Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

Re: Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Мнениеот supershampion2004 » 09 ное 2009 13:10

krum_kravov написа:
Вероятно имаш доказателства или цитираш гласове от агитчицата ви ...

А ти имаш ли доказателства,че излизаш в просранството с такава провакационна тема.Ако се оповаваш на коефиценти то трябва да кажем,че всеки мач на Левски е УГОВОРЕН, защото коефицентите за Левски винаги падат преди техните мачове.
Така,че ти хвърляш обвинения без доказателства и преди още да е станало!!!
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 ное 2009 13:19

Аз искам да попитам Крум...
Какво щеше да стане ако преди миналият кръг, тук /след като стана ясно, че мача между Ботев и Локо Пд бе изкаран от тиражите на някой известни заложни къщи/ ние тук бяхме пуснали тема, че Ботев - Локо Пд е уреден?!!! Пускаме темата поради факта, че тези къщи са изкарали мача от тиражите си!!! В последствие нашият треньор излиза само с ЕДИН нападател срещу последния в класирането и резултата е че Локомотив Пловдив НЯМА УДАР В ОЧЕРТАНИЯТА НА ВРАТАТА на ПОСЛЕДНИЯ В КЛАСИРАНЕТО!!! И какво щеше да стане питам?!! Щяхме да прее'ем ЗАСЛУЖЕНАТА радост на съгражданите ни!!! Миналата година пак по същят начин беше пуснат слуха, че Локо Пд и Миньор е уговорен... е не се получи, но пък ако ни бяха били какво правим?!!!

Пак казвам... СМЕШНО ПЪРВЕНСТВО - НЕЛОГИЧНИ РЕЗУЛТАТИ - ЗАПОДОЗРЕНИ - ОСЪДЕНИ /ИЗБИРАТЕЛНО/ ОТ... СЕРВИЛНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

krum_kravov
Само да попитам, когато загубихте достойно в Шампионската лига от Брюж ( с минимален резултат), купени ли бяха съдиите и мачовете, с които станахте шампиони, за да ви отстрани Брюж.

Круме... в БГ дори с Буфон на вратата... с Дел Пиеро в средата и с Кристиано Роналдо и Руни напред да си... БЕЗ УРЕДЕН МАЧ да се насе*еш неможеш стана шампион!!! В БГ ПЪРВО трябва да си биеш Левски и ЦСКА и тогава да мислиш за шампионата... А "малките камъчета" са мястото, където можеш да се "препънеш" в БГ ... там-щеш-не щеш има места 'дето договаряш, щото "ГОЛЕМИТЕ" отдавна вече са договорили и "РАЗПРЕДЕЛИЛИ" "САТЕЛИТИТЕ"!!! ... Та Круме... Нали дълги години СМЕ ВИ ТОЧНО ТАКЪВ бе майна!!!
Изображение

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 13:20

supershampion2004 написа:
krum_kravov написа:
Вероятно имаш доказателства или цитираш гласове от агитчицата ви ...

А ти имаш ли доказателства,че излизаш в просранството с такава провакационна тема.Ако се оповаваш на коефиценти то трябва да кажем,че всеки мач на Левски е УГОВОРЕН, защото коефицентите за Левски винаги падат преди техните мачове.
Така,че ти хвърляш обвинения без доказателства и преди още да е станало!!!

Аз не обвинявам- АЗ ПИТАМ, правя го във вашия форум, за да ми кажете вие- феновете на Локомотив, дали е така.
Заглавието на темата ми завършва с въпросителен знак, ако не се лъжа...

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 09 ное 2009 13:21

Абе нямате ли си друга работа,освен да се връзвате на някви смешни медиии,които стават само за тоалетно четиво?

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 13:24

plovdivram написа:Аз искам да попитам Крум...
Какво щеше да стане ако преди миналият кръг, тук /след като стана ясно, че мача между Ботев и Локо Пд бе изкаран от тиражите на някой известни заложни къщи/ ние тук бяхме пуснали тема, че Ботев - Локо Пд е уреден?!!! Пускаме темата поради факта, че тези къщи са изкарали мача от тиражите си!!! В последствие нашият треньор излиза само с ЕДИН нападател срещу последния в класирането и резултата е че Локомотив Пловдив НЯМА УДАР В ОЧЕРТАНИЯТА НА ВРАТАТА на ПОСЛЕДНИЯ В КЛАСИРАНЕТО!!! И какво щеше да стане питам?!! Щяхме да прее'ем ЗАСЛУЖЕНАТА радост на съгражданите ни!!! Миналата година пак по същят начин беше пуснат слуха, че Локо Пд и Миньор е уговорен... е не се получи, но пък ако ни бяха били какво правим?!!!

