Крум Савов пред договор с bTV, заменя Минев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Крум Савов пред договор с bTV, заменя Минев

Мнениеот doktora25 » 19 фев 2014 00:49

Междувпрочем кой водеше студиото тази вечер като толкова много теми се пуснаха по въпроса за Краси Минев? Мен ме нямаше и не можах да гледам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 19 фев 2014 00:53

Аз също не гледах студиото преди мача и разборите след това, но разбрах че любимецът на феновете Алекси Сокачев е дебютирал като водещ :mrgreen:

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 19 фев 2014 07:59

stanleys написа:Аз също не гледах студиото преди мача и разборите след това, но разбрах че любимецът на феновете Алекси Сокачев е дебютирал като водещ :mrgreen:
Колегата Смукачев не дебютира. Преди години той също бе водещ, когато лигата се излъчваше от вече несъществуващата ProBG. И се чудя защо и него не го изритат, защото да се гледа мач, който се коментира от този писклив и истеричен кретен е живо наказание :!: :!: :!:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2014 10:16

Пропадането на бТВ продължава с пълна сила! С този манталитет на махленска телевизия е абсурдно да имат претенции за най-елитната медия в България!

stanleys написа:Аз също не гледах студиото преди мача и разборите след това, но разбрах че любимецът на феновете Алекси Сокачев е дебютирал като водещ :mrgreen:

Любимецът на феновете в кавички, нали!? :? :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 фев 2014 10:45

Голямата грешка на родните коментатори е, че се опитват да анализират играта по време на мач, вместо да се концентрират върху случващото се на терена.
Предвид факта, че в БГ всеки разбира от футбол, политика и .... строителство - мисията е невъзможна :)
Да си наемат един от 150-те тренери с лиценз Про, който да помага за анализите а останалото си е ясно - малко статистика, някой майтап и коментар без излишни интерпретации.
Крум е трагедия като изказ, а като знам и с каква "всенародна любов се ползва" ... ще бъде интересно. Жалко, че няма да има преки включвания на зрители :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 15:52

От трън на глог ! Трябва млад мъж с повече знания и не робуващ на даден клуб .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 фев 2014 17:28

Аз мачовете от ШЛ не ги гледам по нашите канали и ми е все тая кой ще новото лице.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 фев 2014 18:29

Teo написа:Аз мачовете от ШЛ не ги гледам по нашите канали и ми е все тая кой ще новото лице.

Това пък ако са новите лица - особено мазната цветарка, която след Нова пообиколи кабеларките...

Върни се в “Свободна зона”