Каза го Тимислав Русев в "Пред банята", а основната информация идва от в-к "труд", като поясни, че Йовов ще го обяви утре на песконференцията.
Също така сподели, че мача няма да се играе на 24 май.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- liliputchica
Re: БЕНФИКА идва за 100 годишнината на ЛЕВСКИ
От Реал на Бенфика ли минахте бе

[offtopic]нямам[/offtopic]
Бенфика е добре като вариант .
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Laetitia написа:Колкото до Бенфика, не е зле. Най-титулуваният отбор в Португалия.
Искаше ми се да е Милан, ама ще се задоволим с орлите от Лижбоа явно.
Важното е купон да има :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Доколкоо знам, "Атлетико" Мадрид ще е отборът, който ще дойде за 100 годишнината..
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
То е ясно ,че накрая ще дойде някой отбор от 2-ра грузинска дивизия,ама що се пънете вече сума ти време да спрягате големи имена.... комплексарска работа.Дано поне ги биете,че ще е поредния срам...
gugushito написа:То е ясно ,че накрая ще дойде някой отбор от 2-ра грузинска дивизия,ама що се пънете вече сума ти време да спрягате големи имена.... комплексарска работа.Дано поне ги биете,че ще е поредния срам...
Що да ги бием? Един равен по братски е най-добре

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ако наистина дойде бенфика ще е много добре за феновете 

-
- Контакти:
Интересно ми е, както останахме без ляво крило сега, дали Здравков мисли да слага Бастос там. Тва според мен ще е много тъпо, предвид, че човека не е в идеална кондиция и на дали може да бяга като гламав цял мач, като Родригес.
Според мен трябва да го използва зад нападателя, бразилчето може да подава, има и хубав удар, поне от няколкото мача, които съм гледал на Клуж в ШЛ.
Според мен трябва да го използва зад нападателя, бразилчето може да подава, има и хубав удар, поне от няколкото мача, които съм гледал на Клуж в ШЛ.
Интересна новина:http://www.novsport.com/news926921_1003.html
Ако това е вярно,то новият бразилец съвсем ще вкара "Левски" в един омагьосан кръг, от който няма излизане!
Сините имат да плащат 140 хиляди евро по трансфера на Кевин Бру. Левски все още не е сигурен за получаването на професионален лиценз за следващия сезон, разбра „Тема Спорт". Причината е, че сините имат сериозни просрочени плащания по трансфера на Кевин Бру. Халфът пристигна на Терена" през лятото на 2013 година от френския втородивизионен Истр. Левски откупи правата му срещу 250 хиляди евро. Оказа се обаче, че сините са "забравили" да си платят. И това е разгневило другата страна
Ако това е вярно,то новият бразилец съвсем ще вкара "Левски" в един омагьосан кръг, от който няма излизане!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!