Пак казвам... СМЕШНО ПЪРВЕНСТВО - НЕЛОГИЧНИ РЕЗУЛТАТИ - ЗАПОДОЗРЕНИ - ОСЪДЕНИ /ИЗБИРАТЕЛНО/ ОТ... СЕРВИЛНИ ЖУРНАЛИСТИ!!!

krum_kravov
Само да попитам, когато загубихте достойно в Шампионската лига от Брюж ( с минимален резултат), купени ли бяха съдиите и мачовете, с които станахте шампиони, за да ви отстрани Брюж.

Круме... в БГ дори с Буфон на вратата... с Дел Пиеро в средата и с Кристиано Роналдо и Руни напред да си... БЕЗ УРЕДЕН МАЧ да се насе*еш неможеш стана шампион!!! В БГ ПЪРВО трябва да си биеш Левски и ЦСКА и тогава да мислиш за шампионата... А "малките камъчета" са мястото, където можеш да се "препънеш" в БГ ... там-щеш-не щеш има места 'дето договаряш, щото "ГОЛЕМИТЕ" отдавна вече са договорили и "РАЗПРЕДЕЛИЛИ" "САТЕЛИТИТЕ"!!! ... Та Круме... Нали дълги години СМЕ ВИ ТОЧНО ТАКЪВ бе майна!!!

За пореден път казвам, че не казвам, че мачът е уреден, а питам дали е така. Иначе за пловдивското дерби Локомотив бяха неузнаваеми- не знам на какво се дължи, вие в Пловдив вероятно знаете...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 ное 2009 13:32

Няма да съм изненадам! Това е БГ футбол!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 09 ное 2009 13:35

2:1 , мача не може да бъде уреден , по простата причина че Минъоро нямат толкова пари колкото ще иска Галка за 2-ра поред загуба ;) , а и е нормално да паднат след тея клипчета на Галенцето с тяхните фенове .
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 ное 2009 13:36

krum_kravov
За пореден път казвам, че не казвам, че мачът е уреден, а питам дали е така.

Ама ти нали не си се надявал да получиш отговор на този въпрос бе майна?!! Та откъде да знаем ние такива неща.... още повече пък и да ги споделим във форум?!!! Единственото, което можем да разсъждаваме е, че наистина на фона на представянето на Локомотив към момента една победа би бил доста нелогична... но пък знаеш ли?!! Аз лично невиждам как би станало това да победим с куп проблеми в състава и факта, че психологическото предимство е на страната на Миньор!!!
Но кажи ми... След като се пусне това нещо, че видите ли мача е възможно да бъде уговорен то как да желаеш победата на отбора си бе майна?!! :lol: ... Честно да ви кажа... предпочитам да загубим, за да няма после приказки от сорта - видите ли те Миньор дадоха на Локото...
Изображение

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 09 ное 2009 13:38

Мача както и да го гледаме си мирише на Х даже и със и без уговорка! просто локо вече няма какво да губи а Миньор доказа че е отбор които играе добре и побеждава когато трябва! Днес те не играят за нищо а локо са с доста наказани! Мойта прогноза е 1 на 1 или 0 на 0! Но все пак ако има договорка всичко може да се случи!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 09 ное 2009 13:54

krum_kravov написа:
drughi написа:
krum_kravov написа:Днес сутринта мистериозно се покачиха коефициентите за знак 2 от 1,60 на 1,65, респективно рязко намля коефициентът за 1-ца.
Според вас възможно ли е Миньор да легне на Локомотив, предвид, че не се бори за нищо в шампионата? Според мен в това състояние и при тези отсъствия Локомотив посмъртно не може да вземе каквото и да е при честен мач. Дали видеоматериалът с палавата Галя не е някакъв знак ?

В момеента коефицента за Миньор рязко пада:
България БЪЛ 14:30 А437

ЛОКОМОТИВ ПД - МИНЬОР ПК
3.45 3.40 1.55
Значи по твойта логика не Миньор,а Локото ще дава мача.
Това са пълни глупости.Гледай си там Евроидиотите и не се обаждай неподготвен.

А аз си мислех, че феновете на Локомотив са най-интелигентните в Пловдив. Ама какво се учудвам, нали вие издигнахте в култ един престъпник, осигурил единствената титла в историята ви.

Страшно мнение :lol: направо ги закопа ...

А относно темата ... то ще се види на картината уговорен ли е ... не изключвам варианта турските дупета от Лаута да бъдат 'подадени' на Пернинчани, както направиха с Вихрен и още хиляди отбори ... този мач е троен :roll:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Локо Пловдив”