CTAHKO написа:luxorus написа:Станко,колко ти е хонорара брат?
Колко давашПиши на ЛС, ще се разберем
Ако си пич, мога и отстъпка да ти направя
@luxorus нямаш толкова пари колкото червените барони.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:luxorus написа:Станко,колко ти е хонорара брат?
Колко давашПиши на ЛС, ще се разберем
Ако си пич, мога и отстъпка да ти направя
Thurman Murman написа:Не знам колко трябва да е глупав и наивен човек, за да не види, че в статията има само и единствено истини и факти. Дори да не е русофил, какъвто аз не съм. САЩ е пред пълен финансов крах и елиминирането на силните държави е единственият начин да си спасят ционистките з@дници, защото тогава няма да кой да им пречи на агресивната външна политика. Политика на войни, подчиняване и заграбване на чужди ресурси... Само това може да ги измъкне от калта, но то минава през елиминирането на другите силни.
Аз лично не вярвам, че точно Русия може да ги спре, но съм сигурен, че рано или късно Китай ще ги срине.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
luxorus написа:Разбира се,че не съм сляп защитник на демократичната USA,но от собствен опит мога да кажа,че това е една държава в която можеш да работиш на заплата,почтено да си изкарваш доходите и да живееш достойно.В КОЯ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА Е ВЪЗМОЖНО ТОВА?
ПП.Само ДОКАЗАНИ ЛАИЦИ си мислят,че може да има противопоставяне Китай/САЩ,за каквото се споменава в статията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта