Заспалият исполин чака отново да се събуди
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Заспалият исполин чака отново да се събуди
Славия винаги е имала стотина фена, дори и в най-добрите си години.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Red Warrior написа:Captain Stottlemeyer написа:Parmalat написа:Черният козел написа:Левски това,Левски онова ,пусни една тема без Левски да ти е в устата
Славия има полуфинал в ЕКТ,а Левски няма.Това си е истина.Защо се дразниш?
Това е истина, както е истина, че до тези полуфинали от времето на дядо ти се е стигало след 6 изиграни мача, а сега с толкова можеш само да влезеш (евентуално) в групите на ЕКТ. Когато "Славия" влезе (и излезе) от групите на някой европейски турнир, тогава прави сравнения "Славия" - "Левски" на база участия в ЕКТ, защото иначе олекваш и заслужено ти се смеят...
Защо тогава Левски не е могъл да изиграе тези 6 мача, след като е участвал много по-често в турнирите от Славия?
Ето ти 8 мача,да не се излагаш друг път:
1/32 финал
18.09.1975 Левски (София) 3:0 Ескишехирспор (Ескишехир)
01.10.1975 Ескишехирспор (Ескишехир) 1:4 Левски (София)
1/16 финал
22.10.1975 Дуисбург (Дуисбург) 3:2 Левски (София)
05.11.1975 Левски (София) 2:1 Дуисбург (Дуисбург)
1/8 финал
26.11.1975 Аякс (Амстердам) 2:1 Левски (София)
10.12.1975 Левски (София) 2:1 Аякс (Амстердам)
1/4 финал
03.03.1976 Барселона (Барселона) 4:0 Левски (София)
17.03.1976 Левски (София) 5:4 Барселона (Барселона)
Red Warrior написа:Captain Stottlemeyer написа:Parmalat написа:Черният козел написа:Левски това,Левски онова ,пусни една тема без Левски да ти е в устата
Това е истина, както е истина, че до тези полуфинали от времето на дядо ти се е стигало след 6 изиграни мача, а сега с толкова можеш само да влезеш (евентуално) в групите на ЕКТ. Когато "Славия" влезе (и излезе) от групите на някой европейски турнир, тогава прави сравнения "Славия" - "Левски" на база участия в ЕКТ, защото иначе олекваш и заслужено ти се смеят...
Защо тогава Левски не е могъл да изиграе тези 6 мача, след като е участвал много по-често в турнирите от Славия?
Защо задавате толкова трудни въпроси? Ми щото са Левски! Ми сигурно УЕФА са им имали зъб нещо, сигурно всяка година са им пращали по някой бритиш хомосекшуъл и така още от времето на дядо ти, баща ти , та най-малко до внука ти ще е така!

- Red Warrior
- Контакти:
bai hoi написа:Red Warrior написа:Captain Stottlemeyer написа:Parmalat написа:Черният козел написа:Левски това,Левски онова ,пусни една тема без Левски да ти е в устата
Ето ти 8 мача,да не се излагаш друг път:
1/32 финал
18.09.1975 Левски (София) 3:0 Ескишехирспор (Ескишехир)
01.10.1975 Ескишехирспор (Ескишехир) 1:4 Левски (София)
1/16 финал
22.10.1975 Дуисбург (Дуисбург) 3:2 Левски (София)
05.11.1975 Левски (София) 2:1 Дуисбург (Дуисбург)
1/8 финал
26.11.1975 Аякс (Амстердам) 2:1 Левски (София)
10.12.1975 Левски (София) 2:1 Аякс (Амстердам)
1/4 финал
03.03.1976 Барселона (Барселона) 4:0 Левски (София)
17.03.1976 Левски (София) 5:4 Барселона (Барселона)
Къде е 1/2 финала тогава?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Parmalat написа:Постоянно се пише и говори за Левски и ЦСКА,но има един друг отбор от София ,който не е по-малко голям от тях.Славия е в топ 3 на най-успешните отбори в България не само по трофеи,но и в участия в евротурнирите и забележителното достигане на 1/2 на КНК.Нещо ,което Левски никога не е правил.Отборът на Славия е втория най-стар отбор след Ботев.Отбор с голямо минало.Съвсем скоро е възможно отново "бялата лавина" да помита всички по пътя си.Предвидените нови инвестиции,една от най-добрите школи в България са наченки ,че белия исполин ще се събуди и ще възвърне поне част от блясъка си.
Гледъл съм стари снимки на стадиона на Славия препълнен.Жалко ,че сега неможем да изпитаме емоцията пръстваща в миналите мачове.Ако IFS успее да изгради стадиона на Славияо отбора ще взима всеки сезон по повече от 3 милиона .Ще има възможността да играе на най-модерния стадион в България стига да се осъществи проекта.Немците казаха, че построят ли стадиона Славия ще се бори за евроквота всяка година.Така можем да станем свидетели на още един силен български отбор.Остава ни да се надяваме,а всичко ще стане ясно до няколко месеца какъв е пътя на Славия.Пропадащ в посредствеността или възраждане към върховете на родния футбол.
Можеше да изпратиш това като лично съобщение на шестимата фенове на Славия във форума, вместо да занимаваш всички.

