ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 20.02 |22:05

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2014 17:48

D.Georgiev написа:
haha написа:Аржентинският Катания, последен в класирането е победил Лацио. :lol:

Те ги разпиляха... буквално

Абе само аз ли видях че при много бързо разиграване на Катаня в атака играчите на Лацио се объркват.Лудогорец точно така играе и ще е много интересно да се види как ще играят Лацио в защита с тези тромави играчи. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 фев 2014 18:01

Parmalat написа:
D.Georgiev написа:
haha написа:Аржентинският Катания, последен в класирането е победил Лацио. :lol:

Абе само аз ли видях че при много бързо разиграване на Катаня в атака играчите на Лацио се объркват.Лудогорец точно така играе и ще е много интересно да се види как ще играят Лацио в защита с тези тромави играчи. :lol:

Интересно ще е да, но трябва да се отбележи, че дори последни в Италия, Катаня имат много добри играчи, отборът им струва 2 пъти повече от "Лудогорец". Като резерва влиза... Ярослав Плашил
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 фев 2014 20:59

D.Georgiev написа:
Parmalat написа:
D.Georgiev написа:

Интересно ще е да, но трябва да се отбележи, че дори последни в Италия, Катаня имат много добри играчи, отборът им струва 2 пъти повече от "Лудогорец". Като резерва влиза... Ярослав Плашил

Така е,но Лацио влязоха много лежерно в мача.Да припомня измъчената им победа над Аполон Лимасол с 1-0 на Олимпико.В сравнение с Лудогорец Аполон са доста по-слаби,а Ивайло Петев от 2 мача има 2 победи срещу тях.Ако Лудогорец излезе и натисне Лацио първите минути съм сигурен че много ще ги изненада.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SRElkEEbvW0[/youtube]

малко да погледате прелюдията на мача макар и на симулатор на FIFA. :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 фев 2014 22:29

Някой сериозно бъркат мачовете от вътрешно първенство с тези за евротурните.
Има и примери от близко минало с български отбор, как вървеше в първенството и какво правеше в турнирите.
Прогноза трудно мога да дам, но ако Лудогорец вкарат гол ще е много добре, но в крайна сметка ако трябва да се нагърбя с някаква, то според мен ще е нещо от сорта на 2:1/3:1
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 16 фев 2014 23:33

От това което видях в днешния мач с Катания мога спокойно да кажа , че ако Лудогорец си играят тяхната игра и ги нападнат яростно особено началните минути си мисля че имат сериозен шанс срещу Лацио!Много е важно да се вкара гол на чужд терен!Прогноза 0:0 или1:1! Разбира се ще се радвам на нещо от сорта 0:2 / 0:3 за нашите и нещата до голяма степен да се решат още в Рим!Успех и дай боже да видим български отбор 1/8 финал, а защо не и по далече!:)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 фев 2014 23:49

УБИЙТЕ ГИИ, ЗАРАДИ САНИ! Мои хора бяха Лацио и италианците, но поне месец-2 ще са ми черни пред очите и не искам да ги виждам. Не че щях да бъда за тях и ако не беше този случай днес, винаги подкрепям нашите отбори пред който и да е друг чужд, но ако случайно Лацио продължат ще им стискам палци да отпаднат от Динамо Киев.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2014 00:29

doktora25 написа:УБИЙТЕ ГИИ, ЗАРАДИ САНИ! Мои хора бяха Лацио и италианците, но поне месец-2 ще са ми черни пред очите и не искам да ги виждам. Не че щях да бъда за тях и ако не беше този случай днес, винаги подкрепям нашите отбори пред който и да е друг чужд, но ако случайно Лацио продължат ще им стискам палци да отпаднат от Динамо Киев.

Кой е Сани и какво се е случило днес?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 фев 2014 00:51

Tommi написа:
doktora25 написа:УБИЙТЕ ГИИ, ЗАРАДИ САНИ! Мои хора бяха Лацио и италианците, но поне месец-2 ще са ми черни пред очите и не искам да ги виждам. Не че щях да бъда за тях и ако не беше този случай днес, винаги подкрепям нашите отбори пред който и да е друг чужд, но ако случайно Лацио продължат ще им стискам палци да отпаднат от Динамо Киев.

Горе, на втората картинка. Една нагла жабарка я изблъска и лиши от заслужен медал на олимпиадата.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 фев 2014 01:08

doktora25 написа:
Tommi написа:

Горе, на втората картинка. Една нагла жабарка я изблъска и лиши от заслужен медал на олимпиадата.

О, аз помислих, че се е случило нещо много неприятно, някакъв инцидент, предизвикан от тифозите на Лацио, а то какво било. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 фев 2014 02:00

Неутрален58 написа:Разбира се ще се радвам на нещо от сорта 0:2 / 0:3 за нашите и нещата до голяма степен да се решат още в Рим!Успех и дай боже да видим български отбор 1/8 финал, а защо не и по далече!:)

А направо 4-5:0 за Лудогорец или нещо такова та Лацио да не пътува до България? ХАха...

И аз ще се радвам на терца майорна и Лацио капо ама чак толкоз не ми се вярва. Но ако се случи искам някой да снима лицето на Клозе след третия гол :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”