Сърдиш ли ми се че ти развалям форумната репутация , която толкова усърдно се опитваш да градиш тук, Тюрко
М
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1912plovdiv написа:Мухахахаха бай Тюрко полудеВдигна захар , заболя го панкреаса, трака от злоба с ченетата залепени с крем Корега и едвам нацелва клавиатурата с кривите си артрозни пръсти
![]()
Сърдиш ли ми се че ти развалям форумната репутация , която толкова усърдно се опитваш да градиш тук, Тюрко![]()
![]()
М
1912plovdiv написа:Хехехехеееееееее![]()
Хем не ми се "сърди" хем ме плаше че ще ме докладва на модератори, ДАНС, СиАйЕй и Арменския поп![]()
Комик си ти бай Тюрко, комик с железни ботушиЩе те докарам до лудост бай Тюрко
А ако случайно взема че те добарам в дупката в която гниеш червей гнусен и страхлив, знаеш ли къде ще ти навра железните галоши
![]()
М![]()
Tommi написа:То така фалира най-голямата икономика в света.
1912plovdiv написа:Хехехехеееееееее![]()
Хем не ми се "сърди" хем ме плаше че ще ме докладва на модератори, ДАНС, СиАйЕй и Арменския поп![]()
Комик си ти бай Тюрко, комик с железни ботушиЩе те докарам до лудост бай Тюрко
А ако случайно взема че те добарам в дупката в която гниеш червей гнусен и страхлив, знаеш ли къде ще ти навра железните галоши
![]()
М![]()
red__army написа:последната криза ще изглежда като "упражнение в час по икономика"...в сравнение с това което следва.Tommi написа:То така фалира най-голямата икономика в света.
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 4 госта