Долара и златото – края на измамата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Долара и златото – края на измамата

Мнениеот 1912plovdiv » 17 фев 2014 14:11

Мухахахаха бай Тюрко полуде :mrgreen: Вдигна захар , заболя го панкреаса, трака от злоба с ченетата залепени с крем Корега и едвам нацелва клавиатурата с кривите си артрозни пръсти :lol:

Сърдиш ли ми се че ти развалям форумната репутация , която толкова усърдно се опитваш да градиш тук, Тюрко :?: :oops:

М :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 17 фев 2014 14:14

Марк Твен: Новината за моята смърт се оказа силно преувеличена!
Нека да не се забравя, че парите, ценностите и т.н. са неща, в които е концентриран минал труд! И чиято (на парите и ценностите) концентрация е предпоставка (но ДАЛЕЧ НЕ ЕДИНСТВЕНАТА) за продуктивен бъдещ труд. Кризите възникват главно (независимо от конкретния си образ) от консерватизма и инерцията в пазарните ценности.
Гаранцията за стабилността на човечеството е текущият му трудов (в съответствие с актуалните ценности на времето) потенциал. И понеже той става все по-хилав в бившата соц. империя, разчитаща предимно на износ на суровини, а не на жив, творчески, модерен човешки труд, се измислят всякакви небивалици на основата на главния недъг на световния финансов пазар - консерватизмът на ценностите! А просто цената на природните ресурси логично пада и се търси оправдание в "а у вас негров линчуют".
Не е изненада, че във "високо продуктивна и задоволена" страна като нашата такива теории се приемат с охота!
Дори при най-отчайваща криза на финансовите пазари принципът е: "Докато е жив Странджата (стремежът на човек да се изявява с уменията си), гладни ще ходите, но от глад няма да умрете". Пък който му се воюва, да започва - да видим колко ще го последват да мрат заради безумия!

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 фев 2014 14:16

1912plovdiv написа:Мухахахаха бай Тюрко полуде :mrgreen: Вдигна захар , заболя го панкреаса, трака от злоба с ченетата залепени с крем Корега и едвам нацелва клавиатурата с кривите си артрозни пръсти :lol:

Сърдиш ли ми се че ти развалям форумната репутация , която толкова усърдно се опитваш да градиш тук, Тюрко :?: :oops:

М :roll:

Тоа па, все едно Уреца да се "сърди" на хлебарка, озовала се на пътя му и в последствие смазана под железния му ботуш. С тая разлика, че ти си около 100 пъти по-гнусен и със сигурност много по-елементарен от споменатото насекомо :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 17 фев 2014 14:23

Хехехехеееееееее :mrgreen:

Хем не ми се "сърди" хем ме плаше че ще ме докладва на модератори, ДАНС, СиАйЕй и Арменския поп :mrgreen:

Комик си ти бай Тюрко, комик с железни ботуши :lol: Ще те докарам до лудост бай Тюрко :idea: А ако случайно взема че те добарам в дупката в която гниеш червей гнусен и страхлив, знаеш ли къде ще ти навра железните галоши :roll:

М :roll: :mrgreen:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 фев 2014 14:25

1912plovdiv написа:Хехехехеееееееее :mrgreen:

Хем не ми се "сърди" хем ме плаше че ще ме докладва на модератори, ДАНС, СиАйЕй и Арменския поп :mrgreen:

Комик си ти бай Тюрко, комик с железни ботуши :lol: Ще те докарам до лудост бай Тюрко :idea: А ако случайно взема че те добарам в дупката в която гниеш червей гнусен и страхлив, знаеш ли къде ще ти навра железните галоши :roll:

:lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 17 фев 2014 14:26

Ако тея Jew SA-капути фалират,ще повлекат целия свят.От толкова време работят за това,фалита на Америка да бъде началото на следващия голям световен военен конфликт и тотален контрол и притежание над човечеството.Те на практика са фалирали,някой спомена,че от вчера Обама е разрешил да печатат долари за да плащат социални помощи,няма как това да е на първа страница на вестниците и по телевизиите...в Америка ще избухне гражданска война,а лагерите построенни в цяла Америка ще изпълнят целта си.Жалко че тази прекрасна страна създадена от хора от целия свят,се управлява от най-мързеливите,безкруполни и отмъстителни от тях-юдеите-ционисти....обикновенните американци нямат нищо общо с това.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2014 14:48

То така фалира най-голямата икономика в света.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 17 фев 2014 15:02

Tommi написа:То така фалира най-голямата икономика в света.

Kолкото по-високо,толкова по-болезнено...това е спортен форум....мерим си ги ЦСКА,Левски...ала бала.Не е място да си обясняваме.Просто питай някой по запознат от теб и мен,как няма значение колко голяма е икономиката,а как колапса на Jew SA ще рефлектира върху останалия свят...последната криза ще изглежда като "упражнение в час по икономика"...в сравнение с това което следва.

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 фев 2014 15:03

1912plovdiv написа:Хехехехеееееееее :mrgreen:

Палячо :mrgreen:
Мноооооого под нивото на Уреца си синкоооо, синко. Проблема е, че и ти това го знаеш моето момченце, и отчаяно се опитваш да го прикриеш под непрекъснатото ти джафкане, обиди и заплахи. Сега пък се канел на Уреца. На Уреца единствената закана, която можеш да изпълниш е да му пръднеш на кочана, синковец. Ясно?

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 фев 2014 15:04

red__army написа:
Tommi написа:То така фалира най-голямата икономика в света.
последната криза ще изглежда като "упражнение в час по икономика"...в сравнение с това което следва.

Това се мъчи да обясни на народа и Уреца ако не бяха невъзпитаните прекъсвания от пловдивския подчовек

Върни се в “Свободна зона”