Феновете на Локомотив с нова инициатива!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Феновете на Локомотив с нова инициатива!

Мнениеот drughi » 16 фев 2014 20:39

Браво момчета. Големи благодарности на всички съпричастни.
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 фев 2014 08:03

А как ще коментирате срещата ЖСК-Спортклуб 2-11 играна на 26 юли 19139г.Баща ви си поигра с майка ви за да го припознаете преди две години.че и единствената трибуна да наречете на него.Имате централна,а клетката за гости как ще я кръстите ,,Одриса'' ли.Ако някой може да ми даде смислен отговор да го направи.Ако,не да не излиза от дупката.

Потребителски аватар
kewellbg
Контакти:

Мнениеот kewellbg » 17 фев 2014 08:34

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:А как ще коментирате срещата ЖСК-Спортклуб 2-11 играна на 26 юли 19139г.Баща ви си поигра с майка ви за да го припознаете преди две години.че и единствената трибуна да наречете на него.Имате централна,а клетката за гости как ще я кръстите ,,Одриса'' ли.Ако някой може да ми даде смислен отговор да го направи.Ако,не да не излиза от дупката.

Коментара може да е само един ТИ СИ "НЕ Остър".........

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 17 фев 2014 09:22

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:А как ще коментирате срещата ЖСК-Спортклуб 2-11 играна на 26 юли 19139г.Баща ви си поигра с майка ви за да го припознаете преди две години.че и единствената трибуна да наречете на него.Имате централна,а клетката за гости как ще я кръстите ,,Одриса'' ли.Ако някой може да ми даде смислен отговор да го направи.Ако,не да не излиза от дупката.

Смислен отговор се дава на смислен въпрос. На дребнави и елементарни заяждания можем само да отговорим с присмех и подигравки по адрес на искащия смислен отговор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 фев 2014 12:31

Красота, вие кога ще седнете ПОНЕ веднъж да прочетете ЕДНА КНИГА за историята на пловдивския футбол от началото - до край и тогава да задавате наистина СМИСЛЕНИ въпроси?!!! Иначе това за "Одриса" и клетката за гости не е лоша идея... :) Предвид това, че Одрисите, ако не се лъжа бяха застанали на страната римските окупатори и в качеството си на такива (а и не само) са се явявали враг на Бесите ... Да... може да помислим :) ...

Иначе СЕРИОЗНО - Прочетете малко повечко за историята на ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ, преди да задавате наистина глупави въпрос, чиято логика е трудна за намиране, при вече създадената ситуация... Нали чакахте да излезе книгата за да ИМАТЕ ОСНОВАНИЕ ОТКРИТО ДА НИ ОБЯВИТЕ ЗА КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ... Ами то мина повече от година и четвърт от излизането й, а вас още ви НЯМА да си защитите поне СОБСТВЕНИТЕ ТВЪРДЕНИЯ и ОБВИНЕНИЯ!!! Ако бях на ваше място аз щях или да се извиня или поне да не се обаждам повече!!!
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 фев 2014 13:29

plovdivram написа:

Красота, вие кога ще седнете ПОНЕ веднъж да прочетете ЕДНА КНИГА за историята на пловдивския футбол от началото - до край и тогава да задавате наистина СМИСЛЕНИ въпроси?!!! Иначе това за "Одриса" и клетката за гости не е лоша идея... :) Предвид това, че Одрисите, ако не се лъжа бяха застанали на страната римските окупатори и в качеството си на такива (а и не само) са се явявали враг на Бесите ... Да... може да помислим :) ...

Иначе СЕРИОЗНО - Прочетете малко повечко за историята на ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ, преди да задавате наистина глупави въпрос, чиято логика е трудна за намиране, при вече създадената ситуация... Нали чакахте да излезе книгата за да ИМАТЕ ОСНОВАНИЕ ОТКРИТО ДА НИ ОБЯВИТЕ ЗА КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ... Ами то мина повече от година и четвърт от излизането й, а вас още ви НЯМА да си защитите поне СОБСТВЕНИТЕ ТВЪРДЕНИЯ и ОБВИНЕНИЯ!!! Ако бях на ваше място аз щях или да се извиня или поне да не се обаждам повече!!!

