"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот hajitsu » 16 фев 2014 22:25

Честно казано, започва да ми доскучава сериалът... Превръща се в типична сапунка. Гледам го само заради "забавните" лафове и образа на Куката. ;)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 фев 2014 13:48

ЗАХАРИ БАХАРОВ: В "ПОД ПРИКРИТИЕ" ИВО АНДОНОВ ВЕЧЕ СЕ МИСЛИ ЗА БЕЗСМЪРТЕН
от Avtora.com

Звездата Захари Бахаров пред Avtora.com за култовия му персонаж в хитовия криминален сериал "Под прикритие" - Иво Андонов, киното, телевизията и още...

.: Здравей! Имаш нова гореща половинка в "Под прикритие 4" – дългоочакваната Ния Туджарова, в чийто образ се превъплъщава очарователната Йоанна Темелкова. Още в самото начало на пилотния епизод от четвърти сезон станахме свидетели на една доста палава сцена помежду ви – бързо ли се сработихте и изобщо какви са впечатленията ти от Йоанна?

Захари Бахаров: Впечатленията ми са отлични. Сработихме се без никакви проблеми.

Това, че е професионална актриса, също беше от значение. Най-малкото, като обсъждаме сцените, ползваме една и съща терминология и сленг.

.: Напоследък всички те питат за брат ти – е, няма как и ние да не го направим. Като професионалист как оценяваш участието му в "Под прикритие 4"? А като негов батко какво мислиш за прическата му?

Захари Бахаров: Оценявам го високо. Първата сцена на брат ми беше една от най-хубавите сцени в сериала изобщо. Само две реплики, атмосфера и мръснишки снимано - много ми допадна.

Мисля, че играе добре и турският му е на сравнително добро ниво. Прическата му трябва да се прави внимателно, струва ми се.

.: Макар да са излъчени само няколко серии от четвърти сезон, няма как да не отбележим ударната доза скандалност в сцените - секс, наркотици, псувни... Търсено средство за още по-голям успех ли са те или историята ги налага?

Захари Бахаров: В The Wolf of Wall Street думата "fuck" се казва към 500 пъти (току-що прочетох).

Въпросът е не колко, а как... Ако е с вкус, ако има смисъл, ако е на точното място и, въобще, ако е направено, както трябва, може всичко.

.: Героят ти е много противоречив – уж е от лошите, а всички го обожават, особено дамите. Напоследък Иво Андонов май губи контрол над ситуацията – има ли опасност да последва пътя на Косъма? (Не позволявай да те убият, много те молим!)

Захари Бахаров: Опасност има... постоянно.

Иво Андонов губи контрол над ситуацията, понеже не внимава много. Може би, след като оцеля, вече си мисли, че е безсмъртен.

.: Най-верните хора на Иво – Куката и Близнака – са закоравели престъпници, но благодарение на прекрасните актьори, които ги създават, няма как да не ги харесваме. Не смяташ ли обаче, че трябва да попаднат зад решетките? Или може би справедливостта за тях изглежда по друг начин?

Захари Бахаров: Всички трябва да умрат.

.: Сменяме темата – успя ли да гледаш първия български психотрилър с елементи на хорър "Вила Роза"? Ако да, какво ще кажеш за изпълнението на твоя колега Калин Врачански?

Захари Бахаров: Не. Не съм. И не знам защо правим PR на "Вила Роза" в интервю за "Под прикритие".

Но мога да ви кажа, че от режисьора на филма - Мартин Макариев, с когото снимаме епизодите 5 и 6, имам страхотни впечатления. Мисля, че знае какво прави и предполагам, че го показва и във "Вила Роза".

.: В разгара на сезона на "Оскаритe" сме. Следиш ли какво излиза от Холивуд и какво мислиш за продукциите напоследък?

Захари Бахаров: Мисля, че от Холивуд не просто излизат неща, а всичко съществено, което се случва в света на киното (или 99%), се случва в Калифорния... Така че трябва да се следи... Като "следи" е ключовата дума :)

А за продукциите напоследък мисля, както много хора, че най-интересното е в телевизията. Примерно Netflix, които първи предложиха да си купиш целия сезон на House of Cards, наведнъж избиха рибата... Mакар че ние с нашите торенти това си го практикуваме отдавна :)

.: В тази връзка – "Оскар" за най-добър филм на 2013-та трябва да отиде при...?

Захари Бахаров: Не знам. Искам Ди Каприо да вземе, защото това му е личен проект и отдавна го движи. Харесва ми актьорите да продуцират.

.: А кой е най-любимият ти филм изобщо? А режисьор?

Захари Бахаров: Сещам се за "Животът е прекрасен" на Роберто Бенини. Имам и други.

