DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот Бижутера » 06 ное 2009 21:57

малии 3-0 до 11-та минута....единицата бе очаквана ама чак пък толко убедителна :shock:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 ное 2009 18:30

Евала на Фрайбург, а тия идиоти от Евроспорт пак пуснаха Байерн, вместо да дават Хофе и Волфсбург
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 09 ное 2009 12:56

rhaegar написа:Евала на Фрайбург, а тия идиоти от Евроспорт пак пуснаха Байерн, вместо да дават Хофе и Волфсбург

E много ясно,че ще дават Байерн и Шалке,Байерн е най-великия немски отбор и има милиони фенове по света,тчка че е напълно нормално да давата нашия мач!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 ное 2009 13:36

Кратък обзор на станалото през уикенда

Леверкузен - Франкфурт 4-0
Мач, който приключи след 12-тата минута.Иначе коравите Айнтрахт не успяха да намерят морал и за почетен гол.

Бохум - Фрайбург 1-2
Това,че Бохум смени тренера им изигра много лош номер. Хайко Херлих не е човек от отбора и втори мач-втора загуба. Фрайбург се превръща в един много силен гост.

Хофенхайм - Волфсбург 1-2
След две седмици почивка в Бразилия, Графич се върна и вкара супер измислен гол на победата, след рикушет в крака на Компер. Първото полувреме Хофе изпуснаха да поведат поне с 3-0. Миналата година шампионите от Волфсбург са имали по това време три точки по-малко от сега.

Майнц - Нюрнберг 1-0
Икономична победа на Майнц. През второто полувреме -клубът- (т.е.1ФК Нюрнберг) бяха по-добри, но изпуснаха положенията си.

Гладбах - Щутгарт 0-0
Борусия просто смачка Щутгарт. Около 7 чисти положения през първото полувреме и малко по-малко през второто. То не беше опълчение, то не беше късмет за Щутгарт. Изпуснати 3 точки за кончетата.

Ханофер - Хамбург 2-2
Малкото ХаЕсФау изравни минути преди края на мача, след ужасна грешка на защитник на хамбургци в наказателното поле, когато прегърна играч на домакините.... Въобще Хамбург няма победа в последните 4 мача и нито отборът, нито тренерът ми вдъхват някакво доверие. Ханофер изгубиха на полувремето голмайстора Дидие Я-Конан.

Херта - Кьолн 0-1
Този път столичани нямаха късмет. В края на второто полувреме уцелиха два пъти гредата в една атака. Играха по-силно и се стараеха повече от Кьолн. Лошото беше,че Рафаел играеше постоянно сам и не подаваше в атака на Домо и Вихнярек. всеки сам си правеше положенията, а така е трудно да се вкара гол.

Вердер - Дортмунд 1-1
След равностойно първо, през второто полувреме Дортмунд направо скри топката на Вердер. Изпуснаха много, а и съдията им отмени съвсем редовен гол, не им даде и дузпа. Истински късмет за бременци беше точката!

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 09 ное 2009 13:46

unist_gp написа:Кратък обзор на станалото през уикенда

Вердер - Дортмунд 1-1
След равностойно първо, през второто полувреме Дортмунд направо скри топката на Вердер. Изпуснаха много, а и съдията им отмени съвсем редовен гол, не им даде и дузпа. Истински късмет за бременци беше точката!

Колко безпристрастно :lol: :lol: :lol: ;) ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 ное 2009 14:03

ni_ki87 написа:
unist_gp написа:Кратък обзор на станалото през уикенда

Вердер - Дортмунд 1-1

Колко безпристрастно :lol: :lol: :lol: ;) ;)

еми да, безпристрастно е ;) гледай репортажа и ще се съгласиш с мен

Байерн - Шалке 1-1
В деня на мача Филип Лам даде обширно интервю за Зюддойче, в което крикува политиката в клуба. Според пъргавото, тимове като Барса или МанЮ имали система и купували играчи за системата, а Байерн всяка година правили нова система без да имат играчи за това. В последствие за това си мнение беше одрусан ден по-късно с 50 000 от чушката Хьонес. Лука Тони беше сменен на полувремето и напуснал мигновено стадиона. Тази привързаност към дома на Тони му донесе също глоба от 50 000. Иначе в един горе-долу равностоен мач, Байерн не успяха да материализират превъзходството си, ккоето имаха на моменти. В състава на Шалке играеха никому неизвестните 20 годишни дебютанти Матип, Шмитц и Мориц, като дори първия вкара изравнителния гол. След мача Йоел Матип даваше интервю за немската телевизия, докато правеше трационното след мач на Шалке - носеше големите боксове с мръсната екипировка на отбора :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 ное 2009 16:17

ni_ki87 написа:
rhaegar написа:Евала на Фрайбург, а тия идиоти от Евроспорт пак пуснаха Байерн, вместо да дават Хофе и Волфсбург

E много ясно,че ще дават Байерн и Шалке,Байерн е най-великия немски отбор и има милиони фенове по света,тчка че е напълно нормално да давата нашия мач!!!

