Предаването "Безкомпромисно"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Долу комунизма
- Контакти:
Re: Предаването "Безкомпромисно"
Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков! 

Антикомунист написа:Някой от вас ли си направи профила ГеоргиЖеков? Sin4ec да не сте вие?
Не. Предполагам, направил го е Георги Жеков.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- ГеоргиЖеков
- Контакти:
Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков!
Аха, ето го и третият профил на самозванеца, известен като Безкомпромисен и Антикомунист. Профилът Долу Комунизма е третият на тази личност! Той няма как да се отбранява от истините, писани от мен Георги Жеков и затова пише от няколко акаунта, за да си мислим, че някой го подкрепя. Но нищо, скоро БАП ще дойде на власт, а вие неуважаеми комуноид ще сте ми личен слуга и ще лъскате обувките ми! Мислех, че сте Доган, но това беше грешка, вие сте Яне Янев, сигурен съм в това!
#Антикомунизъм
Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков!
Да, забравя да използва "комунист" и производните му по 15 пъти във всяко изречение.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- ГеоргиЖеков
- Контакти:
hajitsu написа:Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков!
Да, забравя да използва "комунист" и производните му по 15 пъти във всяко изречение.
Това е така, защото аз за разлика от този комунистически самозванец "Антикомунист", съм високоинтелегентен човек. Както казах, наближава времето БАП да вземе властта, а тогава няма да има пощада за комунистите и най- големия такъв- потребителя "Антикомунист". А вие, господин hajitsu не пишете неверни неща срещу мен, въпреки че много ви уважавам мога да размисля относно вашето приемане в БАП!
#Антикомунизъм
ГеоргиЖеков написа:hajitsu написа:Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков!
Това е така, защото аз за разлика от този комунистически самозванец "Антикомунист", съм високоинтелегентен човек. Както казах, наближава времето БАП да вземе властта, а тогава няма да има пощада за комунистите и най- големия такъв- потребителя "Антикомунист". А вие, господин hajitsu не пишете неверни неща срещу мен, въпреки че много ви уважавам мога да размисля относно вашето приемане в БАП!
А аз ще помисля относно вашето приемане в "Анти Конти 47".

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- ГеоргиЖеков
- Контакти:
Няма нужда да бъда приеман там, ще направим коалиция между двете парти и заедно, с дружни усилия ще громим комунистическите престъпници, а аз ще стана цар на Царство България.
#Антикомунизъм
- Антикомунист
- Контакти:
hajitsu написа:ГеоргиЖеков написа:hajitsu написа:Долу комунизма написа:Потребителското име ГеоргиЖеков е фалшив профил създаден от някой комунист в това съм убеден!Този потребител използва някои изрази , който не са характерни за Г-н Жеков!
А аз ще помисля относно вашето приемане в "Анти Конти 47".
Фалшив профил!Анти Конти 47 = АК 47 - комунистическа банда!Някой комунистически престъпник е създал този фалшив профил на мое име!
ГеоргиЖеков написа:Няма нужда да бъда приеман там, ще направим коалиция между двете парти и заедно, с дружни усилия ще громим комунистическите престъпници, а аз ще стана цар на Царство България.
Магаре-животно, войник-човек, че и ти цар

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- ГеоргиЖеков
- Контакти:
Антикомунист написа:Фалшив профил!Анти Конти 47 = АК 47 - комунистическа банда!Някой комунистически престъпник е създал този фалшив профил на мое име!
Тук единственият комунистически престъпник сте вие! Но наближава времето на БАП и Георги Жеков и тогава няма да има пощада за нито един комуноид- престъпник. Анти Конти 47 е много хубава организация, с която ще сключа коалиция и така по- лесно ще изкореним държавата от тегобата на комунизма, а вие господин "Антикомунист" ще сте нашия придворен шут (за това ставате вие, комунягите) !
#Антикомунизъм