Всички режисьори са ми любими... нали са ми работодатели. Обичам ги и не мога да им се нарадвам. На тях и на сценаристите... те са другата ми любов.

.: По какво работиш в момента?

Захари Бахаров: По "Под прикритие".

.: Разбрахме, че ще заминаваш в чужбина – разкрий ни нещичко, ако е удобно.

Захари Бахаров: Нищо особено няма. Отивам за няколко месеца да заредя батериите. Нещо като Гуардиола след Барселона и преди Байерн :)

.: За финал – благодарение на филмите и сериалите хората успяват да избягат от ежедневието си и да се пренесат на друго място, при други хора, по друго време... Ти самият обаче как се чувстваш напоследък в нашата, българска "реална" реалност?

Захари Бахаров: Основна цел в живота ми е да огранича допира с "реалната реалност" до минимум. Това определи и избора ми на професия и подредбата на приоритетите.

Едно интересно интервю, но ме смути едно изречение- "Всички трябва да умрат", визирайки Куката и Близнака. :cry:

Видях, че се прави и някакъв нов български филм "Вила Роза", нещо интересно ми се струва че ще е. Знаете ли нещо по въпроса? Поне от интервюто на Калин Врачански ми се стори, че ще е нещо прилично.
[offtopic]www.avtora.com/news/2013/12/06/kalin_vrachanski_s_neturpenie_chakah_film_kato_vila_roza_da_se_snima_v_bulgariya[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 фев 2014 17:01

На мен пък снощния епизод ми хареса. Лично за мен най-силната серия от четвърти сезон. Куката накрая направо кърти :lol: 8-)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 фев 2014 17:03

dreben23 написа:Видях, че се прави и някакъв нов български филм "Вила Роза", нещо интересно ми се струва че ще е. Знаете ли нещо по въпроса? Поне от интервюто на Калин Врачански ми се стори, че ще е нещо прилично.
[offtopic]www.avtora.com/news/2013/12/06/kalin_vrachanski_s_neturpenie_chakah_film_kato_vila_roza_da_se_snima_v_bulgariya[/offtopic]

Вила Роза излезе в кината преди Нова година. ;) Хубав филм иначе. Очаквах, че ще е някакъв тип ужаси и нещо подобно, но точният му жанр е психо-трилър. Хареса ми филмът :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 фев 2014 21:40

Гледах едно филмче преди малко, в което Доминик Пърсел пречука Куката на два пъти! :lol: Кой да предположи, че това е възможно! :mrgreen: :lol:

А към Куката се обръщат с 'your highness' :mrgreen: В името на краля 3. И внимавайте като ходите из Софийските улици броди едно митологично същество. Просто забравиха да го върнат обратно в миналото, така че бъдете нащрек. :)
Изображение

:lol: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 фев 2014 23:54

Кой е тоя филм? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2014 02:15

Добре де, Куката що помага на Джаро...той изобщо знае ли, че Джаро поръча семейството му...да не мисли, че Джаро ще го отведе към турците, ако му помага... :mrgreen:

Доминик Пърсел Линк ли беше от Бягството :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 фев 2014 10:19

kingofpop написа:Добре де, Куката що помага на Джаро...той изобщо знае ли, че Джаро поръча семейството му...да не мисли, че Джаро ще го отведе към турците, ако му помага... :mrgreen:

Доминик Пърсел Линк ли беше от Бягството :o

Джаро не е поръчвал никакво убийство на семейството на Куката.
Това си е лично отмъщение на Фарук заради това, че убиха по-големият му син там на паркинга в миналият сезон. Тогава умря и малкият близнак.

Доминик Пърсел да от Бягство от затвора снимаше у нас "В името на краля 3" или там коя част беше точно, но мисля че тройката.
Филма е нов миналата година го завършиха дори гостуваше в Шоуто на Слави.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 фев 2014 14:12

Да, не е преведен още, а Башар Рахал е шаман! :mrgreen: Отива му! :)
Аз си ги гледам на английски. :) In the name of king 3. Пародия е, ама ти става некак готино като видиш бг актьорите с Линкълн Бъроуз. Това, че го е закъсал интелектуално си е лично негов проблем. ;)
http://www.imdb.com/title/tt2379386/

Да не се засече някой с дракончето? :mrgreen:

Еми много ясно, а Иво е с Ния, само за да държи Джаро в ръцете си. На негово място и аз бих постъпил така. :lol: Дръж врага колкото се може по-близо до себе си, за да го хванеш после на всичко коз! :) ;)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 фев 2014 14:22

Средна серия вчера....иначе само едно не ми стана ясно, тоя, дето уби Спас, дали е този, дето е заклал семейството на Куката.... :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”