ФА Къп: Арсенал - Ливърпул 16.02.2014 | 17:50 | 2-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп: Арсенал - Ливърпул 16.02.2014 | 17:50 | 2-1 FT
Е това е нещо хубаво ... няма как да не се заяждам с хора които плюят по отбора ми. Всеки би скочил и настръхнал срещу хората,които плюят любимия му отбор.. не омаловажавам победата на Арсенал да им е честита продължаваме напред. Но след всеки мач някои да идва и да излива тонове помия... не плюйте нас,че не сме ставали 25 години шампиони... гледайте вашите отбори да не попаднат в подобна ситуация,че тогава колко ще ги гледате не знам....
-
TheMelodyInMyHeart
Коментаторчето по Дилемите беше за пореден път полу адекватно - до 80тата минута се опита да изкара Чембърлейн играч на мача, ама накрая се усети, че ако не беше Фабиански арсеналци си заминаваха безславно и се пооправи в коментариите си 
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
- ZinedineZidane
- Контакти:
Влязох да прочета малко коментари, а то само глупости...
По същество. Незаслужена победа на Арсенал. Сезонът беше силен до януари, както обикновено, а после зверски спад... Венгерски простотии... Направо не ми се гледа с немската машина какво ни очаква.
Иначе Ливърпул играе чудесно и ще е претендент за титлата. Днес само слабите изяви на нападателите ви прецакаха.
Съдията обърка всичко, каквото можа. Очевадни дузпи на Окс и на Щъркела. Спорна на Подолски и 3 чисти ЖК на Джерард, демек и червен.
По същество. Незаслужена победа на Арсенал. Сезонът беше силен до януари, както обикновено, а после зверски спад... Венгерски простотии... Направо не ми се гледа с немската машина какво ни очаква.
Иначе Ливърпул играе чудесно и ще е претендент за титлата. Днес само слабите изяви на нападателите ви прецакаха.
Съдията обърка всичко, каквото можа. Очевадни дузпи на Окс и на Щъркела. Спорна на Подолски и 3 чисти ЖК на Джерард, демек и червен.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Аз пък се кефя на хейтърите, които стават все по вече в този форум.Когато играехме слабо не се и чуваха.Сега този вой показва, че наистина играем добре и някои не могат да го преглътнат.Свалям им шапка за играта днес,но нямахме ден. И сега се замислям, ако бяхме взели лятото Мхитарян и зимата Салах как ли щяхме да изглеждаме.Но са прави донякъде - в средата и отзад трябва повече класа.
Хич да не ви е яд, момчета - по-малко мачове за Пуул, повече за другите
Нашият искаше със същата тактика пак да мине метър, ама дори и толкова слаб тактик като Шубич се усети...
Лошото е само като при негативен резултат погледнеш към скамейката и положението е отчайващо - как Йордан да ти извади мача, явно беше решеноако няма да се печели мача, по-добре да не се и хиксира, иначе малко офанзивни смяни щеше да има
Нашият искаше със същата тактика пак да мине метър, ама дори и толкова слаб тактик като Шубич се усети...
Лошото е само като при негативен резултат погледнеш към скамейката и положението е отчайващо - как Йордан да ти извади мача, явно беше решеноако няма да се печели мача, по-добре да не се и хиксира, иначе малко офанзивни смяни щеше да има
-
john barnes
нищо кой знае какво не е станало,аз очаквах да отпаднем.въпреки това,отбора игра доста добре,надиграхме арсенал по всички параграфи,но стъридж този път не можа да вкара.нямахме и кой знае каква мотивация,вижте реакцията на капитана след вкараната дузпа-та той въобще не се зарадва.сега ни остават 12 финала до края,пък май месец ще видим накъде сме...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Между другото сега попаднах на мнение на Роджърс относно британските футболисти като цяло и доста неща ми се изясниха относно Йордан, а и не само... дано да ги казва само заради ФА КЪП, традиции и т. н, че иначе ще му се срине авторитета на модерен специалист...
Нищо фатално не е станало ! А съдията за пореден път се показа като тотален некадърник и не знам кога ще се сетят да уволнят този плешив идиот !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Отново СМРАЗЯВАЩ ЛИВЪРПУУЛ!!!!!!! Само лежерните отигравания на Стъридж и престъпника милиционер Уеб отнеха заслужена победа на ПУУЛ!!!!!! Тотална доминация в по-голямата част от мача!!!!!! По-добре е че приключихме с този турнир който между другото в последните години девалвира безкрайно и се превърна в посредствен. Остават още 12 финала за Ливърпуул и на 11.05.2014 СТИВЪН ДЖОРДЖ ДЖЕРАРД ЩЕ ВДИГНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ТРОФЕЙ ЛИПСВАЩ В 16-ГОДИШНАТА МУ КАРИЕРА!!!!!!!!!!Y N W A!!!!!!