ЖълтитИ вс всички останали, нека по-добрия победи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
demy27 написа:1912plovdiv написа:demy27 написа:1912plovdiv написа:demy27 написа:Не знам дали gong.bg е част от медийната империя на Пеевски, но е сигурно, че форумът на Гонг е пълен с фенове и "адвокати" на Пеевски.
ЩоДа не ви е раздал и той по 50 левчета след герб, бареков и бсп
Похвали се , при вас стана рецидив и едва и на някой ще му направи впечатение
Я ми припомни, имам някакъв спомен, че някакви футболни фенове бяха писали декларация до семейството на Пеевски с молба да се погрижи за отбора им. Само не си спомням за кой отбор ставаше въпрос.
Я ми припомни преди колко стотин години беше това и бяха ли тогава Пеевски в политиката и кой изобщо беше чувал за Пеевски
Защо дори и вие , дето нон-стоп в паницата на жълтите гледате, чак сега се сетихте кво правили жълтите преди еди колко си години
А, не знаех, че щом тогава Пеевски не е бил в политиката, не се брои. Колко удобно за вас.
 Що
  Що   

viali69 написа:Не ! Гонг няма нищо общо с Делян Пеевски ! Поровете из интернет и ще видите чия собственост е Гонг.

И като каза, че жена му била дащна стръвница, чак тогава се сетих коя е - мернах я на влизане в София веднъж, ама подминах... По-добре при хипопотамката в зоопарка
 И като каза, че жена му била дащна стръвница, чак тогава се сетих коя е - мернах я на влизане в София веднъж, ама подминах... По-добре при хипопотамката в зоопарка 
 [/offtopic]
[/offtopic]Soulen написа:Браво момчета, удържайте фронтаЖълтитИ вс всички останали, нека по-добрия победи

1912plovdiv написа:demy27 написа:1912plovdiv написа:demy27 написа:1912plovdiv написа:demy27 написа:Не знам дали gong.bg е част от медийната империя на Пеевски, но е сигурно, че форумът на Гонг е пълен с фенове и "адвокати" на Пеевски.
ЩоДа не ви е раздал и той по 50 левчета след герб, бареков и бсп
Похвали се , при вас стана рецидив и едва и на някой ще му направи впечатение
Я ми припомни, имам някакъв спомен, че някакви футболни фенове бяха писали декларация до семейството на Пеевски с молба да се погрижи за отбора им. Само не си спомням за кой отбор ставаше въпрос.
Я ми припомни преди колко стотин години беше това и бяха ли тогава Пеевски в политиката и кой изобщо беше чувал за Пеевски
Защо дори и вие , дето нон-стоп в паницата на жълтите гледате, чак сега се сетихте кво правили жълтите преди еди колко си години
А, не знаех, че щом тогава Пеевски не е бил в политиката, не се брои. Колко удобно за вас.
А що още тогава не се слюнчихте от яд и злоба както сега бе , неградскиЩо

Щото ако "Цецооглу" беше взел вас , а не нас , сега щеше да има :
Само че вместо Илиев щеше да пише Василев
demy27 написа:Тази снимка, не е ли от преди Пеевски да се захване с политика?

1912plovdiv написа:demy27 написа:Тази снимка, не е ли от преди Пеевски да се захване с политика?
Преди , след , нали знаеш приказката за бивш полицай , наркоман и лека жена

[/offtopic]
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта