Sardukar написа:От месец и нещо имам възможност да гледам всеки мач на ЮВЕ на запис и да следя детайлно всеки футболист, с това се друсам
А теб, кое те кара да си мислиш, че ние останалите фенове не гледаме Ювентус ?..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:От месец и нещо имам възможност да гледам всеки мач на ЮВЕ на запис и да следя детайлно всеки футболист, с това се друсам
Sardukar написа:Асамоа, Видал и Пирло си играят на тяхното си ниво. С уговорката, че Пирло почти всеки мач има поне една изгубена топка в центъра. Маркиза в последно време не игра толкова редовно или беше използван в една по-различна за него роля. При него представянето е на мускули. Разочароващо е, когато прави пропуски като онзи с/у Киево. Асамоа постоянно търси надиграване с противниковите защитници, доста е активен.
Почти всичките ни футболисти правят груби индивидуални грешки. Иначе, като игра в големи периоди от мачовете сме си на обичайното ниво.
Ще кажа нещо, което звучи смешно, но е факт. Включванията на Пелузо са доста добри (на фона на изявите на другите бранители). За 10-на минути почти винаги пресича подавания и отнема топкиАз не робуван на имена!
Мога да кажа, че Йоренте се бори много, влага почти във всеки мач огромни усилия. Замесен е по някакъв начин в повечето ни голове. Но явно не го харесвам и контрола му върху топката ме влудява. Аз съм фен на подобен тип нападатели, наистина и е нормално да не си спира всяка топка като Зидан, ама....цялата му концепция за игра ме тормози. Не мисля, че с играта в последите месеци отбора търпи някакво развитие, а ако няма развитие... във футбола има само една посока и тя е надолу!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта