя Мокрия чухте ли го днес-нямам нищо против Рамос да той играе отдясно ама аз мога да го използвам и отляво-малоумник.

Какво очакваш от него, много слаб треньор. Свестните треньори ги гоним по бързата процедура, а некадърници като тоя ги оставяме, за да ни провалят цял един сезон.

За което сте си виновни само вие.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 19 фев 2014 20:35

Parmalat написа:
Eminem написа:

За което сте си виновни само вие.

Първо,кои бяха свестните треньори?И второ,теб какво ти пука,че правиш тъпи констатации?
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 фев 2014 20:38

От футбол и политика всички разбират :lol: :lol:

ПП Никога флангови футболист, който играе дясно/ляво крило не е местен да играе ляво/дясно крило :lol: Много е трудна подобна промяна :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 фев 2014 20:56

Вероятното най-ново попълнение на Левски – защитника Рикардо Нунеш пристигна в България.

Бившият футболист на словашкия Жилина кацна на летище „София“ малко преди 19:30 часа, като бе посрещнат единствено от екип на............... представители на „сините“
Последна промяна от AN71 на 19 фев 2014 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 фев 2014 21:08

Sardukar написа:От футбол и политика всички разбират :lol: :lol:

ПП Никога флангови футболист, който играе дясно/ляво крило не е местен да играе ляво/дясно крило :lol: Много е трудна подобна промяна :|

а не колега виж как Гарет и Кристиано се сменят по тия флангове,що и Мокрия да не направи Рамос ляв краен
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 19 фев 2014 22:26

Бастос може да играе отляво, а Рамос в центъра, където игра най-често пролетния полусезон
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 фев 2014 22:31

ss_killer написа:интересно ми е, КОЙ е виновен за чистката след резила в Европа и защо ненужните по това време сега са нужни, визирам Мюлдер, който е неизменен титуляр в отбора и Кристовао Рамос, който по всяка вероятност ще бъде върнат в отбора. Дали Наско Сираков не е защитавал собствените си интереси, когато беше в отбора и изгони доста играчи. Как мислите?

Тук съм на мнението на Сираков, че тези трябваше да бъдат махнати, в някоя селска махала можем да намерим поне няколко такива, Мулдер също трябва да бъде махнат, с нищо не превъзхожда който и да е от юношите ни. Друг е въпроса защо не са отпуснати пари за такива звезди каквито никога не са идвали а шампионата ни, пък сега се дават с лека ръка.
п.п. Заслужава си проверка и слуха за развалените отношения между Бойко Борисов и Иво Тонев който пък се закачал с делян пеевски

Върни се в “Архив”