Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

Re: Локомотив Пловдив- Миньор- договорка ?

Мнениеот supershampion2004 » 09 ное 2009 12:43

krum_kravov написа:Левски не участва в уредени маочве !!!

Най -големия виц който сме слушали през последните години.
Ето това е Левски:
Най-корумпирания отбор.
Най-много уредени мачове.
Най-много хванати съдии.
Какво да говорим повече !
Крадеца вика :дръжте крадеца.

п.п.А между другото всичко това което казах си личи в Европа.(Бате,Тампере,Олимпия,Жилина).Срам и позор сте за БГ футбола.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 09 ное 2009 12:46

А Локото са страшилището на Европа или? :o

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:46

Аз имам интерес Миньор да бие, защото съм го играл 2. Имам своите съмнения, че мачът е уреден за 1-ца. Не казвам, че ако Локомотив победи, значи е уреден, но ще гледам този мач и ако са се разбрали, ще си проличи. При какъвто и да е изход, ако този мач се е играл както трябва, ще открия тема, в която се извинявам на феновете на двата отбора...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 ное 2009 12:50

krum_kravov написа:Аз имам интерес Миньор да бие, защото съм го играл 2. Имам своите съмнения, че мачът е уреден за 1-ца. Не казвам, че ако Локомотив победи, значи е уреден, но ще гледам този мач и ако са се разбрали, ще си проличи. При какъвто и да е изход, ако този мач се е играл както трябва, ще открия тема, в която се извинявам на феновете на двата отбора...

Няма нужда, Твоето мнение/извинение не вярвам да интересува някого в този форум, така че спести си времето и темите.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 ное 2009 12:50

krum_kravov написа:Днес сутринта мистериозно се покачиха коефициентите за знак 2 от 1,60 на 1,65, респективно рязко намля коефициентът за 1-ца.
Според вас възможно ли е Миньор да легне на Локомотив, предвид, че не се бори за нищо в шампионата? Според мен в това състояние и при тези отсъствия Локомотив посмъртно не може да вземе каквото и да е при честен мач. Дали видеоматериалът с палавата Галя не е някакъв знак ?

В момеента коефицента за Миньор рязко пада:
България БЪЛ 14:30 А437

ЛОКОМОТИВ ПД - МИНЬОР ПК
3.45 3.40 1.55
Значи по твойта логика не Миньор,а Локото ще дава мача.
Това са пълни глупости.Гледай си там Евроидиотите и не се обаждай неподготвен.
Изображение

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:52

staria написа:
krum_kravov написа:Аз имам интерес Миньор да бие, защото съм го играл 2. Имам своите съмнения, че мачът е уреден за 1-ца. Не казвам, че ако Локомотив победи, значи е уреден, но ще гледам този мач и ако са се разбрали, ще си проличи. При какъвто и да е изход, ако този мач се е играл както трябва, ще открия тема, в която се извинявам на феновете на двата отбора...

Няма нужда, Твоето мнение/извинение не вярвам да интересува някого в този форум, така че спести си времето и темите.

Мацко, като не се интересуваш, защо пишеш по темата ?

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:53

supershampion2004 написа:
krum_kravov написа:Левски не участва в уредени маочве !!!

Най -големия виц който сме слушали през последните години.
Ето това е Левски:
Най-корумпирания отбор.
Най-много уредени мачове.
Най-много хванати съдии.
Какво да говорим повече !
Крадеца вика :дръжте крадеца.

п.п.А между другото всичко това което казах си личи в Европа.(Бате,Тампере,Олимпия,Жилина).Срам и позор сте за БГ футбола.

Вероятно имаш доказателства или цитираш гласове от агитчицата ви ...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 ное 2009 12:55

krum_kravov написа:
staria написа:

Мацко, като не се интересуваш, защо пишеш по темата ?

Защото дразниш. И си подбирай думите. Такива мацки може на Гонзо да ги говориш, тук не.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 12:58

drughi написа:
krum_kravov написа:Днес сутринта мистериозно се покачиха коефициентите за знак 2 от 1,60 на 1,65, респективно рязко намля коефициентът за 1-ца.
Според вас възможно ли е Миньор да легне на Локомотив, предвид, че не се бори за нищо в шампионата? Според мен в това състояние и при тези отсъствия Локомотив посмъртно не може да вземе каквото и да е при честен мач. Дали видеоматериалът с палавата Галя не е някакъв знак ?

В момеента коефицента за Миньор рязко пада:
България БЪЛ 14:30 А437

ЛОКОМОТИВ ПД - МИНЬОР ПК
3.45 3.40 1.55
Значи по твойта логика не Миньор,а Локото ще дава мача.
Това са пълни глупости.Гледай си там Евроидиотите и не се обаждай неподготвен.

А аз си мислех, че феновете на Локомотив са най-интелигентните в Пловдив. Ама какво се учудвам, нали вие издигнахте в култ един престъпник, осигурил единствената титла в историята ви.
Само да попитам, когато загубихте достойно в Шампионската лига от Брюж ( с минимален резултат), купени ли бяха съдиите и мачовете, с които станахте шампиони, за да ви отстрани Брюж.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 09 ное 2009 13:00

Мацко, като не се интересуваш, защо пишеш по темата ?[/quote]

Защото дразниш. И си подбирай думите. Такива мацки може на Гонзо да ги говориш, тук не.[/quote]

Щом темата ми не е интересна, значи и не трябва да се дразниш. Пожелавам ви да се спасите от изпадане тази година, за да не берете срам и за да не се дразните от въпрос дали мачът е уреден.

Върни се в “Локо Пловдив”