"Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: "Левски" иска билети от Лудогорец, за да подкрепи Лацио

Мнениеот bilyaletdinov » 17 фев 2014 10:11

varanaDrago написа:Типично по български ,завистта и злобата са водещи и цялото ни общество .Разделянето е водещо в отношенията ни ,защо е така не знам .
И какво ако Лудогорец загуби ? А ? Тогава София ще бъде пияна от щастие ,ще се веят знамена на Лацио ,и ще звучи италианска музика.
Въпрос на вкус , казало кучето и си облизало гъза.
А за мача : Лудогорец ще направи всичко възможно това да не се случи , и ще се бори за всички други , обичащи и милеещи за Българския футбол !

Чакай бе пич всеки си има клубни пристрастия. Ако играехте с Юве няма сила, която да ме накара да викам за вас. И моля ви спрете с тая българска кауза...Видяхме ви българската кауза, като спряхте Терзиев за младежкия национален отбор. Извинявай, ама каузата на Мисиджан, Марселиньо и Кейшара не моята кауза.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 фев 2014 10:11

Ако това наистина е официално искане на ФК "Левски" е възмутително! Та те работят срещу коефициента на българските отбори (вкл. и своя собствен) и срещу развитието и успехите на българския футбол. Буди недоумение, че това са действия на отбор, който носи името на български революционер.
Относно българските фенове, които симпатизират на Лацио, това вече си е техен личен избор и не бих ги упреквал, стига мотивацията им да е пристрастна към Лацио, а не злобарска срещу Лудогорец. Има голяма разлика!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 17 фев 2014 10:11

since1912 написа: а когато дойде време да се защити национална кауза, а тази с отбора на Лудогорец Е НАЦИОНАЛБА КАУЗА, да минават в отсрещния лагер

Кога Лудогорец стана национална кауза :shock: Е заради такива ихвърляния ги намразват хората.да си играят там на село да радват рязаните карабини и толкова.Национална кауза беше протеста в Пловдив,колко фенове на Лудогорец дойдоха?на стадиона всеки да си подкепя който иска 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 фев 2014 10:13

Нека не влагаме излишни емоции. Да приемем нещата реалистично. Това е спорт. Подкрепата или неподкрепата за един отбор в даден мач не е висш израз на патриотизъм или липса на такъв. Това е познато явление и в другите страни. И в България не са малко любителите на футбола, които открито са против "Левски", ЦСКА и други отбори, когато играят с чужди отбори. Право на избор. Аз лично уважавам мнението на мои познати, които са ми заявявали "Аз съм против "Левски" дори, когато играе с турски отбор!", "Радвах се, когато "Левски" загубиха от .... Надявам се да паднат отново. ... Ама аз съм против и ЦСКА ...". Те са открити. За разлика от много други, които преди международни мачове подкрепят българските отбори, а след евентуална загуба не скриват задоволството си, злорадстват, изпадат в екстаз ...

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 17 фев 2014 10:16

since1912 написа:Срамно е дори човек да си помисли, че такова нещо е възможно!!! Не може дрогирини фенчета да крещят по улиците "БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО" и да мятат камъни и бомбички, а когато дойде време да се защити национална кауза, а тази с отбора на Лудогорец Е НАЦИОНАЛБА КАУЗА, да минават в отсрещния лагер. За мене това е предателство към България. Поне аз така съм възпитан.

ох, просълзи ме, честно!
не можеш да ме убедиш че не е имало бултраси, които са се радвали, когато локото играеше с Болтън и нещастно отпадна. Наблюдавам тенденция да се противопоставя провинцията срещу София.
пс: предполагам нашите са поискали билети от Лудогорец, защото билети за гостуващата агитка могат да се закупят само от Италия, а не всеки може да си вземе от там сам.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 17 фев 2014 10:17

Дано ръководството не им даде ... който иска да гледа мач да заповяда като нормален човек . Такива не ..

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 17 фев 2014 10:19

Ами ако на мястото на "Лацио" беше "Рома" :?:
Ако "Челси" или "Лацио" играят у нас с които и да е български отбор , с изключение на Левски София, ще получат силна синя подкрепа.
Ако "Ливърпул" или "Рома" играят е нас с които и да е български отбор , с иключение на ЦСКА , ще получат мощна червена подкрепа.
И това няма нищо лошо и ненормално , защото много често фенове на Левски и ЦСКА ходят на Олимпико за римското дерби.
Последна промяна от anker1878 на 17 фев 2014 10:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 фев 2014 10:19

Пак повтарям не се хващайте на провокации. Това за мен са пълни глупости. Нека от ръководството на Лудогорец излезнат и кажат дали това отговаря на истината... Иначе забележете как перманентно в този сайт излизат постоянно глупости и измислици за отборите на Левски и Локомотив Пловдив, и какви оди на възхвала се пишат за отбора на Караибрахим и ДПС.
Последна промяна от drughi на 17 фев 2014 10:24, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 17 фев 2014 10:22

Ивайло Лудогорец написа:Дано ръководството не им даде ... който иска да гледа мач да заповяда като нормален човек . Такива не ..

Аз мразя Лудогорец и ще съм за Лацио тоя мач.може ли да дойда или не съм нормален човек
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 17 фев 2014 10:24

Син до гроб_ написа:
kikooo1912 написа:Ръководството на "Левски" е поискало 1500 билета от Лудогорец за реванша с Лацио от Лига Европа на Националния стадион.Феновете на "сините" ще подкрепят римляните и от "синята" управа искат да им съдействат, за да се избегнат конфронтации на касите и купуване на талони за други сектори, извън този, в който ще бъдат настанени привържениците от Италия.

http://www.blitz.bg/sport/article/215684

Не мога да си обясня как може да стоиш зад лика на Апостола и да подкрепяш чужд отбор срещу български. Някой сигурно ще каже това не е националния отбор а Лудогорец. Да, но Лудогорец е лицето на България в евротурнирите тази година. Точките които печели Лудогорец увеличават националния коефицент на България, тоест играят за България. Парадоксалното е, че е възможно Левски да се възползват от тези точки ако се класират за евротурнирите следващата година. В този ред на мисли, феновете на Левски ще подрепят отбор в мач, който ще играе срещу собственият им отбор. Имам в предвид, че ако Лацио спечелят мача, Левски ще получи по малко точки от националния коефицент при следващото си класиране за европейските турнири. Това ще е първият случай в българския а може би и в световния футбол, при който фенове ще подкрепят открито противниковия отбор срещу своя.

Я пак последното изречение, папагалче рошаво? Дали е първият случай, как мислиш? Вземи с поразрови и виж кои са анти-българите и кои подкрепяха друг отбор навръх 3-ти март срещу български такъв! Провери кои фенове пращаха телеграми с пожелание за успех на ФК Баку срещу Левски! Провери чии фенове правиха заря след отбелязан на гол във вратата на Левски в ШЛ! Провери, папагал нещастен, и тогава пиши глупостите си!

Той много добре знае, просто му е удобно в момента да не помни....

Върни се в “Левски”