Хванаха и изгониха треньор педофил от Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Хванаха и изгониха треньор педофил от Черно море

Мнениеот Red Warrior » 19 фев 2014 00:04

galin56 написа:Тоя пенсионер като го гледам трудно би се възбудил и от 22 годишна мацка, камо ли от момченце на 10г. Така, че аз не вярвам. Но ако наистина има нещо подобно е за разстрел направо. Това е отвратително и ужасно само да си го помислиш си изрод. Но пак повтарям не ми се вярва, трябва да си голям изрод да го направиш.

Те педофилите и гейовете са известни, че се възбуждат от мацки. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 фев 2014 09:49

Red Warrior написа:
galin56 написа:Тоя пенсионер като го гледам трудно би се възбудил и от 22 годишна мацка, камо ли от момченце на 10г. Така, че аз не вярвам. Но ако наистина има нещо подобно е за разстрел направо. Това е отвратително и ужасно само да си го помислиш си изрод. Но пак повтарям не ми се вярва, трябва да си голям изрод да го направиш.

Те педофилите и гейовете са известни, че се възбуждат от мацки. :roll:

Ти откъде знаеш от какво се възбуждат, бе :lol: Тая история ми намирисва :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 фев 2014 12:07

нещо ми е мн съмнителна тая работа... все пак венци маринов не е от вчера треньор в школата... сигурно ако имаше подобни проблеми щяха да са отдавна известни, а пък и не вярвам така да си рискува работата :) по-скоро родителите на момчето да са решили по някакъв начин да изнудват, или ако не играе като титуляр да има някаква създала се вражда... съмнителна работа, ама знам ли все пак :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 фев 2014 14:45

Айде първо да се изкажат следствените органи,защото обвинението е много сериозно и гнусно.Ако е лъжа нали се сещате,че няма кой да му изчисти името после.Иначе ако е виновен - затвор,за такива работи затвор и нищо друго.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 15:46

botevist_75 написа:Феновете на морето,защо не се съберете и не го.... тоя урод :evil:

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 19 фев 2014 16:27

Напълно съм съгласен със Стрелеца, предлагам да спрем с догадките и обидните коментари, докато не стане ясно всичко :!:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2014 08:54

ogrizko написа:нещо ми е мн съмнителна тая работа... все пак венци маринов не е от вчера треньор в школата... сигурно ако имаше подобни проблеми щяха да са отдавна известни, а пък и не вярвам така да си рискува работата :) по-скоро родителите на момчето да са решили по някакъв начин да изнудват, или ако не играе като титуляр да има някаква създала се вражда... съмнителна работа, ама знам ли все пак :roll:

Явно на някой му е писнало да го играе 9та глуха заради връзкари и е решил да го потопи.
На смешника Кантона с богопомазания каратист на аватарчето даже няма да си правя труда да отговарям.

Върни се в “Черно море”