Ливърпул - Суонзи 23.02.2014 |15:20| 4-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи 23.02.2014 | 15:20

Мнениеот Alonso_Massa » 16 фев 2014 21:53

Предвид убийствената ни домакинска форма се очаква лесна победа, но аз няма да бъда чак толкова краен в резултата и ще кажа 2:0. И се надявам Суарез най-накрая да вкара, че последно време нещо не може да вкара...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 16 фев 2014 22:08

3:0! Надявам се Суарез да вкара вече, че да се отпуши!

На линия
Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 фев 2014 23:46

След като си изчистихме ангажиментите в домашните купи очаквам да се съсредоточим вече в първенството-първата жертва се очертава Суонзи.3 гола първото полувреме и още 1 второто.Очаквам и да ни отсъдят някоя спорна дузпа,защото имаме мноого да догонваме селяните от Манчестър ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 фев 2014 05:33

Важна е победата,имаме 12 финала оттук до края...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 фев 2014 08:28

Силно се надявам ,Роджърс ,отново да започне с Алън в средата ,вместо тоя некадърник Хендерсън . Играта на отбора ,в средата на терена ,е в пъти по добра ,без тоя некадърник ! Джо Алън се справи много добре .Заслужи си титулярното място.
Агер е бавен ,има вина за гола.Сако е жизнено важен за тоя отбор . Шкъртел ,вчера и той пак беше неоринтиран. Гледах Илори вчера .Хареса ми .Играе много спокойно.Не допусна грешки и даде страхотен голов пас.Сако и Илори ,трябва да са бъдещето на отбора.Шкъртел и Агер ,трябва да са аут !
Роджърс е влюбен в Шкъртел и е ясно ,че той ще е единия сигурен ,до края на сезона ,но другия трябва да е Сако а не Агер.
Сисоко ,отново ми хареса .Енрике да си стои в бокса до края.
Фланаган закъсня да покрие човека си при гола .Най вероято Джонсън ,ще играе .Ще го видим и него.
Суарес трябва да подобри концентрацията и да започне отново да вкарва. Стъридж ,вчера също не беше концентриран и изтърва много.
Срещу Суонзи нямат право на подобни пропуски .Прогноза 3-0
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 фев 2014 11:05

Протоколно 0-2 :mrgreen: :lol:

[offtopic]Майтапче, Пуул ще бият 3-0 ;)[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 фев 2014 11:53

Поредния много важен мач за нас,предвид мача между Евертън и Челси.
Трябва да спечелим,а Суарес да вкара! ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 фев 2014 12:08

suareshampion написа:Силно се надявам ,Роджърс ,отново да започне с Алън в средата ,вместо тоя некадърник Хендерсън . Играта на отбора ,в средата на терена ,е в пъти по добра ,без тоя некадърник ! Джо Алън се справи много добре .Заслужи си титулярното място.
Агер е бавен ,има вина за гола.Сако е жизнено важен за тоя отбор . Шкъртел ,вчера и той пак беше неоринтиран. Гледах Илори вчера .Хареса ми .Играе много спокойно.Не допусна грешки и даде страхотен голов пас.Сако и Илори ,трябва да са бъдещето на отбора.Шкъртел и Агер ,трябва да са аут !
Роджърс е влюбен в Шкъртел и е ясно ,че той ще е единия сигурен ,до края на сезона ,но другия трябва да е Сако а не Агер.
Сисоко ,отново ми хареса .Енрике да си стои в бокса до края.
Фланаган закъсня да покрие човека си при гола .Най вероято Джонсън ,ще играе .Ще го видим и него.
Суарес трябва да подобри концентрацията и да започне отново да вкарва. Стъридж ,вчера също не беше концентриран и изтърва много.
Срещу Суонзи нямат право на подобни пропуски .Прогноза 3-0

Сисоко е кръгла нула в нападение, дори едно читаво центриране не направи вчера. По-често се наблюдаваха центрирания точно в зоната в която нямаше абсолютно никой. Не мерси, ти си го харесвай тоя но Енрике е класи над черньото. Аз също бях с друго впечатления от него досега.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 17 фев 2014 13:21

Да си го върнем заради Арсенал - 3-0!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 фев 2014 13:46

boabbb написа:Протоколно 0-2 :mrgreen: :lol:

[offtopic]Майтапче, Пуул ще бият 3-0 ;)[/offtopic]

Боянчо ,циганин ,ще викаш на баща си .
Колкото дузпи има ,трябва да се дават.Срещу Суарес вчера имаше дузпи.И 20 дузпи да има, трябва да се дават.Такива са правилата Боянчо .Като изнемогват вашите защитници ,да спират нашите нападатели по правилата ,това се наказва .Плешивия нещастник ,вчера свиреше за вас. Още от първата минута се усети ,че ще свири за вас. Картона на Джерард, не го даде ,защото беше гузен за дузпата и компенсира.
Иначе аз съм доволен от нашия отбор. Дойдохме и ви смазахме на вашия стадион. Контролирахме повече топката и създавахме положения ,само липсата на концентрация ни попречи да ви смачкаме. Ако Стъридж беше вкарал дете положения до 10 минута ,още тогава ставаше 0-2 и кажи речи мача свършваше .
Кофти ми е от загубата ,защото аз я исках тая купа ,но като цяло съм доволен .Даже предоволен от играта на отбора .Вече много добре си подаваме топката,особено при при липсата на некадърника Хендерсън.Вижда се вече,една острота,динамика и агресия в действията на играчите.Вече всичко се прави на скорост. При Далглиш ,всичко беше много различно,там все едно играехме на забаван каданс.Вчера показахме ,че вече сме отбор .Роджърс ни направи отбор.Преди това при Далглиш бяхме отборче.
Тая игра ми дава големи надежди. Има разбира се ,още неща за изглаждане ,но основата е поставена .Ливърпул ще го бъде .Няма как ,при това положение ,да не дойдат и резултатите в края на сезона.
Следващия мач със Суонзи е наш и конкурентите ще се разтреперят сериозно..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”