Манчестър Сити-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Манчестър Сити-Барселона

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 15:40

Поредната съдийска аванта за Барса
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 19 фев 2014 16:55

Jürgen написа:
Ивайло Лудогорец написа:Виж ,нормално е да защитаваш отбора си . Просто кажи : нямаше дузпа, съдията сгреши и това наклони везните за изхода на мача ;)

С човек по-малко ли щяхте да ни биете :lol: ? И с дузпата, и без дузпата не вкарахте нито веднъж ;) . И не, нямаше дузпа, ако това ще те успокои ;) ...

Ами честно казано аз съм доволен как стояха Сити до този момент. Меси не се чу цял мач , бяха го неутрализирали . Не ми харесаха само пропуските на Негредо . Иначе до онзи момент по-опасните положения бяха за домакините реално погледнато .

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 фев 2014 17:00

Ивайло Лудогорец написа:
Jürgen написа:
Ивайло Лудогорец написа:Виж ,нормално е да защитаваш отбора си . Просто кажи : нямаше дузпа, съдията сгреши и това наклони везните за изхода на мача ;)

С човек по-малко ли щяхте да ни биете :lol: ? И с дузпата, и без дузпата не вкарахте нито веднъж ;) . И не, нямаше дузпа, ако това ще те успокои ;) ...

Ами честно казано аз съм доволен как стояха Сити до този момент. Меси не се чу цял мач , бяха го неутрализирали . Не ми харесаха само пропуските на Негредо . Иначе до онзи момент по-опасните положения бяха за домакините реално погледнато .

Да бяхте вкарали гол, щеше да може да се каже тогава, че дузпата е повлияла изхода на мача, но така и не вкарахте нито едно положение. 1:0 или 2:0 все е загуба ;) .

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2014 17:55

аз казах, че няма дузпа 100 пъти, но ти нищо не казваш з а ето тази дузпа, която е 100 %, но съдията я подмина...

Клиши спира пътя на топката, ръцете са му в смешно положение(всеки нормален защитник си ги държи зад тялото) и има и време да реагира, по чиста дузпа здраве му кажи ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rGZkgjjZYws
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 19 фев 2014 19:04

Ами и аз казах ,че за мен това по-скоро не е дузпа . В Англия съм виждал десетки пъти подобни положения . От близо силен шут , топката го удря в ръката , не я държи там нарочно за да спре топката .

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 фев 2014 19:54

Jürgen написа:
Ивайло Лудогорец написа:
Jürgen написа:

Да бяхте вкарали гол, щеше да може да се каже тогава, че дузпата е повлияла изхода на мача, но така и не вкарахте нито едно положение. 1:0 или 2:0 все е загуба ;) .

А ти случайно да не си пророк, за да знаеш как би се развил мачът без дузпа. Пресен пример е Барселона-Челси отпреди два сезона мисля-при 2:0 и човек повече за Барса всеки очакваше разгром, но реалността беше друга.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 19 фев 2014 20:25

Сити още в началото се бяха насрали,друг е въпроса че нарушението за дузпата беше извън наказателното,а на практира то предреши мача.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”