Какво ме интересува колко фенове имат, те и Лийдс имат много фенове, ама никой не се е юрнал да дава Лига1. Номерът е да дават най-интересния мач, а не мача на Байерн всяка седмица

Изображение

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 09 ное 2009 16:44

rhaegar написа:
ni_ki87 написа:

Какво ме интересува колко фенове имат, те и Лийдс имат много фенове, ама никой не се е юрнал да дава Лига1. Номерът е да дават най-интересния мач, а не мача на Байерн всяка седмица

Eми тва беше дербито на кръга бе мен :) Кой мач искаш да дават?Все пак хората гледат да привличат повече аудитория и е нормално да дават повече мачове на Байерн ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 09 ное 2009 16:58

Филип Лам: Ван Гаал разби отбора

Защитникът на Байерн Филип Лам нападна шефовете и треньора Луис ван Гаал в интервю за "Зюддойче Цайтунг". Според него те са виновни за провалите, защото не купуват точните играчи.

- Хер Лам, сега можехте да играете в Барселона. През 2008 г. получихте предложение, но го отказахте. Съжалявате ли?
- Не съжалявам. Исках да остана, защото се надявах най-после тук, в моя роден клуб, да стане нещо.
- Много сте зле. Има опасност да отпаднете от Шампионската лига.
- Ако сравним Байерн с други топ отбори от ШЛ, ще видим, че те имат много по-добър състав. На 7, 8 позиции имат само първокласни играчи. При нас не е така.
- Но клубът похарчи толкова много. Пари на вятъра?
- Често бъркаме с трансферите. Може би защото се смениха много треньори с различна философия. В клубове като Барселона и Манчестър Юн се следва определена система и се търсят играчи точно за тази система. Затова те са отбори, а ние още не сме. Взехме Ариен Робен, много добър играч. Но не го купихме, защото знаехме, че от днес нататък ще играем в 4-3-3. Купихме го просто така.
- Според вас на Байерн му липсва философия.
- Да. Казваш, ОК, от днес ще играем с 4-3-3. И почваш да мислиш кои трима дефанзивни играчи ще купиш за халфовата линия.
- Новият треньор Луис ван Гаал иска да държите по-дълго топката.
- Това е важно, но за да го направим, ни трябват повече класни халфове. Сега няма на кого да подадеш. Никой не се движи, никой не иска топката.
- Пречат ли ви непрекъснатите ротации? Показват ли те, че треньорът няма идея какво да прави?
- Гледам някои от последните ни мачове и се чудя къде съм попаднал. За да си добър в Европа, ти трябват поне 8 първокласни играчи. Не ги виждам и за това не са виновни те. Виновни са шефовете - в последните години не знаем какво правим. Когато дойде нов треньор, клубът трябва да каже: ние играем така и така. В Барселона на никой не му хрумва да използва 4-4-2. Там 4-3-3 е традиция. Ние събрахме много играчи за любимата на треньора ни схема 4-3-3, но имаме още толкова, за които в нея няма място. Например Марио Гомес. Това е моето мнение: не можеш да купуваш играчи просто защото са добри. Трябва да знаеш за какво са ти.

За това интервю Лам олекна с 50 000 евро! За Хьонес-чушката истината боли и всичко е пари! Нещо като Иван Вуцов е този Ули Хьонес ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 ное 2009 18:47

ni_ki87 написа:E много ясно,че ще дават Байерн и Шалке,Байерн е най-великия немски отбор и има милиони фенове по света,тчка че е напълно нормално да давата нашия мач!!!

Какво ме интересува колко фенове имат, те и Лийдс имат много фенове, ама никой не се е юрнал да дава Лига1. Номерът е да дават най-интересния мач, а не мача на Байерн всяка седмица[/quote]
Eми тва беше дербито на кръга бе мен :) Кой мач искаш да дават?Все пак хората гледат да привличат повече аудитория и е нормално да дават повече мачове на Байерн ;)[/quote]
За фен на Байерн, те и с Бохум да играят, пак ще е дербито на кръга. С оглед игртата на отборите, класирането, домакинствата, за мен Хофе и Волфсбург беше по-интересния мач.

Изображение

Върни се в “Архив”