Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 фев 2014 12:59

sin4ec написа:А защо мислиш, че не разбира от футбол? Какъв шанс е получил да докаже, че разбира? Не схващате ли, че той два месеца вади кестени от огъня с голи ръце-точки трябваха, спокойствие... Не съм му адвокат, имам резерви към него, ама така не може да се разсъждава, не е справедливо! Извади ни от лайната( май забравихте, че бая спецове предвиждаха да сме извън седмицата), а ние сега серем върху него, не е истина!

Веднага казвам защо не разбира от футбол - чете ли интервюто на чеха - според него:
"Доволен ли сте като цяло от подготовката с Левски? - Аз дойдох на практика подготвен, тъй като изкарах лагер в Холандия. Беше по-тежко в сравнение с тук, особено по отношение на бяганията."
http://www.sportal.bg/news.php?news=472058
Нали схващаш какво ще стане по време на мачовете, докато навлязат във форма, вече ще сме преполовили плейофите и ще е късно. Освен това и в трите мача, които гледах нямаше никаква мисъл за тактика, тренирани отигравания и т.н. - противниците бяха от нашата черга, т.е. сравнително слаби, особено Жалгирис, но много по-добре подготвени физически и тактически, от където дойде и разликата. Не ми се мисли какво ще стане в мача с Лудогорец, които са в оптимална форма и са много добре подготвени тактически или с Ботев, които поне имат подобие на треньор, който макар и с бегла представа от тактика се опитва да научи играчите си на нея. Няма избистрен състав, няма обиграност, няма и опит за подобряване на играта. Няма нищо, което ще позволи на един средностатистически отбор, като Левски, да изпъкне срещу другите средностатистически отбори, в нашето първенство, които за разлика от нас имат треньори и се опитват да надграждат (тук не визирам ЦСКА, който ще се бори само с надъхване). Ние ще играем на кръв и ще вземем 2-3 мача и когато попаднем на отбор с нормален треньор, който не го преследва малшанс, го отнасяме с много. Говоря ги тези неща, защото нормалните хора се учат от грешките на другите, т.е. трябва предварително да се изясни къде са слабостите и да се опита да ги отстрани, но до сега това не е направено, явно няма и да се направи. Суха работа!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Левски - Жалгирис 12.02.2014г. 15,00 ч. в Ормидия

Мнениеот blue atak » 13 фев 2014 13:14

Der Schmarotzer написа:
sin4ec написа:А защо мислиш, че не разбира от футбол? Какъв шанс е получил да докаже, че разбира? Не схващате ли, че той два месеца вади кестени от огъня с голи ръце-точки трябваха, спокойствие... Не съм му адвокат, имам резерви към него, ама така не може да се разсъждава, не е справедливо! Извади ни от лайната( май забравихте, че бая спецове предвиждаха да сме извън седмицата), а ние сега серем върху него, не е истина!

Веднага казвам защо не разбира от футбол - чете ли интервюто на чеха - според него:
"Доволен ли сте като цяло от подготовката с Левски? - Аз дойдох на практика подготвен, тъй като изкарах лагер в Холандия. Беше по-тежко в сравнение с тук, особено по отношение на бяганията."
http://www.sportal.bg/news.php?news=472058
Нали схващаш какво ще стане по време на мачовете, докато навлязат във форма, вече ще сме преполовили плейофите и ще е късно. Освен това и в трите мача, които гледах нямаше никаква мисъл за тактика, тренирани отигравания и т.н. - противниците бяха от нашата черга, т.е. сравнително слаби, особено Жалгирис, но много по-добре подготвени физически и тактически, от където дойде и разликата. Не ми се мисли какво ще стане в мача с Лудогорец, които са в оптимална форма и са много добре подготвени тактически или с Ботев, които поне имат подобие на треньор, който макар и с бегла представа от тактика се опитва да научи играчите си на нея. Няма избистрен състав, няма обиграност, няма и опит за подобряване на играта. Няма нищо, което ще позволи на един средностатистически отбор, като Левски, да изпъкне срещу другите средностатистически отбори, в нашето първенство, които за разлика от нас имат треньори и се опитват да надграждат (тук не визирам Повелителя на сълзите - Шесторчо Чешки, който ще се бори само с надъхване). Ние ще играем на кръв и ще вземем 2-3 мача и когато попаднем на отбор с нормален треньор, който не го преследва малшанс, го отнасяме с много. Говоря ги тези неща, защото нормалните хора се учат от грешките на другите, т.е. трябва предварително да се изясни къде са слабостите и да се опита да ги отстрани, но до сега това не е направено, явно няма и да се направи. Суха работа!

Ще се оправим бе пич ще изглеждаме по добре пролета така каза здравков :)

Върни се в “Архив”