В клуба първо да внимават Херо да не ги изненада неприятно в плейофите, пък после да мислят за най-модерния стадион, 3 млн. на сезон и евроквоти.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- anihilator
- Контакти:
Славия ще се събуди за успехи, когато и Черноморец го направи, т.е няма да скоро. Само да не се събуди в "Б" група, от догодина.
П.С. Кога ще ви омръзне да се заяждате, кой е по- по- най в България, докато всичко е пародия наоколо?!?
П.С. Кога ще ви омръзне да се заяждате, кой е по- по- най в България, докато всичко е пародия наоколо?!?
bulgaro написа:Черният козел написа:Parmalat написа:Черният козел написа:Левски това,Левски онова ,пусни една тема без Левски да ти е в устата
Защото мязаш на ГА-с автогола на легендата,схващаш ли? Ботев л
четвъртфинал,а са по-стар клуб от Славия?Пиши коректно!
Ботев има четвъртфинал в европейските турнири - КНК през 1962/1963 г. и е първият наш клуб достигал до тази фаза в Европа.
Това е извън темата.
По темата.
Славия и Локо София са класически клубове в българският футбол, за мен А група без тях е немислима. Искрено желая на привържениците им, скоро да се гордеят с адекватно и успешно управление.
Благодаря ти приятелю за хубавите думи! Успех и на любимият ти клуб също
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

MAXIMUS написа:Славия и Локо София са отбори за Б група. Там да развиват таланти и да ги продават на клубове с финансови възможности и амбиции. В момента Славия е един селски отбор с посредствени треньори. Никога няма да постигне нещо съществено в първенството и Европа с този президент престъпник, Ще е хубаво до две години да не са в А група.
Абе то хубаво до две години и Славия и Локомотив може да ги няма в А гр,но за сметка на тях във висшата ни лига ще пребивават селско-фирмени отбори еднодневки,като Любимец,Рковски,Мастер и т.н.Може би ще стане много интересно първенството ни,още повече,че резултати от по 6-8 гола ще са често срещани

Аз съм от епохата, когато се играеше с топка от камък (каменната ера)! На опашка на стадиона от Овча купел, за мач на Славия с любимия ми Дунав (Рс) съм чакал почти час и, когато си купих билет, се оказа, че липсват голяма част от копчетата на ризата ми.
Славия наистина беше стойностен отбор някога - с Гугалов, Чоко Василев, Шаламанов, Давидов, Яшко Костов, българския Герд Мюлер - т. нар. Горнобанския кмет - Мишев. И много други. Турнирът за КНК си беше много сериозна работа и нямаше как случаен отбор да достигне полуфинал, и то през легендарния тогава Глазгоу Рейнджърс! Оттам са минали и по-късни отлични играчи като Андрей Желязков, Боби Григоров, Любо Тасев, Алексиев, Йонов, Исакидис, Чаво Цветков и т.н.
За Мишев, най - големия "документ" на Славия, имаше следния анекдот: "Треньор на Славия - Ташков. По някакви съображения държи бисера Мишев резерва. Мач с ЦСКА, Мишев влиза резерва и бележи - 1:0 за Славия. После - контраатака за Славия, Мишев преодолява вратаря на ЦСКА (не помня кой беше, май Данчо Филипов), спира на гол линията, сяда на топката, обръща се към Ташков и пита: "Ще ме пускаш ли?", Ташков кима утвърдително и Горнобанския добутва топката със задник". Вицът си е виц, но случаят с този гол, вкаран със задник от Мишев, е истински и аз бях на мача!
Така че, който се е**ва с потенциала на Славия, много греши!
Славия наистина беше стойностен отбор някога - с Гугалов, Чоко Василев, Шаламанов, Давидов, Яшко Костов, българския Герд Мюлер - т. нар. Горнобанския кмет - Мишев. И много други. Турнирът за КНК си беше много сериозна работа и нямаше как случаен отбор да достигне полуфинал, и то през легендарния тогава Глазгоу Рейнджърс! Оттам са минали и по-късни отлични играчи като Андрей Желязков, Боби Григоров, Любо Тасев, Алексиев, Йонов, Исакидис, Чаво Цветков и т.н.
За Мишев, най - големия "документ" на Славия, имаше следния анекдот: "Треньор на Славия - Ташков. По някакви съображения държи бисера Мишев резерва. Мач с ЦСКА, Мишев влиза резерва и бележи - 1:0 за Славия. После - контраатака за Славия, Мишев преодолява вратаря на ЦСКА (не помня кой беше, май Данчо Филипов), спира на гол линията, сяда на топката, обръща се към Ташков и пита: "Ще ме пускаш ли?", Ташков кима утвърдително и Горнобанския добутва топката със задник". Вицът си е виц, но случаят с този гол, вкаран със задник от Мишев, е истински и аз бях на мача!
Така че, който се е**ва с потенциала на Славия, много греши!