ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Чудо! Серджо раздава пари в Ботев, пак отсрочват Сделката
Без да изпадам в подробности - за сделката съм сдържан оптимист към момента.
Re: Лошият късмет гони Морини по петите
Ако отбора бъде продаден ще трябва доста дълбоко да бръкнат " грандовете ни" защото това не е селския да продава под масата
vhpvhp написа:Без да изпадам в подробности - за сделката съм сдържан оптимист към момента.
Щом ти не си краен песимист, значи нещата са супер

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Вчерашната загуба беше много гадна и трайно ми развали настроението. С 4 точки призрака на "Б" група е съвсем пред очите ни... И все пак !! Да не се вторачваме толкова в нея. Знаем кое е най-важното за БОТЕВ в момента - да има сделка
Очевидно е ,че лидерите на фен-групите ,които поддържат контакти с кандидат-купувачите и другите италианци, са получили определена информация по движението на Сделката. И са поели ангажимент да не говорят много ,тъй като напатихме достатъчно от преждевременни "освобождения" и отваряне на бутилки шампанско... Правилно. Само ще кажа ,че има сериозни индикации ,че нещата с БПФК ще стигнат до желания щастлив край. Най-важната досегашна пречка по въпроса - Селския Инат , изглежда вече да не е фактор...Има и доброто желание от Отсрещната страна , италианската. Ако и идната седмица няма развитие - няма кога да има ! Така че ще трябва да се въоръжим с още малко търпение.

- Canaries front
- Контакти:
Всички в Ботев взеха пари
Българските футболисти са прибрали по 450 лв., какви пари са взели италианските канарчета обаче остава мистерия.
През касата са минали и треньорите от ДЮШ, които не са получавали стотинка от 7 месеца. Те си тръгнаха със скромните 400 лв.
"Това е само началото. Финализираме ли сделката, пари ще има", обявили пред отбора кандидат-купувачът Серджо Борго и Енрико Пичони.
През касата са минали и треньорите от ДЮШ, които не са получавали стотинка от 7 месеца. Те си тръгнаха със скромните 400 лв.
"Това е само началото. Финализираме ли сделката, пари ще има", обявили пред отбора кандидат-купувачът Серджо Борго и Енрико Пичони.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- bai Momchil
- Контакти:
- modor
- Контакти:
Re: Всички в Ботев взеха пари
Искам и аз 
Дано да е вярно.

Дано да е вярно.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
вчера 100, днес 450... нещата вървят към оправяне
За първи път им дадоха някакви пари и нищо не играха ...
105 години / 4 поколения ботевисти!