Пич,обещах нещо.Беси-планински траки.Къде видя около Лаута планина.Край на спора.Знам пич ,а твоят отбор повече от Илко Фена,Тишо,Нежният и Зулума взети заедно.За това не спори.Може да попиташ Гочо.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 фев 2014 14:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Пич,обещах нещо.Беси-планински траки.Къде видя около Лаута планина.Край на спора.Знам пич ,а твоят отбор повече от Илко Фена,Тишо,Нежният и Зулума взети заедно.За това не спори.Може да попиташ Гочо.

Ей.... как го каза само - "Край на спора"!!! Все едно го каза някой КОРИФЕЙ на древната история, с чието ЛИЧНО мнение се съобразяват най-малкото БАН и останалия свят!!! :) Поне да сее бе заинтересувал какво казват хората занимавали се с ДРЕВНАТА история на региона ни... 'що ли повечето твърдят, че ПО-СТАРОТО от Филипополис име, това - ПУЛПУДЕВА, чието производно е днешното ПЛОВДИВ е точно от БЕСКИ произход... Да не говорим, че на по-старите карти Пловдив е отбелязан като административен център на област носещ името "БЕСИКА"!!! Проверите тези неща... Може да се окажат верни... или какво си викаш... "ааааа, не е верно това - ПУЛПУДЕВА е "транскрипция" на ФИЛИПОПОЛИС, а бесите всъщност са одриси!" :) :) :)
Изображение

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 фев 2014 14:50

Пич, има толкова мнения че само натисни тракийски племена и ще ти излезе всичко наяве.Две панички и една купа намерена преди известно време стана въпрос да станете беси.Разбирам те,но не ми се спори с теб.Тракийските племена нямат нищо общо с вас с футбола въобще, с вашият стадион строен в средата на 80-те.По този начин едни фанелки купени от Умброто от Димитровград станахте смърфове.Един старец с Паркинсков пък ви свърза със Спортклуб.Едни ягосъбирачи край Неапол ви направи неаполитанци..............Вие сте срам за града ни.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 фев 2014 15:03

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Пич, има толкова мнения че само натисни тракийски племена и ще ти излезе всичко наяве.Две панички и една купа намерена преди известно време стана въпрос да станете беси.Разбирам те,но не ми се спори с теб.Тракийските племена нямат нищо общо с вас с футбола въобще, с вашият стадион строен в средата на 80-те.По този начин едни фанелки купени от Умброто от Димитровград станахте смърфове.Един старец с Паркинсков пък ви свърза със Спортклуб.Едни ягосъбирачи край Неапол ви направи неаполитанци..............Вие сте срам за града ни.

Осторумието, с което си мислете за много оригинални е нещо, което в един определен момент ще ви изиграе много лоша шега, защото то е едно от нещата, с което показвате колко много не сте в час не само с историята на футбола в града ни, но и останалата такава!!! В този ред на мисли - НЕ СМЕ НИЕ СРАМ ЗА НАШИЯ ГРАД!!!
Естествено, че няма да ти се спори, защото си наясно, че ако продължим спора ще трябва да бъдеш КОНКРЕТЕН, а това е нещо, което е ПРОБЛЕМ за вас и точно затова се опитвате да скриете НЕВЪЗМОЖНОСТТА си да бъдете такива с "ОСТРОУМИЕ", на което много му се радвате без да разбирате, колко "евтини" ставате по този начин... И преди да "ръсите" осторумията относно какви и как сместанали се замислете как стигнахте до този квартал и това място, което сега "СВОЙСКИ" наричате "КОЛЕЖА" и дали имате някакви основания изобщо да си го ПРИСВОЯВАТЕ!!! :) А пък онова БУЛТРАС, дето сте се кръстили какво е?! Разбрахте ли се с Динамо Дрезден кои са ПЪРВИТЕ или и това е спор като онзи с ЛЕВСКИ Пд?!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”